Selasa, 5 Februari 2013

masalah besar bn beb, kalau sambutan cenggini... adus..

jangan risau wahai penchecei dap.. semua gambar-gambar himpunan rakyat 1 malaysia di indrawasih, pulau pinang, hanyalah edit.. betul.. edit.. sebab cuba korang tengok gambar-gambar dibawah ini.. semua orang ramai tu menggunakan tindihan imej.. betullah cecei.. edit.. hehehehe..





ps: kalau tak edit apa ek.. erm jap oo ini semua dibayar.. sorang rm1000, lagi tinggi nilai dia dari br1m tau.. hehe.. erk.. aaa yang ramai-ramai ni mereka silap majlis.. sepatutnya mereka nak pergi ceramah anuar ibrahim.. tapi anuar ibrahim batalkan... kekekekekekekekekekekekekekekekeke....

13 ulasan:

  1. Hahahaha...... meroyan le lgi cai2 PR. Amek kaw.

    BalasPadam
  2. Ni patut tweet kat MAHFUZ BEAN hehehe hanya 485 orang sahaja...

    BalasPadam
  3. nuar berahim tgk pun kencing dalam suar kecik

    BalasPadam
  4. Bro HEADBOMB, GET READY pencacai PR dah start kepanasan hehehe. Pencacai PR dah start gerak gempur dengan modal ISU BASI n DIVERT ISSUE bermula pada minggu ini hinggalah pada hari mengundi. NEVER UNDERESTIMATE them, sebab pakar2 I.T dan DANA KEWANGAN DARI YAHUDI dan juga tokoh KEPARAT BANGSAT dah bermula melalui NGO2 dan Syarikat2 yang diragui kewujudannya. Sekarang ini mereka mula cuba membersihkan nama2 samada ADUN n MP melalui pemberian Anugerah. Hehehe kata kunci Wan Azizah. ABIM. Kemungkinan langkah seterusnya PERMOHONAN MAAF. Yang masih berjalan dan berlangsung DIVERT ISSUE. Selanjutnya SUMPAH. Dekat2 PART AKHIR SABOTAGE IT and ECONOMY.
    P/s: Please warn everyone, this job is note an easy job, need people to stand up and fight this YAHUDI n PENCACAI PR yang sanggup buat apa sahaja asalkan PUTRAJAYA mereka dapat, the rest of the country kena LELONG. Cuba fikir, kalu diorang menang esok lusa dapat PUTRAJAYA, kan diorang cakap nak PUTRAJAYA SAHAJA, kawasan lain camner? Ko tahu apa diorang akan SPIN nanti, "KAN DULU KITA NAK PUTRAJAYA SAHAJA, BUKANNYA KAWASAN LAIN PUN," Time tu kita nak jawab apa? Its tooooooo late...
    HEHEHEHEHE...."BIG BOMB" WE GOT HERE.

    BalasPadam
  5. Bro Headbomb, cuba ko fikir ni.
    Try buka Youtube Malaysia, apa yang VIDEO selalu keluar dekat muka depan?
    Try buka Yahoo Malaysia, apa yang ISU selalu keluar dekat muka depan?
    p/s: Itulah tanda-tandanya YAHUDI nak baking sama itu PENCACAI PR, tapi PENCACAI PR ni sanggup berkawan ngan YAHUDI. Haaakkkkk puiiii....Sahabat2 seperjuangan bukti yang macamana lagi harus dinyatakan berkenaan campur-tangan YAHUDI dan juga SINGAPORE "YAHUDI ASIA" ni, yang nak meranapkan dan menghancurkan Tanah Air MALAYSIA tercinta ini. KERANAMU MALAYSIA. Semoga Allah S.W.T akan sentiasa melindungi dan merahmati tanah air tercinta ini. Amin.

    BalasPadam
  6. Anon 12:39
    Setuju sangat bro...
    Bukak je berita tv1/2/3, muqadimah dia mesti hentam pembangkang, kenapa yer?
    Kalau dah yakin rakyat memang suka BN, tak perlu lah nak hasut rakyat supaya jangan sokong pr..rakyat malaysia semua dah cerdik dan bijak, mereka dah reti menilai

    BalasPadam
    Balasan
    1. muqadimmah mesti hentam pembangang??

      Cube ko buka haprakkah dengan suara keldaian pulak, dari muka depan sampai la muka belakang takde satu pun berita yang memuji kerajaan BN. Kalau cerita fitnah memang berlambak. Tolak iklan kuat seks je yang tak fitnah....

      kah kah kah kah kah kah... lagi mau bising.. hak ptuuiihh

      Padam
    2. Bro Anon 12:39
      Apa sangatlah nak dibandingkan dengan TV 1 2 & 3 kalu nak lawan dengan MEDIA YAHUDI. Gua faham, bro mahu baking itu PR, tapi baking biar berpada-pada, kena tgk juga yang dibaking itu siapa? YAHUDI???. Bro pun sendiri cakap "rakyat malaysia semua dah cerdik dan bijak, mereka dah reti menilai" jadi salahkah kalu TV 1 2 & 3 buka pendedahan dan penyelewengan PR? Maksum sangat sudah PR ni tak boleh nak "disentuh"?
      P/s: Gua sendiri ni pun jarang2 tgk berita tv1 ,2 & 3 pun dah tahu pasal penyelewengan dan masalah PR melalui saluran media lain. Bro jika nak menilai bukan yang buruk sahaja, kena gak menilai baiknya. Mudah-mudahan Bro jadi penilai yang baik.

      Padam
    3. Apa salah laku pemimpin bn pon kena dedahkan juga....mungkin jugak pemimipin pon maksum jugak agak nya..

      Padam
    4. Bro Tanpa Nama6 Februari 2013 6:38 PTG
      Bro, agaknya bro pun tgk berita tv 1 2 & 3. Jgn pulak buat2 buta mata, memekakkan telinga. Kes rasuah yg melibatkan pemimpin UMNO ko tak pernah tgk and bacakah dalam buletin utama n utusan malaysia. Gua sekadar bertanya pernah tgk atau tidak berita tu dalam tv3? N then gua bertanya pada bro, pernah tak Harakah mendedahkan salah laku pemimpin PR? Sila jawab, kita sama2 ada akal n fikiran waras nak buat penilaian. Orait.
      p/s: Kalu ko nak cakap isu kes Altantuya tu, ehem dalam TV3 pun ada sebut. N then kalu ko nak jawaban pasal kes Altantuya tu sila bertanya pada MP Kulim Bandar Baru Zulkifli Noordin. Kalu gua bagi orang UMNO confirm ko tak nak dengar. Gua rasa bro pun tahu siapa Zulkifli Noordin, bekas lawyer Anwar. Nak tahu lebih lanjut, sila buka YOUTUBE. Samada nak percaya atau tidak, itu terpulang, yg penting gua sudah sampaikan apa yg patut pada Bro.

      Padam
  7. Parti kencing Rakyat, Aljub dan sewaktu dgnnya jangan mimpi boleh menang PRU13 nanti...UMNO akan menang semula banyak kerusi yng mereka kalah pada 2008 dari PKR & PAS...PRU kali ni kena batang hidung sendiri..undi protes..isu orang melayu, kalimah allah, barua DAP,tanah dikelantan....
    PAS tu Isle..Isle tu PAS...takebeer 5x..Aljuburi wajib taubat..

    BalasPadam
  8. Tukang ramal hamPAS yang berharga RM207 billion (sape lagi kalau bukan nijar berok) dah tilik, PR akan menang 145 kerusi lepas PRU nanti. Aku percaya beb... kerusi masa ceramah memang confirm mereka boleh menang, dari 2 ribu kerusi, mereka hanya mampu memenuhkan 145 kerusi sahaja masa CERAMAH FITNAH mereka.... fuh, betul-betul aku percaya kata tukang tilik tuh..

    kah kah kah kah kah kah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lu betul2 bikin gua kentut tk jd keluar la beb..siot jer lawak lu..he..he..

      Padam