Jumaat, 15 Mac 2013

cikgu bard dah di U turn kan oleh pkr sendiri?? biar betul!!

ait kenapa pulak, bukan ke dia ni antara jaguh cak lempong terbaik pkr ke.. kenapa pulak sanggup buat dia camni ni.. kenapa.. apa sebab.. hehe.. sama-sama kapal pun nak taji menaji.. ek eleh.. kata parti baling kerusi.. eh silap, kata parti yang memperjuangkan segala apa bentuk yang terarah kepada keadilan.. ni apasal pulak nak gaduh-gaduh ni.. hehehe..

Kalau tidak ada angin, masakan pokok akan bergoyang... benar rupanya khabar yang bertiup dan ini lah puncanya mengapa Chegubard terpaksa melakukan apa saja untuk menarik perhatian Pusat dan juga Bossnya Anwar Ibrahim kerana Chegubard bukan lah “winnebale” candidates bagi PKR lagi. 

Diberitahu satu pertemuan sulit telah diadakan oleh beberapa orang kuat PKR bagi memastikan Badrul Hisham Shaharin atau lebih dikenali sebagai Chegubard disingkirkan terus dari PKR.

Beberapa tindakan juga akan diambil bagi menghalang penglibatan Chegubard di pentas politik dan segala perbincangan berhubung Chegubard juga telah disampaikan kepada Ketua Umum PKR, Anwar Ibrahim.


Pada 16 March ini Anwar Ibrahim dijangkakan turun berceramah di Batu 3, Pedas Rembau, Negeri Sembilan bersama angkatan penceramah lain, namun nama Chegubard langsung tidak ada sebagai penceramah di Rembau.


korang baca seterusnya disini.. klik

ps: sekarang ni dalam pkr hanya ada balaci-balaci yang time-time sekarang lah kena tunjuk jaguh beb.. pilihanraya dah dekat sangat ni.. calon-calon otak kerempeng yang boleh memikat mr anuar ibrahim untuk di jadikan sebagai winnable candidate.. hehe.. kesimpulannya.. pas, pkr dan dap.. mereka ini tiada apa yang nak korang bangga pun... semua jenis nak jawatan je... kerja.. korang kasi tonggeng la.. haha..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan