Jumaat, 1 Februari 2013

silap haribulan la pas kalau pecat ustaz nasha!! dia ni pejuang special force!! gasak la korang pas..!!!


setakat ustaz nasha ikut pm ke gaza pun nik ajiz nak marah, nak jeles sampai di nak pecat-pecat, asal bersama umno je wah kemain hati terus hitam terus jatuh hukum, terus buta tuli, terus jadi mangkuk ayun berayun 14 tingkat, tulah pas, sama je yang namanya pemimpin, pengikut tegar aka tottok, yang baru berjinak-jinak dengan pas.. semua ni terlalu taksub hingga kalau nampak ada niat nak ada penyatuan dengan umno/bn.. hah kau siaplah... kena tibai.. silap haribulam kena kau dipulaukan.. ni lah sikap pas.. korang takpayah pi jauh.. korang pergi kesurau-surau yang memang sah dikawal selia oleh orang pas.. korang tengok.. pak maun ni jaga kroni dia je... kalau korang mengaku korang orang umno.. sembahyang kat situ.. masa habis solat.. dan selepas doa dan salam sesama jemaah... koran tengok riak muka diorang... inikah beb cara Islam yang pas ajar kat umat Islam kat Malaysia ni.. bukan nak kata.. tetapi memang pernah terjadi.. pecah belah umat beb...

ustaz nasha berkemungkinan inginkan perpaduan sesama Islam.. dan niat dihati dia nak menyatukan umat Islam.. tetapi cara politik hamsap pas.. nilah yang menjadi persoalan... aku hairan.. dan pelik ada juga orang dok taksub kata pas ni harum, wangi, dan muluslah konon.. kasi kentut lah...

aku percaya kalau ustaz nasha sah dipecat.. beliau akan fight back habisan pas yang sudah rosak dan busuk sekarang ni.. beliau akan lawan sampai tinggal nyawa-nyawa ikan sahaja pas, korang tengoklah nanti, pas tu mereka tau mereka dah layu.. mereka dah pening... cuma berlagak cam bangsat je sebab konon kompem orang melayu menyokong diorang... ok tunggu jelah.. korang buang pejuang-pejuang hebat... maka korang silap haribulan la brader... hehe...

filem kat bawah ni bukan nak samakan apa terjadi kat pejuang hebat ustaz nasha tau.. 

memang tak sama sekali, tetapi kalau nak fight back musuh.. kena guna iq, bukan lutut.. dan strategi yang paling ampuh dalam menjahanamkan musuh.. hehe.. jangan samakan ek.. ni cuma filem.. filem yang aku rasa 5 star kalau korang suka apa itu payback time.. hahaha



sekadar filem high class yang cukup umpp mengalahkan musuh yang aniaya dirinya... pi lah tengok geng perghhh.. jangan lak nak samakan filem ni dengan apa den ditulis pasal ustaz nasha.. cuma apa itu kekuatan dalam diri kita meranapkan musuh supaya jatuh tersungkur.. hehehe...

ps: masa untuk lawan dajjal didalam pas.. ayuh..

9 ulasan:

  1. Dulu aku cukup hormat ngan PAS, zaman2 Ustaz Fadhil Noor. Even aku pn sama2 langgan Harakah. Kalau aku tak setuju ngan PAS pn...aku diam je...aku x ngata. Tapi skrg ni.... aku dh x tahan sgt. Mmg aku nk ngata habis habisan. Aku nk PAS yg dulu. Bkn yg skrg.....mcm hamPAS. Xde kredibiliti langsung. Kt mane2 pn....ckp bkn main bagus. Kt surau, masa khutbah jumaat...semua cukup dgn hadis dan alquran. Tapi bila smpi masa perlaksanaan...... mcm2 alasan....pastu pulak selalu tewas ngan PKR/DAP. Itukah die pejuang Islam? Dgn UMNO...kalau boleh sanggup nk berperang....tp ngan DAP yg sah2..dan terang2 tentang islam ....boleh dibuat baik...dh tu plak....selalu mengalah ngan DAP. Kalau ikut hukum sesat PAS, lebih baik bunuh org UMNO dari bunuh DAP. Bengong tahap hamPAS.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hamPAS, ape sangat yang kita boleh harapkan??? Takat ceramah kutip derma dalam tin milo pandai la diorang. Bab memerintah, rakyat menjadi lebih miskin, terpaksa cari rezeki kat negeri yang pernah dikatakan pemerintahnya kafir...

      Padam
    2. Laksamana PAS dah kena buang hadoiii apalah dalam kepala otak pemimpin PAS ni???

      Padam
  2. Cuba bayangkan, Ust Nasha tu dah tahap Ahli Majlis Tertinggi dan juga bekas timbalan presiden PAS yang dah banyak berjasa pada PAS, dibuang dan dipecat begitu sahaja atas alasan ikut rombongan PM ke GAZA dan tidak menghadiri mesyuarat, yang ahli PAS biasa lak camner? Maybe Ahli PAS yang biasa sahaja, dipandang level budak TADIKA sahaja, KESIAN yang teramat SANGAT pada AHLI BIASA PAS.

    BalasPadam
  3. Bukan gua nak banding tapi kita cuba lihat dua individu ini, Ustaz Nasha VS Ostazah Jadi-Jadian? Yang mana lebih cerdik n yang mana lebih boddo??

    BalasPadam
    Balasan
    1. Mereka dua-dua cerdik, cuma engkau saja yang bodoh.

      Padam
    2. Jawapan dari orang yang teramat KRONIK BODOH kah kah kah nilah contoh standard mentaliti pencacai PR, lain yang ditanya, lain lak yang dijawabnya...padan muka hahahaha...puiii
      p/s: ni mesti belajar dari sifu B.A.B.I. eleh tak ngaku lah tu puiiii Gua saje nak tgk jawapan standard mentaliti pencacai PR, dan terbukti BENAR, hasil doktrin Anwar. Syabas Inspektor Sahab.

      Padam
    3. Ostazah jadi-jadian cerdik??? Kat mana ostazah mee segera dalam hamPAS belajar tulis "Allah SAW" ye??? Dari pork nick al-celako celako celako ke??

      Padam
    4. Kesian mok pok ko melahirkan ko, ko tak pernah belajar agama ke . . . .

      Padam