Isnin, 18 Februari 2013

memang lawak!! jom tengok!! hahaha..

biasalah, apa semua berkaitan ds najib semua tak betul.. keh keh.. asal diaorang semua betul.. dah macam badut sarkes dah aku tengok perangai seko-seko pemimpin pakatan ni... aduhai.. hahaha...


contoh macam nizar, dah melalut tahap sawan dah aku tengok.. kesian.. meh baca post dalam twitter dia yang merapu tahap tertinggi.. keh keh keh..


percaya dengan web jabatan penerangan yang kena hack.. keh keh.. maksudnya puak-puak sasau ni dah tak de modal, dah terdesak gaban dah.. sampai buat kerja merapu yang aku rasa sangat memalukan... hehe.. lek la pilihanraya kan dah nak dekat dah ni.. apa lagi kita perang la dekat kertas undi.. ini belum apa-apa dah bacul dengan ds najib.. keh keh keh.. 

7 ulasan:

  1. KEHKEHKEH KLAKO2!..NIZAR MMG PLAWOK NO. 1 PAS BROO..LAWOK BENGONG SEPANJANG HAYAT!

    BalasPadam
  2. jenis muka jamban, tak reti malu. perangai cenggitu oleh seorg bekas mb, dun dan mp. apa ke bangang nizar ni?

    BalasPadam
  3. apa punya bangang bodoh babi headbomb ni.

    jawapan anwar tu betullah bodoh. korang x penah dgr teori synergy ke? 1 + 1 sama atau lebih dari 2.

    Apa punya bodoh. Mesti dlu beranak tepi longkang. mak ko bohsia ke

    BalasPadam
    Balasan
    1. teori sinergi? teori mantik pulak 1+1 = 2. ko ajarlah anak ko pasal teori sinergi ko tu....kah kah kah

      Padam
  4. kah kah ada cecei kepanasan kah kah kah, mulut berbuih tak ni wakaka

    BalasPadam
  5. nizar ni dah la tak tau malu .... aku pandang dia umpama lubang bontot dia kat muka dia hahaha... jijikzzz... tapi kalau anwar ibrahim mesti berlari dtg jilat tu hahahaha

    BalasPadam
  6. senang sangat nak menipu nizar ni kannn ??? hahahaha semua bende dia pecaya. kalau ditulis, sebenarnya singapura lebih besar daripada rusia pun dia dgn bangangnya pasti akan pecaya tanpa pastikan sama ada info itu betul atau tidak. kata engineer... IJAZAH BELI DRP SIAM KER ??? sebab bodoh nya dia TAHAP DEWA !

    BalasPadam