Jumaat, 22 Februari 2013

nampak gayanya orang ampang tolak hassan ali!! ceramah beliau gagal!!!

aduhai, camne ni.. apa nak jawab ni. hal ni buatkan ramai dikalangan pencecei tegar gelak pecah perut, ada yang senyum sorang-sorang, ada yang bertepuk tampar dengan rakan-rakan sepencecei yang lain. kerana dikatakan ceramah hassan ali di ampang gagal sama sekali.. huh.. aku hanya mampu garu kepala.. adus...

macam biasa gambar ini sekadar hiasan... hehe

dan macam biasa juga dalam blog aku ni, ayat permulaan saja je nak bagi klimaks yang tertinggi buat rakan-rakan pencecei yang otak mereka belum lagi dicuci bersih walau berjela kebenaran hadir untuk mereka berfikir.. realitinya ceramah hassan ali gerenti akan full pack dengan orang, datang berpusu-pusu dengar ceramahnya, beliau kalau menaji pkr, dap dan pas boleh berdesing kepala cecei ooo.. katalah pencecei datang juga mendengar, mau dengan tak sengaja air hidung berserta darah keluar dengan sendirinya... hehehehe...

jom kita lihat betapa ramai orang hadir ke ceramah jom tolak pakatan rakyat di ampang malam tadi... 






ps: kesimpulannya rakyat selangor dah mula muak, muak dan menyampah dengan cara pakatan rakyat memerintah.. KITA KUBURKAN PAKATAN RAKYAT PRU13 NANTI..


Tiada ulasan:

Catat Ulasan