Rabu, 20 Februari 2013

STATUS FB DARI PEMUDA PENYOKONG KUAT PAS!! yo yo je!!

erm yela.. kau jelah Islam.. bila dibuka isu pasal rumah urut di selangor, semua bagi jawapan ke laut dan tak mampu nak berikan fakta.. hehe.. asik-asik jawapan ohh bn dulu lagi banyak rumah urut, bila tanya berapa banyak lesen yang bn luluskan masa zaman khir toyo.. seko dari diaorang tak mampu nak jawab.. hehe.. muda-muda nak cerita pasal dakwah.. dah terus anggap diri lagi Islam dari orang lain.. erm ai ajaran pas memang dia ajar penganut dia macam tu.. almaklumlah kunci syurga tok guru dia dah bagi.. hehe..

kepincangan dalam pas mereka nak cover, mereka kalau boleh nak tutup sebaik mungkin..dan paling best mereka tak langsung anggap fakta sebenar itu sebagai dalil kuat untuk mereka percaya.. ai macam ni kalau maksiat depan mata yang orang dia sendiri buat, mau dia tuduh ahhh ni umno punya konspirasi...


ps; bila posting syok sendiri, inilah jadinya, menganggap umno/bn tak Islam langsung katanya..hehe..

1 ulasan:

  1. Bukti Terbaik Katak bawah Tempurung..terputus dengan dunia luar termasuk ICT...kesiannya, orang macam nie pun masih ada kat Malaysia...Patut Panggil " National Geograpic " untuk buat liputan makhluk species baru ini...

    BalasPadam