Isnin, 18 Mac 2013

antara video lambung bayi dan video lgbt makhluk tu!!

baru-baru ni kita dikejutkan dengan video amah dok lambung bayi, dirakam oleh cctv rumah majikan dia.. dan kalau ikut muka dia tak delah nampak mana pun.. tapi video tu memang bagi rakyat malaysia angin satu badan dengan amah tu.. dan sekarang amah tu dah di hukum... katanya kena check kot-kot ada masalah mental.. oo ada sot wayer rupanya... hehe


dan selang 2 hari lepas.. gempar ada satu blog menyebarkan gambar yang agak geli haram jat.. hubungan sejenis..gila babi.. dan dikaitkan dengan makhluk sorang tu.. dan paling trill memang betul-betul iras muka dia... eee yarkk... video dia pun ada ooo. geli siol.... haha

namun apakan daya.. hehe.. walau ia berkaitan moral.. pekakas dia takkan benarkan orang percaya itu adalah dia.. maka dengan gempaknya mereka mencari helah katanya rambut tak sama, perut tak buncit, kepala tak sama.. gambar hitam putih.. hehe.. punya gempak penafian... dan paling trill harakahdaily dengan bangga terang-terang sebut nama makhluk tu... hahaha...


keputusannya... fitnah atau tidak.. siapa pulak nak berlakon jadi macam dia da, kalau betul orang nak menyamar atau make up muka dia.. aje giler nak berlakon jadi gay da... eee yark wei.. hahaha..

ini lah hebatnya bila jadi seorang bergelar anugerah Tuhan.. dari china doll ke bau ketiak doll sampai orang tengok geli gleman.. dan dalam hati akan bertanya apa gila aku nak angkat manusia ini menjadi ketua negara... kalau betullah.. maka bersorak gembiralah makhluk depan belakang belasah.. bergembiralah manusia yang anggap agama kena semua sama.. maka gembiralah manusia yang kalimah Allah boleh digunakan dalam bible berbahasa melayu.. rosak, rosak malaysia weh...

ps: katanya ideologi pemahaman pas... lantak pilah apa jadi pun, yang penting umno kena jatuhkan dulu.. sebab umno jatuh kita boleh buat apa saja.. hehe.. wah wah.. kalau pas pun selamba badak dok kata macam tu, nampak sangat niat mereka takkan kisah jadi apa kat umat Islam di Malaysia ini.. kau susah ke, kau nak jadi apa ke.. kau nak murtad ke, kau nak jadi liberal ke.. pi lantakkan.. janji runtuhnya umno kita semua bergembira... gila haram perangai dajjal..

57 ulasan:

  1. Berita yang menggemparkan....

    Pengendali Blog SuaraPakatanRakyat telah membuat pengakuan bahawa beliau tidak kisah PM Malaysia seorang gay.

    http://suarapakatanrakyat.com/2013/03/kalau-anwar-gay-sekalipun-so-what

    BalasPadam
    Balasan
    1. wakakakkakakakakakakakkakakakakakakakakakakakkakakakakaka

      Gempar?

      Gempar hatuk kau berjambul.

      Bebudak Pakatan dah tau blog ni blog penyamar.

      Gempar sangat ke?

      Baca kuat sikit, baru tak ketara sangat muka terkezut gempar kau..

      wakakakakakkakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakaakka

      Padam
  2. please be updated:

    Blog SuaraPakatanRakyat adalah penyamar yang kononnya menyokong Pakatan Rakyat.

    2 hari lalu ini cerita dah pecah. Kalau tak salah dia kantoi dengan Blog Husyyen.

    Apsal lambat sangat dapat maklumat? Slow ler

    Slow la bebudak UMNGOK ni. Ni yang malas nak bayar elaun on-time...............................dol

    BalasPadam
    Balasan
    1. ye, ye.. kami percaya cakap kamu... yang ni pun penyamar tu tulis secara TIPU-TIPU kan...


      http://suarapakatanrakyat.com/2013/03/fitnah-terbaru-lelaki-dalam-gambar-itu-bukan-anwar/

      http://suarapakatanrakyat.com/2013/03/puaka-rosmah-punca-bala-mati/

      http://suarapakatanrakyat.com/2013/03/anwar-video-sex-baru-fitnah-pilihanraya-umno/

      http://suarapakatanrakyat.com/2013/03/umno-ganas-pakatan-rakyat-menang-lebih-besar/

      dan banyak lagi... betul la, penyamar ni pandai REKA-REKA fitnah pulak..

      Padam
  3. supaya anon 11.42ptg tidak terus gempar dan terkezut. atau terus bodoh termakan fitnah, maka dengan bangganya, aku pastekan link agar kegemparan beliau akan lenyap hilang. Terimalah

    http://suasanapolitikmalaysia.blogspot.com/2013/03/suarapakatanrakyat-tu-hasil-kerja-puak.html


    wakakakakakakakakakakakakakakakakakakkaakkaakakak

    malaon tertinggal keretapi ke? Apapun, aku respek intro kau.......kelakar berjambul

    wakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakaak

    BalasPadam
  4. bab gempar yg puak2 pr ni kecohkan? hehe...komen la sket abg non korang tu..betui ke dia? takkan kut...abg non kan warak. Nik aziz, hadi awang tak warak level dia...hehe

    BalasPadam
  5. mungkin yang ni pun penyamar jugak kot....


    "Saya tak kisah pemimpin saya LGBT, tak ada agama atau sosial, yang penting dia laksana amanah rakyat dan negara serta tidak salahguna kuasa"

    -khalid berok syiah ismath...

    Ade tak mane2 link blog pembangang yang mampu huraikan bahawa berok anak ismath tu hanyalah penyamar eh???

    kah kah kah kah kah kah

    BalasPadam
    Balasan
    1. fokuslah mooo

      aku cerita ikut tajuk anon pertama?

      Kalau kau nak hurai khalid ismathnya statement, jom

      Padam
    2. nape bangkai, blog ko tak siap2 lagi ke?? komen ko kat sini selalu pun bukannya ikut isu yang diutarakan... ade aku peduli ko punye cabaran..!!!!!!!

      Padam
  6. Oleh kerana blog pakatan rakyat tu hanyalah blog penyamar, maka artikel yang pernah ditulis oleh admin berkenaan seperti ini sebenarnya tarak kredibiliti la ye:

    http://suarapakatanrakyat.com/2013/03/fitnah-terbaru-lelaki-dalam-gambar-itu-bukan-anwar/


    Penyamar blog kata gambar terbaru jantan comolot dengan jantan tu bukan Anwar, tapi blog pembangang yang lain telah 'BERJAYA' membuktikan bahawa blog tu adalah penyamar. Jadi kesimpulannya, gambar jantan sama jantan comolot tu adalah ANWAR....!!!!

    kah kah kah kah kah kah

    BalasPadam
  7. Mana tau penyamar? Kenai ka siapa pengendali blog tu? Mungkin pengendali blog tu betui-betui menyokong PR, mana nak tau?

    Kalau betui blog tu penyamar, report la dkt SKMM. Tutup blog tu dgn alasan mensabotaj dan memfitnah pakatan. Dah berapa byk posting yg blog tu keluaqkan...

    Dan yg aku paling suka, saman ja pengendali blog tu. Sbb aku teringat kata-kata seorg hamba Allah tu... " U ulang i saman U".

    Hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. apsal kau ni lembu sangat ni?

      Aku dah beri link kat ats tu.

      Saman pengendali blog?

      wakakakakakakakakakkakakakakakakakakakakakakakakakakakaka

      kau rasa blogger umngok nak mengaku blog tu milik dia ke?

      Papagomo yang hebat pun kecut telur masa kena saman dengan Husam
      Ruang Bicara Faisal pun terus menafikan blog RBF tu milik dia.

      Kita tengah bercakap dengan blogger2 yang telur separuh masak, jadi takyah buat cadangan bodoh macam lembu konon2 nak saman

      wakakakakakakakakakakkaakkaakkakakakakakakakakakakakakaka

      Padam
    2. meh kita tengok ape blog penyamar katakan lagi...

      http://suarapakatanrakyat.com/2013/03/puaka-rosmah-punca-bala-mati/


      Nampaknya kalau dah penyamar tu maknanya ape yang dituliskan tak benar la kan???

      kah kah kah kah kah kah kah

      Padam
    3. Eh ade lagi penyamar ni buat artikel tipu...

      http://suarapakatanrakyat.com/2013/03/anwar-video-sex-baru-fitnah-pilihanraya-umno/

      kah kah kah kah kah kah...

      Penyamar tulis tipu je tu, yang sebenarnya video sex baru anwar bukan fitnah pilihanraya umno ler, iye tak....

      kah kah kah kah kah kah kah

      Padam
    4. wakakakakakakakaka... ade lagi penyamar tulis syok sendiri...

      http://suarapakatanrakyat.com/2013/03/umno-ganas-pakatan-rakyat-menang-lebih-besar/

      huhu... menyamar je la kan.... cerita tak betul pun... yang betulnya umno berlembut, pakatan haram kalah lebih besar...

      kah kah kah kah kah kah

      Padam
  8. Terkini lagi sensasi... satu lagi twitter 'penyamar' akan di kenalpasti oleh bangkai mak lampir...


    "Kita tetap akan terima DS ANWAR IBRAHIM sbgi PM walaupun dia seorang GAY, krn itu hak peribadi beliau!"
    _PKR Bangi_



    Kah kah kah kah kah kah kah..... agak2, alasan ape la bangkai mak lampir tu nak bagi kali ni eh??

    BalasPadam
  9. eeee bakal pm kita gay???? wtf

    BalasPadam
  10. berani ke bapak peliwat tu nak bersumpah muhabalah??

    Muahahahahahahaha... o ye, lupe. Kene bagi alasan ek. cer cite.. cer cite...

    BalasPadam
  11. aik, komen bangkai fuckatan boleh hilang secara tibe2..??? Muahahahahahaha...

    BalasPadam
  12. hehe, itu baru sikit muqadimmah, dah panas gila khinzir sekor bangkai fuckatan tu..... kah kah kah kah kah kah

    BalasPadam
    Balasan
    1. baru mukadimmah, lembu UMNGOK spesis tempatan dan madom.....wakakakakkaakakakakkakakakakakakakaka

      Blogger UMNGOK ni kalau tk menipu mesti memfitnah...

      apsal, dah goyang sangat ke UMNGOK ni? strategi cara baru ke? mengelirukan pengikut PR?

      wakakakakakakakakkaakakakkaakkakakakakaakkakakakakakakakaka

      kasihan aku tengok..... makin goyang lembu UMNGOK ni , terutama anon 1007, serupa lumbu jugak.....

      Padam
    2. ANWAR,,,,
      Tolonglah bersumpah....
      wkakakakakakakakakkakakakakakakakakakakakaakkakaka

      tak habis meroyan bersumpah lembu UMNGOK ni

      wakakakakakkaakkakaakakakkaakakakakakakakakkakaakkak


      jom pakat ramai2, buat blog kunun2nya pro PR,

      wakakakakakakakkakakaakkakakakakakakakakakaakkaakkaka

      idea sudah tarak kah?

      Padam
    3. Kah kah kah kah kah... tak mau jawab komen2 lain kat atas tu pulak ke wahai bangkai???

      kah kah kah kah kah kah... apsal?? dah goyang??

      kah kah kah kah kah... takpe, takpe... mengilai la lagi, seronok dengar mak lampir mengilai kepanasan...

      wakakakakakakakakaka

      Padam
    4. berani ke bapak peliwat tu nak bersumpah muhabalah??

      Muahahahahahahaha... o ye, lupe. Kene bagi alasan ek. cer cite.. cer cite...

      Padam
  13. Twitter _PKR Bangi_ pun penyamar proPGayR jugak ye..???

    kah kah kah kah kah kah kah

    BalasPadam
    Balasan
    1. wakakkakakakakakakaakakakkakakakakakakakakakakakak

      yelah tu....

      kalau twitter pkr bangi dah ckp mcm tu, apa aku nak buat....

      kau tanya jer merka...

      wakakkakakakakakakakakkakakakakakakakakakakakakakkakakakak

      Padam
    2. Tanye sama anwar
      ape sebab goyang
      nanti jawab nuar
      bangkai suka pecah lobang....

      kah kah kah kah kah kah kah kah

      Padam
  14. Penyamar. Dah mcm Mission Impossible plak aku tgok puak pakatan ni.

    Hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. wakakkakaakakkkakakakakakakakakakkakaakkakakaakkakakaakakk

      puak UMNGOK:
      akan terima pemimpin walaupun takut bila diajak berdebat
      akan terima pemimpin walaupun takut dgn bini
      akan terima pemimpin walau isteri pemimpin buka aurat
      akan terima pemimpin walau isteri pemimpin ada cincin 24j
      akan terima pemimpin walau lemah membuat keputusan
      akan terima pemimpin walau sampai sekarang masih tak bubar parlimen?

      sebab apa terima pemimpin macam tu?

      sebab: kami serupa lembu NFC Gemas

      wakakakakakakakakakakakakakakkakakakaakkaakakakakakakkaka

      Padam
    2. ya.. ya.. kita spin semua isu ye... termasuk isu penyamar blog... muahahahahahaha

      Padam
    3. kau ada alasan tolak anwar

      aku pun ada alasan tolak UMNGOK/BN

      wakakakakakakkakakakakakakakakakaakakakkakakakakakakaka

      serupakah?

      Padam
    4. ye.. ye... anwar tu adalah GAY... muahahahahahaha

      memang serupa dalam gambar hitam putih...

      kah kah kah kah kah kah kah

      Padam
  15. kah kah kah kah kah kah... memang sah la DSAI tu GAY kan.. kan..

    kah kah kah kah kah kah kah... mak lampir dah tak terdaya nak beri alasan...

    Wakakakakakakakakakaka...

    BalasPadam
  16. Baru masuk bunga-bunga, mak lampir dah menangis sorang diri tak mampu nak sangkal DSAI tu adalah seorang GAY.... kesian

    kah kah kah kah kah kah

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nanti mak lampir aka bangkai fuckatan akan berkata:

      Nak kene suruh Anwar bersumpah muhabalah ke? Dah 3 bulan aku menunggu hujah kenapa anwar kene bersumpah..Cer cite.. cer cite...

      kah kah kah kah kah kah kah... akhirnya ade juga bangkai dari Bangi berani tweet sanggup terima anwar sebagai PM walaupun anwar tu seorang GAY (dah GAY tu suka liwat la, takkan suka gesel-gesel je kot)... muahahahahahaha

      Padam
    2. wakakakakakakkaakkakakakakakakakakakakakakakakakakakkak

      kau nak DSAI bersumpah yang dia tak gay ke?

      wakakakakakakakakakakkaakkaakkaakkakakakakakakakakakaka

      mesti kau meroyan kalau DSAI tak sumpah mubalahah

      wakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakak

      jom DSAI, ayuh sumpah kau bukan gay

      kita bole guna poligrafi

      wakakakakakakakakakakakakakakakkaakkakakakakaakakkakaka



      tak habis2 dgn konsep LGBT.

      dey lumbu spesis tempatan: lucah dan UMNGOK berpisah tiada.


      wakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakkakkakaka

      Padam
    3. ops.........

      ini tuduhan serupa kes liwat 1.

      lokasi - di trivoli Condo , periksa punya periksa, kondo punya tiang jagak tarak.

      tilam - angkat kontrak indon punya lah, kasi convince ini punya story.

      semen - sendiri service, sednri semen la. Kasi renjis-renjis dipilis atas itu tilam


      moral of the story: hang kalau dak tau crita, hang boleh buat apa saja andaian. Tapi hangpa kena ingat, buku sebelah mana lagi berat bila tunjuk di akhirat.

      Lumbu spesis tempatan mesti angguk kalau Utusan yang buat ceritakan.


      wakakakakakakakakakakakakakakakakakakkaakakakkakakak

      Padam
    4. aku meroyan kalau anwar peliwat tak berani bersumpah???

      kah kah kah kah kah kah....

      aku tak payah nak meroyan, bangkai-bangkai macam ko je akan meroyan sampai pecah lobang kalau anwar tak jadi PM.... muahahahahahaha....


      "Kita tetap akan terima DS ANWAR IBRAHIM sbgi PM walaupun dia seorang GAY, krn itu hak peribadi beliau!"
      _PKR Bangi_



      Baeeekkkkkkk punye bangkai PGayR meroyan.... kah kah kah kah kah kah

      Padam
    5. dari mula sampai la ni....

      yang aku asyik dengar

      "ANWAR mesti bersumpah mubalahah, yang mengatakan dia tidak meliwat"

      itu statement dari semua pengikut UMNGOK yang meroyan

      wakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakaakakkaka

      kau rasa kau boleh tak meroyan ke di masa hadapan kalau DSAI masih tak bersumpah mubalahah?

      sebab aku tengok, selain rumput, ketagihan korang ni memang kepada sumpah mubalahah DSAI.....

      sorilah bro, setakat ini, meroyan kau memang tak boleh diubati sebab DSAI memang tak akan bersumpah.


      wakakakakakakakakakakkaakakakakkakakakakakakakaakkakaka

      mesin poligraf dan beli ke? ada cap sirim?

      wakakakakakakakakakakakakakakakakakaakakakakakakaakkakaka

      Padam
    6. Tuduhan _PKR Bangi_ adalah penyamar ek?? Pulak dah...

      kah kah kah kah kah kah kah... konspirasi, reformasi, taik besi.... muahahahahahahaha

      Padam
    7. hehe, bersumpah ke, tak bersumpah ke.... anwar tu tetap GAY... tul tak mak lampir... muahahahahahaha

      Padam
    8. wakakakakakkakakaakakkakakaakakakakakkaakkaakkakakakaka

      so, kalau dah ckp mcm tu, DSAI takyah lagi bersumpah kan???

      so, dah terubat ke penantian selama ini untuk DSAI bersumpah???

      Jadi, isu suruh bersumpah dah settle kan?

      Alhamdulillah, UMNGOK ni walau lembab penerimaannya, tapi lambat laun dia setuju. Maklumlah, spesis lembu baka tempatan, memang lembab...

      wakakakakakakakakakakakakakakakakakakakkakakakakakakaka

      sib baik belum order mesin poligraf, sesia jer kalau tak..

      wakakakakakakakakakakakakakakkakakakakakakakakakakaakak

      Padam
    9. kah kah kah kah kah kah.... tapi anwar tetap seorang GAY, itu tak boleh dinafikan.... kah kah kah kah kah..

      Ye, Yang Arif Hakim, anda nak cakap sesuatu??? O, silakan.. silakan...:

      “… we find evidence to confirm that the appellants [Dato' Seri Anwar bin Ibrahim and Sukma Darmawan Sasmitaat Madja] were involved in homosexual activities and we are more inclined to believe that the alleged incident at Tivoli Villa did happen.”

      kah kah kah kah kah kah....

      Padam
    10. en boleh tolong terjemahkan kepada saya?

      penyataan dalam bahasa melayu lebih selesa berbanding bahasa inggeris.

      terima kasih

      amat menghargainya

      Padam
    11. Hari ini Ex boss MACC Ahmad Said Hamdan yang bermuka panjang telah mengemukan permohonan maaf kepada TS Khalid Ibrahim kerana tuduhan penyalahgunaan wang kerajaan negeri dalm kes pembelian lembu di tahun 2009.

      Aku percaya pada waktu tersebut, seluruh UMNGOK percaya bahawa TS Khalid MEMANG melakukan kesalahan kepada saudara-saudara sespesis mereka.

      Namun, hari ini, wajah panjang Ahmad Said Hamdan akan bertambah panjang dan hilang wibawa.

      Nasib baik tak kena saman duit, kalau tak, (lepas pencen ni selalu BN dah lepas tangan), muflislah dia nak bayar saman.

      wakakakakakakakakakkaakakakakakkakakakakaakakakakakakakk

      mana-mana yang percaya kes di atas, sila hulurkan salam kemaafan kepada Khalid. Insyallah, tak kena bayar punya. GAPS tu pun kelako....5 thn penubuhan, satu haram penyelewenganpun tak jumpa.....

      wakakakkaakakakkakakakakakaakakakakakakakakkaakakakakkakak

      Padam
  17. punya kuat gelak ni gelak kecewa ke gelak tak leh terima gay dh menular ke cane haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. bangkai tu bukan gelak la.... dia tengah mengilai tahap meroyan tu... bese la, mak lampir punye mengilai...

      kah kah kah kah kah kah kah

      Padam
    2. wakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakak

      mesin poligraf dah beli?
      kalau dah ada, nanti DSAI bersumpahlah
      tak sampai hati rasanya dia nak kecikkan hati UMNGOK

      belilah cepat-cepat
      yang ada cap SIRIM ye

      wakakakakakakakakakakakakakakkakakaakakakakakakkakakaka

      apalah nasib lumbu NFC ni, meroyan bersumpah sampai ke mimpi

      wakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakak

      Padam
    3. watpe nak mesin poligraf, mesin tweeter sendiri dah sebut anwar tu adalah GAY....

      kah kah kah kah kah kah... teruk betul bangkai fuckatan sekor ni meroyan harini...

      Padam
    4. takpe la mak lampir, ko teruskan ko punye mengilai tu eh. Aku paham, mak lampir yang datang bulan bintang ni tak boleh kecewa lama-lama sangat, nanti kene senggugut pulak... kah kah kah kah kah kah kah... adios

      Ingat pesan _PKR Bangi_ tau...:

      "Kita tetap akan terima DS ANWAR IBRAHIM sbgi PM walaupun dia seorang GAY, krn itu hak peribadi beliau!"

      Muahahahahahahaha...

      Padam
    5. korang UMNGOK juga yang suruh DSAI pakai poligraf machine?

      Korang ni ambil sumber cuma dari satu sudut ke?

      Mungkin baru keluar kandang, pelik IT dan buta internet.

      Satu sumber dan percaya?



      wakakakakakkakakakaakkakakakakakakakakakakakakakakakaka

      lembu kat kandang pak mertua Najib pun tak ada teruk macam ni pula kayu

      wakakakakakakkakakakkakakakakakakakakakakakakakakakakaka

      Padam
  18. Kerana twetter ini, mak lampir terpaksa menunjukkan meroyan tahap kroniknya.... muahahahahahahahaha

    "Kita tetap akan terima DS ANWAR IBRAHIM sbgi PM walaupun dia seorang GAY, krn itu hak peribadi beliau!"
    _PKR Bangi_

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tanye sama anwar
      ape sebab goyang
      nanti jawab nuar
      bangkai suka pecah lobang....

      kah kah kah kah kah kah kah kah... damn..!!!

      Padam
    2. tanya sama najib
      ngapa tak nak debat
      nanti najib cakap
      takut kena rembat

      tanya sama rosmah
      berapa harga cincin
      nanti rosmah jawab
      24 juta

      tanya pada rosmah
      mana datang duit
      nanti jawab rosmah
      kumpul dari kecil

      Tanya pada umngok
      boleh kah percaya
      nanti umngok angguk hangguk
      kami percaya

      beri kami rumput
      jangan lupa kandang
      bila sudah gemuk
      buatlah rendang


      sila ikut irama Tanya Sama Pokom nyanyian TS P Ramlie dalam filem Anakku Si Najis ops Najib



      wakakakakakakakakakakakakkakakakakakakakakkakakakakakaka


      ada lagu lain ke? Mari aku parodykan..

      wakakakakakakakakakakakakakakakkakakakakakakakakaka

      Padam
  19. iyarkkk.. haha.. kemain suka pekakas pr bila dapt tau yg mr anugerah seorang gay hahaha demn

    BalasPadam
    Balasan
    1. wakakkaakakakakaakakakakakakakakakakakakakakakakakakaakak

      headbmb dah goyang ke?
      macai UMNGOK semua dah senyap....
      cam tikus basah


      wakakakakakkakakakakakakakakakakakakakakakkkakakakakakkaa

      lepas lunch kita sambung ya Headbomb
      makan kenyang-kenyang
      jangan dipikirkan sangat ttg forum ni
      memang setiap kali, UMNGOK HANGGUK kena tibai dgn aku


      wakakakkakakakakakakaakakakkaakakakakakakakakakkakakakaka


      Padam
    2. hehe... mr ANUgerah memang seorang GAY... tak dapat disangkal lagi....

      muahahahahahahaha

      Padam