Rabu, 20 Februari 2013

survey di facebook yang buatkan ramai pencecei jadi sasau!!! jom tengok!!

apa kata anda, adakah mereka yang tak boleh terima kenyataan silent voter ini adalah jenis buta tuli.. keke.. tak boleh terima kelemahan dari pakatan rakyat itu sendiri, pas dengan masalah mereka, pkr dengan masalah mereka dan dap pulak dengan kiasu mereka...

di page sayangi selangor, ramai giler macei dok komen dan rasa mereka lah paling ramai, tetapi mengikut servey ini, ramai silent voter yang sah sokong bn dan menyalahkan pakatan rakyat kerana janji tidak ditunaikan masa pilihanraya dahulu.. hehe.. punya teruk sawan diaorang beb.. kalau korang tengok, dah macam orang gila khinzir.. hahahaha


ps: kadang-kadang lawak giler doh, tak leh terima kenyataan yang silent voter ni memang ke arah bn, majoriti melayu lah, yang muda-muda cina rasanya tak kot.. mereka tetap dengan dap.. so bila mengundi nanti bn lawan dap.. hehe.. 

8 ulasan:

  1. BEKAS PENYAMUN Dato' Seri Khir TOYO yang telah didapati BERSALAH cuma belum MENJALANI HUKUMAN PENJARA... kalau beliau boleh membuat RAMALAN dan KRITIK maka sudah tentu orang lain pun boleh berbuat demikian beb... jadi pada yang BERSAHABAT sesama beliau sebagai ISI PERUT UMNO jangan KECIL HATI lah beb... sebabnya ISI PERUT UMNO tak patut ada PERASAAN KECIL HATI setelah mempunyai MUKA TAK MALU TAHAP TAMPAL KULIT BABI 14 INCI... lain kali NASIHATKAN beliau supaya DIAM dan benyak-banyakan BERDO'A supaya HUKUMAN PENJARA DI SUNGAI BULUH dapat di tukar kepada hukuman PENJARA DALAM KEDIAMAN 3 JUTA beliau... kah kah kah !.

    Beliau hari telah MERAMALKAN yang Umno/Bn akan KALAH dalam Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU13) di 17 KERUSI Dewan Undangan Negeri (DUN) Selangor yang RAMAI Pengundi KAUM CINA... ianya di 9 KERUSI didalam Parlimen Kelana Jaya... Subang... Petaling Jaya Utara dan Petaling Jaya Selatan mana kala bakinya iaitu 8 KERUSI lagi di beberapa kawasan lain yang ramai pengundi Kaum Cina... kalau melihat dari RAMALAN beliau ni beb... SAH lah yang Pakatan Rakyat (PR) akan MEMPERTAHANKAN KEMENANGAN yang DIMENANGI dalam PRU12 tahun 2008 di Nergeri Selangor INSYA'ALLAH... kalau dah PENYAMUN mengatakan 17 KERUSI belum bertanding pun akan KALAH... macam mana kalau BETUL-BETUL BERTANDING beb... itu baru Kerusi Pengundi Kaum Cina... bagaiman pulak KERUSI KAUM MELAYU... tak kan boleh SAPU BERSIH beb... kah kah kah !.

    BalasPadam
  2. Tu yg best tentang satu parti ni, walaupun fakta tu pahit diorg telan secara gentleman... Tak perlu menegak benang basah mcm pihak yg satu lagi tu..

    Dua2 pihak ada buat salah, tapi saya pasti pilih pihak yg meminta maaf & gentleman.

    BalasPadam
    Balasan
    1. duit kena pulang atau boleh simpan jadi milik peribadi?

      Padam
    2. Wa ka ka ka. cecai penjilat DAPig meroyan sakan nampak. Tak tahan dan tak mahu terima kenyataan selangor bn akan rampas beb. Cecai ni tak sedor org melayu dah meyampah dengan puak pakatan laknatullah ni. Mau gila beb bila tiba keputusan PRU13 nanti.

      Padam
  3. linkkan .. talkwithhand.blogspot.com tq bro ..

    BalasPadam
  4. Biasa la, penganut haprak fuckatan mane boleh terima hakikat ramai yang tak suka dengan regim tiga bintang kat Selangor tu. Mereka syok sendiri ingat majoriti rakyat Selangor akan pilih parti fuckatan dalam PRU-13 lagi... silap besar la.. manifesto bukan janji... sape-sape pun akan ingat sampai mati...

    BalasPadam
  5. Mua kah kah pencacai penjilat najis fuckatan dah rasa bahang kalah PRU13. Rakyat selangor tak lupa janji palsu spt Janji Manismu nyanyian ustojah aishah tu. Mampus lah dikerjakan rakyat selangor puak haram fuckatan nanti. Satu undi untuk bn mencegah 10 kemungkaran fuckatan

    BalasPadam
  6. Ayuh UMNO/PAS, kita sama2 tumbangkan kerajaan selangor dan kerajaan PR. Aku dh panas btul2 nk ngundi ni. Masa PRU12 aku ngundi PKR. Nyesal x sudah. Kali ni aku confirm pangkah BN. Dah muak dan jelek dgn perangai DAP/PKR. Ayuh UMNO/PAS kita sama2 pertahankn islam/melayu dari parti2 jahanam yg nk tegakkn sekular/libelarisme dan sisihkn islam/melayu.

    BalasPadam