Sabtu, 30 Mac 2013

bukti umno bayar blogger pakatan!!! panas ooo..


tajuk headline saja bagi panas, kalau tak pekakas tak mau klik blog ni.. haha..

strategi ke-3 dari manusia paling licik itu.. hehe macam biasa, kuasa wang.. wang boleh beli apa saja, kecuali maut.. ada orang kata wang takkan mampu beli maruah diri la.. ceh.. itu semua bukan masalah, cari orang yang ada problem kewangan, dah dah orang tu berkepentingan dan mampu bagi bn/umno gegar buat seketika.. dah-dah dekat pru ni.. erm jangan risau lubuk wang yang dikatakan dah disalurkan dengan banyak gilos... wahhh syioklah pekakas, gaji masyuk.. hidup senang, ni kalau sah putrajaya dapat tawan, dengar kata lagi bertambah masyuk ooo.. leh pergi bercuti la satu family pergi eropah.. keh keh keh... kaya kaya...

perancangan manusia paling licik yang ke-3


ps: aku ada dapat info, ada antara facebooker dan blogger bn yang dah dipancing oleh dajjal kg sebelah dengan mengoffer bukan sedikit nilai dia.. siapalah agaknya ye.. wah syioklah sampai tujuh keturunan wang sentiasa ada.. hehe.. kaya kaya... tapi harus diingat.. sampai satu masa maruah yang kita jual akan memakan diri sendiri.. dan pada masa itu nak menyesal... erm..

2 ulasan:

  1. ruginya blog aku mati takmau hidup pulak segan. kalaulah.......dalam 18 juta, sambar ajelah. admin, kalau kampung sebelah offer rm5 juta, taknak sambar ke? boleh isi kolam renang dgn air mineral oooooo.....

    BalasPadam
  2. kenapa usin?...mati tak mahu..hidup pulak segan?.....tak reti creat cerita ker?

    trategi kena belajar dr otai blogger lah!!!

    korbankan masa......menyusup ke dlam khalayak inner circle ....bykkan membaca dan menganalisis berita......inilah cara utk mendapatkan berita....dan yg penting juga....cara persembahan di dalam blog!!!

    BalasPadam