Sabtu, 2 Mac 2013

boleh pitam beb!! hampir 20 ribu rakyat kedah hadiri ceramah anjuran pas!!! mampuih!!!

aduihai, camne aku nak cakap ni, hebat pas bro, sekarang mana-mana ceramah diaorang full pack, huish kemain suka pekakas dap beb.. senyum sampai ke telinga, sampai nampak muka suci je... mana taknya, apa saja ceramah yang pakatan rakyat anjurkan, jangan sembangla beb.. mesti sampai ribu-ribu, terbaru di kedah, hampir 20k beb hadir, gile ramai... huh...

perghhh, ramai betul, tapi ni ceramah bn di kelantan... hehe..

yang betulnya gambar kat bawah ni...


amacam brader ramai tak? oi pekakas anuar ibrahim, macam ni kau nak sembang dia boleh jadi pm, muakakakakakakakaakak..... eh eh.. kerusi tu pun ada orang la.. ce tengok.. ce tengok.. ramai tu.. sampai penuh, dikatakan orang sanggup panjat pokok kerana bahagian bawah penuh orang... ai.. kan ramai tu.. eh eh..

KESIMPULANNYA BIARLAH GAMBAR BERBICARA... pekakas dap jadi sewel sekarang ni sebab, banyak lagi bukti akan terbuka berkenaan dalang yang jadi penyebab isu lahad datu.. kita tunggu...hehe dan lagi satu, kita bongkarkan yang ceramah-ceramah anjuran pakatan rakyat sekarang dah tumpo.. hehe.. rakyat dah tak memihak mereka.. ini lah realiti yang tak leh diterima oleh pekakas dap.. 

ps: kita undi bn, biar telingkop pas, dap dan pkr... ayuh rakyat semua.. kita ajar mereka apa itu kebangkitan rakyat menolak kebabian pas, dap dan pkr... pui

sumber GPB

25 ulasan:

  1. Cecei PR jangan marah kat Mahfuz, dia lupa nak tweet gambar diatas.

    BalasPadam
  2. Admin jangan buat fitnah ya...
    Admin tak tengok betol betol atas pokok tu ke?
    ce tengok betul2 .. dorang mana nak duduk bawah lagi..
    dorang akan panjat pokok kalau dengar ceramah sekarang , sebab itulah tempat mereka ...

    BalasPadam
    Balasan
    1. wakakaka....PR = berok+kera

      Padam
    2. mintak penganot pas nasihatkan wally ajiss kemas barang dia kat pejabat MB..

      jangan sampai rakyat usung dia keluar dan campak depan rumah kapal sink.

      gen2felda

      Padam
  3. 6:09 PTG...
    YB Mahfuz ka yg bg ceramah? Aku rasa penyokong dia takut nak dtg. Sbb kalau diorg dtg, takut-takut YB Mahfuz ni minta diorg duduk dkt setiap lokasi kamera AES dgn handphone yg ada kamera utk ambil gambaq setiap pesalah trafik yg lalu kt kawasan tu. Sbb cara tu mungkin lebih murah dan efisyen berbanding pemasangan kamera AES, dan yg paling penting isu kroni tidak akan timbul langsung.

    Hahahaha

    BalasPadam
  4. aku suka tul tajuk-tajuk kat blog ko ni.. pencacai pakatun mesti sakit otak sakit tote ehh tu nuar tote dia sakit hahahaha.. mampus la pakatun kali ni..

    BalasPadam
  5. hahaha belasah sampai makan dalam bro hahaha

    BalasPadam
  6. Satu hari di Dewan Rakyat.

    YB KJ sedang memberi penerangan tiba-tiba disampuk

    Suara : BN = BABI NEGARA!!!!

    YB KJ : Siapa Babi Negara???!!!! Siapa Babi Negara????!!!
    Tarik balik, siapa BAbi Negara???!!!!!

    Suara : BN = Babi Negara
    B. N. = Babi Negara

    YB KJ : Siapa Babi Negara????!!!!! Tarik balik........(hampir
    menangis...) ...

    Suara : Ketawa berdekah-dekah.....kahakahakahakahakahakaha

    (Kalau sesiapa berminat nak tengok video ni, cakaplah. Nanti aku beri link, terima kasih)




    --------------------YA AMPOOOOOOOOOOOOOON------------------------------ dalam parlimen kena BABI NEGARA, lawak lawak lawak

    BalasPadam
    Balasan
    1. kah kah kah YA AMPOON dah pandai nak copycat berdialog hehehe..dah takde modal ke bro? Dulu copy n paste skang ni lak copycat..modal kering agaknye. Mehlah pinjam kat TEKUN tuk buat bisnes.

      Padam
    2. X pa, biaq release tension sbb mungkin kepala dia tgh sakit nak siapkan research dgn beserta angka bombastiknya.

      Hahahaha

      Padam
  7. hahaha there dah sawan dah.. muahahahahahahahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dia tgh penin nak siapkan research dia.

      Hahahaha

      Padam
  8. http://www.youtube.com/watch?v=fm6Yoe9tDMY


    enjoy

    BalasPadam
    Balasan
    1. Nak enjoy ke link Zulkifli Noordin "belasah" Anwar?
      Nanti kalu gua bagi link, bro kena siapkan popcorn dua mangkuk, pasal cite tu ada unsur2 saspen hehehe..

      Padam
  9. nahaiiiii....

    rupanya mahfuz yang kata B.n. BABI NEGARA.

    lambet la korang. Dah kena kaw-kaw, lama pulak tu baru nak kutuk Mahfuz

    jom rama-ramai:

    B.N. = BABIIIIIIII NEGARAAAAAAAAAAAAAAAAAA



    ----------------------YA AMPOOOOOOOOOOOOOOON-----------


    SAtu hari PM ditanya oleh seorang budak sekolah:

    Budak sekolah : Bolehkah Dato Seri menamakan contoh najis mughalazah sselain daripada anjing?

    PM :ahhhhaaaa ......aaaaaaaahha.....aaaahhhhhh
    (Tengok Muhyiddin minta belas ehsan)
    (Dalam hati menyumpah bebudak haramjadah tu rasanya kerana bagi soalan yang ada kena-mengena)

    Muhyiddin : (celakah punya PM, aku pun fail)


    moral of the story........

    babi berjalan tunduk, bukan tak tahu, tetapi malu sebab namanya BABI NEGARA



    -----------------YA AMPOOOOOOOOOOOOOOOON----------------- tengok balik muta'al badrain ler

    BalasPadam
    Balasan
    1. Agak2ler guna nama BABI tu hehehe... tersedak susu lembu NFC Gemas kang Anwar tu hehehe..B.A.B.I Brader Anwar Bin Ibrahim. Pernah tgk 5 babi kena pangang masa PR menang 5 negeri? BABI dah lekat kat PR hahaha..

      Padam
    2. wakakakakakakkakakakakakakakakakakkakakakaka

      sori bro bab..

      gua tak boleh tahan tgk lawak BABI ni

      BN = BABI NEGARA


      wakakakakakakakakakakkakakaakkakaakkakakakakakakakakakakakakakaka

      Padam
    3. Lawak bangang dari mamat LAUNCH ke??? Kah kah kah kah kah.... aku tolong sambung gelak untuk mak lampir fuckatan....

      Padam
  10. Kesihan dengar suara KJ macam nak menangis minta tarik balik BN = BABI NEGARA

    aku rasa putus urat kentut aku dengar.

    BN = BABI NEGARA

    sampai hati kau mahfuz, gurau kasar, tak beragak. Aku tak boleh bayangkan muka-muka ahli BN kalau lalu depan aku. Tunduk malu soekor-sekor.

    Sopan ayu sangat lah tu

    boleh pecah pewot wei tgk lawak sekor-sekor



    wakakakakakakakkakakakkakakakakakakakakakakak

    BalasPadam
  11. NAjib : ARE U READY FOR BN?????

    CROWD : NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO????????

    NAJIB : NO??!!!! WHYYYYYY??????????

    CROWD : NAJIS LA NAJIB.........................

    NAJIB : WHY BN NAJIS??????!!!!!!

    CROWD : BN IS BABI NEGARAAAAAAAAAAA

    NAJIB : (CILAKAK KAU MAHFUZ...............)


    wakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakaka

    BalasPadam
  12. Hadui la... Hang dah siapkan ka belum research hang tu? Hahaha. Lambat hang siapkan, maka lambat la hang punya pengarah strategik nak buat kes tu ke SPRM.

    Hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. kau bodoh serupa babi. Baik layan BN = BABI NEGARA dari layan budak tak lulus SPM macam kau......


      BN= BABI NEGARA


      wakakakakakakakakakakakakakakakakakkaka

      Padam
    2. Hahaha. Jgn marah-marah. Aku ingatkan hang ja. Research hang tu penting dan sgt membantu pakatan hang utk menang Pilihanraya ni nanti. Aku ikhlas ingatkan hang pun hang marah.

      Hahahaha

      Padam
  13. Kalau Allah pun hampa sekutu apalagi dap hampa tak bolih jadikan bos besar, perjuangan Islam konon, stop. hangpa memang layak jadi haiwan belaan atau anjing dap. mampuslah pengkhinat Islam.

    BalasPadam
  14. sah sawan dah si pekakas dap tu, mana taknya hari2 dok tunjuk ceramah pakatan takde sambutan.. muahahaha

    BalasPadam