Isnin, 4 Mac 2013

dah keluar pulak parti, time-time gini!!! 120 keluar bn masuk pkr!! panas, panas...

aduihai.. time-time gini kamu semua nak keluar pulak.. apasal??? kenapa?? aduh.. tahniah buat pekakas dap, aku ingat dah tak laku dah pr, rupanya ada juga yang teringin nak join mereka lagi.. huh...

cuak
cuak
cuak oii.. aduhai... pekakas dap diluar sana harap bergembiralah hendaknya... aku aku.. down down..semangat ku down....

gambar hiasan.. sorry...


KLANG 3 Mac - Seramai 120 penyokong tegar Pakatan Rakyat (PR) Dewan Undangan Negeri (DUN) Selat Kelang, bertindak keluar parti dan mendaftarkan diri sebagai ahli Barisan Nasional (BN).Ketua Penerangan Pemuda BN Selangor Datuk Dr. Ching Eu Boon berkata, janji yang ditaburkan oleh ADUN Selat Kelang Dr Halimah Ali, pada 2008 tidak ditunaikan menyebabkan penduduk berang dan mengambil tindakan keluar dari parti."Ahli-ahli PR hari ini menghantar borang mereka dan tunjuk kepada kita bahawa mereka betul ahli PR.

"Ahli-ahli itu dahulu percaya bahawa PR akan beri impak yang besar daripada BN tetapi kini ternyata mereka kecewa. Yang dikejar tak dapat yang dikendong berciciran,"katanya ketika ditemui pemberita selepas menerima borang keahlian daripada penduduk Pangsapuri Sri Perantau di sini, hari ini.Menurutnya, penduduk disini telah terpedaya dengan janji manis yang diberikan oleh pihak pembangkang semasa Pilihan Raya Umum lalu sehingga penduduk dikawasan tersebut tidak mendapat perhatian yang cukup.

"Mereka (PR) telah membuat janji kepada penduduk disini untuk mengurangkan kos penyelenggaraan tetapi sehingga sekarang tidak ditunaikan."Mereka juga turut berjanji untuk membina tadika dan dewan serba guna tetapi sama seperti yang kita lihat tiada mereka buat," katanya.

ps: jadahnya nak join pr.. perosak negara adalah.. undi bn di pru nanti.. pesan dekat kawan-kawan.. undi bn.. yearghhh!!!!!

sumber klik sini

9 ulasan:

  1. ko buat aku sebak dan sesak nafas la bai...
    tapi ko mmg bijak main reverse saikoloji. Terbaek!

    BalasPadam
  2. mesti panas ada sorang pekakas dap tu kang.. korang tengok la nnnti hahaha..

    BalasPadam
    Balasan
    1. marah pengomen RM3k tajaan mak lampir tu... kah kah kah kah kah.. YA AMPPOOONNN MAKAN PENAMPAR JEPOONNN...

      Padam
  3. keluar parti untuk keluar TV..Body is Out no teh mind..Umno kena liwat..itu Trojan horse pkr dalm umno

    BalasPadam
    Balasan
    1. Macam la dalam akhbar haprakkah dan suara keldaian takde tunjuk gambar kononnya ahli UMNO keluar parti masuk PGayR dan hamPAS pulak kan. Tajuk kene gempak, 10,000 bekas UMNO masuk PAS, tapi gambar ade la 2-3 orang je pun. Itupun yang dah kene sack dari UMNO. PAS, PGayR dan DAPig parti punggut sampah orang... ambik la.. tak bertambah pun keahlian korang tu. 2-3 yang sertai PGayR, PAS.. 20 orang masuk UMNO. So berapa yang tinggal??? Lu kirala sendiri...

      Kah kah kah kah kah kah... YA AMPPOOONNN MAKAN PENAMPAR JEPOONNN...

      Padam
  4. kah kah kah...macai PR tak reti nak komen dalam blog..hantar spam kat blog pro BN.. kalau kita pulak komen kat blog depa..semua hujah kena block..bukannya depa nak lawan hujah pun...kah kah kah

    BalasPadam
  5. Skandal Pembangkang Kantoi

    Kumpulan serama 58 orang yang berpura-pura keluar PAS menjadi ahli PAS terbongkar di Perak. Ini adalah kerana pengaruh PAS yang semakin hilang di kampung Shu Badak, Ipoh Perak.

    PAS semakin melukut di PR


    http://paspb2.blogspot.com/2013/02/tu-dia-terbongkar-sudah-penyokong-tegar.html

    BalasPadam
  6. paspb tu blogger mane eh?? Kah kah kah kah kah... BODOHNYE PENGOMEN ATAS AKU NI NAK SPIN CERITA PUN.....

    BalasPadam