Sabtu, 23 Mac 2013

ceramah anjuran bn, yang buatkan hati pekakas pas bergelora!! TUKAR!!!

kalau pas berbangga ajak pengikut tegarnya memenuhi stadium di kota bharu, tetapi realitinya orang kelantan faham apa terjadi disana.. sampai ustaz-ustaz pas dah buat kempen yang HARAM TUKAR KERAJAAN KELANTAN, ait haram, tetapi bila pas niatnya nak jatuhkan kerajaan Islam perseketuan.. tak pulak haram.. ek ek.. ooo gitu.. hehe

aku ada dengar juga, betul atau tidak itu tidak pasti, fan page ustaz azhar idruz, ustaz zahazan, ustaz zaharuddin akan mengembleng tenaga mereka untuk membantu pas..selepas parlimen dibubar, erm ok.. bagus.. tetapi aku respek la juga diaorang ni.. sanggup zip mulut kerana nak sangat pas jadi pemerintah bukan dominan dalam pakatan rakyat.. jadi penjilat aje.. oo hebat dakwah diaorang tutup cerita sebenar dalam pas dalam pakatan kan... ok.

bn tak perlu ada ustaz-ustaz plastik yang hanya pandai cerita salah orang saja!!!ceramah anjuran bn semakin hot.. kerana cukup ramai orang datang, rakyat kelantan sedar keadaan ini, kalau agama dipolitikkan, maka jadilah macam pas.. apa track record selama 23 tahun pun semua orang faham.. dan paling best.. pas tetap mengangkat anuar ibrahim sebagai orang yang akan dilantik sebagai pm (bukan hadi awang ke), kalau pakatan rakyat menanglah... psst.. apa pas tak sedar moral insan ni ke.. ades..

JADI INI KALILAH!!  KITA TUKAR KERAJAAN PAS YANG GADAIKAN TANAH KEPADA CINA DAP.. sangat sadis bila orang kelantan tak sedar penipuan pas..


ps: kerja kuat kerja kuat.. ingat bn, kerja kuat dan kuat... salute!!!

6 ulasan:

  1. layarilah laman portal web berita terkini DAN PERCUMA www.freemalaysiakini2.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. aikk! percuma.. mana nak dpt duit kalau mcm tu? Berita fitnah mesti kena berbayar baru org syok nak baca! kekeke!!

      Padam
  2. KERAJAAN ISLAM PERSEKUTUAN....????? YA KITA TUKAR KELANTAN....NANTI BOLEH PANGGIL K-POP DATANG....KITA JEMPUT NAJIB DATANG AJAK DIA GOYANG-GOYANG.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Najib tak minat goyang2 mcm AnuGay! sekarang satu filem goyang2 si AnuGay sama jantan dah nak masuk panggung.. mesti boxoffice! tak sabar aku nak tengok! kau pun boleh tengok sama.. jom!

      Padam
  3. anuwar udah Goyang goyang najis?

    BalasPadam
  4. Rakyat Kelantan dah semakin matang. Tak sanggup dah hidup dlm kesengsaraan. Ayuh kita ajar tok2 garu yg meliwat agama. Nyah mereka dari bumi Kelantan. Jom undi BN!

    BalasPadam