Isnin, 4 Mac 2013

apa sebab sabah??? sebab 25% undi bn di sana!! dan taktikal dajjal sorang tu dah berjaya... haramjadah!!!

bila isu lahad datu dah merebak sampai ke samporna.. aku rasa taktikal game of shadow dah berjalan mengikut fasa-fasa yang dirancangkan... sekalung tahniah manusia tersebut.. dan mungkin dia gelak besar dan semakin gembira dengan perkembangan terkini.. dikatakan sudah 6 anggota polis terbunuh dalam diserang oleh pengganas sultan sulu.. wah ini boleh menjadikan modal yang cukup indah bagi puak-puak pr..

SEBABNYA... KENA INGAT 25% UNDI BARISAN NASIONAL DI SABAH, KENAPA SI PALAT TU NAK KACAU SABAH.. KITA TAK BOLEH NAK TUDUH TETAPI... KALAU KITA CERDIK.. KENAPA SEKARANG SULTAN SULU ITU MUNCUL DAN NAK MENUNTUT SABAH???? kenapa bukan tahun lepas, kenapa bukan dulu.. pelik?? lagi pelik bila risikan dari filipina mengatakan 3 pemimpin pembangkang terlibat dalam perjumpaan dengan waris sultan sulu 2-3 bulan yang lepas.. kenapa, apa sebab??? hairan??? 

game of shadow si bangsat tu dah mengena.. dan terkena adalah kerajaan bn... terperangkap.. dan ketika hal ini semakin panas... cukup licik... kerana simpanan 25% undi untuk bn dah dipecahkan di sabah... haramjadah betul siapa main kotor demi nakkan kuasa macam ni.. bangsat sebangsat-bangsat betul.. 


Siapakah Yang Menceroboh?
Kumpulan penceroboh yang dikenali sebagai ‘Tentera DiRaja Kesultanan Sulu’ (The Royal Sulu Sultanate Army)1 datang dari Selatan Filipina dan dianggarkan terdiri daripada kira-kira 200-400 orang, dengan 20-100 orang daripada mereka bersenjata2. Kumpulan ini diketuai oleh ‘Raja Muda’ Agbimuddin Kiram, adik kepada ‘mantan sultan’ Jamalul Kiram III dan ‘sultan’ Ismael Kiram II.3 4 Jamalul Kiram III pernah bertanding untuk jawatan senator dalam pilihanraya Filipina.

baca seterusnya di my massa 

ps: bila cara kotor dah bermula, kita harap akan ada cara yang lebih berkesan bagi ajar pemimpin-pemimpin yang ada kaitan dengan kes ini.. melampau.. nak sangat kuasa cara kotor.. fucker.. dan pekakas pekakas pr semakin ghairah memusing cerita untuk cover up isu ini.. mana tak panas, pemimpin ibarat tuhan bagi diaorang adalah salah sorang yang diperkatakan oleh risikan tentera filipina.. so apa lagi samanlah tentera filipina... apa ingat umno bayar sama diaorang ke.. gila.. berapa juta umno bayar? ada bukti?? kepala otak dipenuhi taik punya pekakas dap.. pui

3 ulasan:

  1. Salam, aku sokong 200%
    Aku sygkn Malaysia
    Ak sygkan UMNO BN!!
    Semoga Allah Ta'ala bersama kita dan hapuskan musuh dn pngkianat negara!! Amiin Ya Allah..YA JABBAARR!!

    BalasPadam
  2. Kalau melayu x sedar lgi aku x tahu la. Kalau malaun nuar berahim jadi pm, alamat jadi mcm oeg sulu la kita. Merempat tak de tanah utk negrara sendiri.

    BalasPadam
  3. nampak sangat penceroboh tu telah dijanjikan sesuatu yng amat lumayan..sebab tu depa sanggup buat apa sahaja..kenapa baru skrg? kenapa tidak bertindak sewaktu malaysia merdeka? kenapa tidak buat 10tahun lalu? memang celaka siapa dalang di sebalik ini semua!

    BalasPadam