Jumaat, 22 Februari 2013

terbakar!! program kerajaan selangor penuh orang datang dewan!! sekalung tahniah ye :)

sebenarnya aku malas nak komen, tapi bila difikirkan baik aku puji lah sikit, sebab gile kau weh, kira kedatangan orang penuh dewan, sampai dikatakan jalan jem dimasa program anjuran kerajaan selangor ini berkenaan forum air... bermula dari 18-28 februari 2013... mau pening beb ds najib tengok camni... aku tengok pun, ades, cuma nak ucap sekalung tahniahlah kepada cecei yang taksub kepada pkr terutamanya.. korang patut berbangga sebab bila mana program anjuran kerajaan selangor, orang yang hadir cukup ramai, tahniah!! tahniah!! bravo bravo..

perghhh ramai beb, giler lah.. tapi nak bagi tau ni program bn.. hehehe

dan dibawah ini, adalah program yang berlangsung.. dan kita kena lihat.. dari sudut pandangan mata ghaib baru kita dapat rasakan ia memang sungguh ramai dengan orang yang kalau tengok penuh sampai ke luar.. tapi dari sudut mata ghaib lah.. kalau dalam dunia nyata anda akan melihat kerusi lagi banyak dari orang hehe.. maksudnya apa yang dilakukan oleh kerajaan selangor ini amatlah gagal.. rakyat dah mula sedar permainan kepala bana dari pemimpin pakatan rakyat yang isu air telah membuatkan rakyat berbekas dalam hati.. masa susah tak de air, seko dari pemimpin nak jengok dan tolong.. tapi bila dah settle barulah terhegeh-hegeh nak buat program.. kata syabas lah yang punca sebenar.. ek ala.. wei orang dah muak, faham tak maksud muak....

wah wah.. ramainya...

 siap ada makan-makan, bestnya.. yum yum

 kata mereka program belum start da.. kata mereka lah.. hehe

eh eh kalau belum start kira speaker yang bercakap tu kira dia apa tu.. kira majlis dah start le tu.. hehe..

ps: kesimpulannya anda boleh huraikan... hehe... pencecei anda patut sebut yes yes yes... ai tak nak.. kenapa? buatlah.. sebab kan ramai ni... 


5 ulasan:

  1. Yang lain tak nampak sebab jin-jin tanah dan pasir...kah kah kah

    BalasPadam
  2. Aku ni paling bengang sekali dgn isu air. Aku bekerja dlm bidang civil engineering. Sistem bekalan air tu termasuk dlm skop kerja aku. Aku faham semua isu2 air ni, demand and supply, design capacity. Bile si khalid berckp air kt selangor ni cukup....xde masalah... aku rasa mcm diperbodohkn. Demand bekalan air di selangor meningkat setiap tahun disbbkn pembangunan diselangor dan kuala lumpur yg begitu pesat sekali. Sudah tentu akan smpi satu tahap dimana bekalan tidak dapat memenuhi permintaan, kalau loji rawatan yg dibina sejak sekian lama tidak ditambah lagi. Ini yg berlaku skrg, tetapi Khalid memperbodohkan rakyat selangor/ pusing fakta. Tpi jgn igt semua org boleh diperbodohkn..... Tolong ya.....Jgn nk bodohkn org.... Aku dh ketar tgn ni ...nk undi....nk ajar kerajaan selangor skrg ni. Aku dulu antara pengundi yg ngundi PKR Selangor. Kali ni aku x nk silap lagi. Confirm aku pangkah BN.

    BalasPadam
  3. Forum air untuk rakyat... makin ramai yang tak mau dengar kencingan dari pemimpin fuckatan ni.... tak habis-habos salah Syabas, kemudian kata syabas kroni BN. SPLASH menolak tawaran cincai Khalid gagap tu kroni BN jugak ke??

    -dah lama nampak dah-

    BalasPadam
  4. banyak tu rm9billion kerajaan pr selangor nak amik alih konsesi pengendali air!!....,ni hanya gimik jer...sebenarnya nak perembat RM sebelum telingkup!!...akhirnya beralih kerajaan lepas pru 13 nanti...BN yg basuh berak kencing dorang.. kantong kosong,servis hancus, kenaikan tarif.. rakyat selangor tanggung!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tengok le sape punaisihat ekonomi negeri Selangor tu, ni semua idea dia le. Duit ade seciput je, tapi nak berlagak macam ade berjuta-juta billion dalam kantong kerajaan negeri... akhirnya rakyat Selangor jugak kene tanggung azab akibat kebodohan dan keangkuhan pemimpin fuckatan... pemimpin mereka ape kisah, takde air mereka boleh arah satu lori tangki Syabas dok hantar depan pintu rumah mereka, rakyat boleh ke main arah-arah ni??? Paling kesian sape yang duduk flat, kene angkut air dari bawah, pernah dengar pemimpin fuckatan duduk flat tak?? Nak angkut air dari tingkat bawah pun tak pernah merasa kot...!!!!

      Padam