Jumaat, 22 Februari 2013

SIAPA DALANG DAN SIAPA TANGAN HALUS ISU DI LAHAD DATU? PANAS!! PANAS!!

jeng jeng jeng.... jeng jeng... kena bagi lagu suspen sikit.. aku sendiri jadi hairan, isu waris kesultanan sulu yang dengan tetiba je nak tuntut sabah, siap bawa tentera bersenjata lagi, kalau terperasan hal ini, semuanya kerana dah dekat pilihanraya.. cuma aku tertanya-tanya... pemimpin pakatan rakyat sekarang dok bakar line yang katanya ATM terlampau berlembut... korang perasan tak game ini.. yang banyak dok bakar-bakar line adalah pemimpin muka perompak pakatan rakyat lah.. sebab apa... mereka nak sangat kalau berlaku pertumpahan darah.. isu ni gerenti boleh 90% pakatan rakyat menang bersih pru13 nanti... itu lah gamenya... cerdik? yes cerdik....

BILA KORANG FAHAM APA ITU "THE GAME OF SHADOW" korang akan mengerti, taktikal ini sentiasa menjadi untung besar kalau ia betul-betul terjadi... nasib pakar-pakar dari KDN dan ATM mengamalkan cara berdiplomasi dahulu, tak perlu ada tumpah darah dan segala apa masalah boleh diselesaikan...

dikatakan juga tangan-tangan ghaib ini telah dikantoikan oleh berita luar negara iaitu REUTERS.. dan menjadi persoalan tu.. jeng jeng jeng... muka dah jadi biru seko-seko pemimpin haram jadah pakatan.. dan ayat terkeluar dari mulut si ketua penipu tu...

"Itu Umno punya kenyataan bukan Reuters, siapa yang beritahu? Itu Umno punya," katanya kepada pemberita selepas majlis perasmian Institut Rakyat oleh Parti Keadilan Rakyat (PKR) di sini. - anuar ibrahim bakal perdana menteri malaysia

gelabah? pucat? terkantoi? itu tidak pasti lah..


dan pernah dilaporkan oleh blog my massa yang tian chua ada membuat pertemuan dengan nur misuari 4 bulan yang lepas... jeng jeng jeng....

Nampaknya apa yang dibocorkan oleh sumber dalaman PKR memang benar. Kini Askar Sulu mencari pemimpin pembangkang menjanjikan sesuatu kepada mereka. Perkara ini telah dilaporkan oleh agensi berita antarabangsa, Reuters.

Another Philippine military officer said the men were followers of the heirs of the Sultan of Sulu - an island group off the southern Philippines - who had been invited to Sabah by a Malaysian opposition politician to discuss land issues.

sumber my massa

apakah permainan cara kotor dah bermula? perang pru13 semakin panas... semakin pening kepala dibuatnya bila macam-macam berlaku... *Kalau tiada angin, masakan pohon boleh bergoyang?

5 ulasan:

  1. Ada tangan busuk yang goyang...

    BalasPadam
  2. ATM / KDN pun Salah juga kerana telah mengabaikan Keselematan Negara dengan tidak dapat mengesan terlebih dahulu pergerakan Kumpulan tersebut.....Apa yang ATM / Risek buat....Peralatan / Teknologi Ketenteraan setanding negara barat... Pecat semua Pegawai ATM / PDRM yang terlibat mengawal sempadan / Perairan di Lahad Datu.. Insiden Ceroboh sampai Kumpulan bersenjata berkampung di Kg Tanduo Lahad Datu amat memalukan Keselamatan Negara... Oleh Ex Vat 69.

    BalasPadam
  3. siasatan yg bagus bro,tq for the info

    BalasPadam
  4. Tembak Saja Pengkhianat Agama Negara Bangsa ni... habih cerita.

    BalasPadam
  5. buuu hilang rasa hormat aku.. bukan gaji buta tapi duit haram kalau pecah amanah mmm...

    BalasPadam