Khamis, 28 Mac 2013

FASA-FASA KEJUTAN YANG RASANYA KITA PATUT TAU... !! TAKKAN KELUAR DI UTUSAN!!

sebenarnya tak de kena mengena dengan akhbar utusan pun..

sebenarnya lebih 13 kejutan yang akan dibuat oleh orang paling licik dalam sejarah ketamadunan tanah melayu, dan sejarah ini akan tertulis bahawasanya.. munculnya manusia licik bak si kitol yang kerjanya hanya memporak perandakan umat manusia di bumi malaysia ini...


ini semua matlamat the hidden hand yang kita tau.. perlu ada seorang yang jadi boneka pertubuhan mereka.. kalau kita baca artikel new world order... memang malaysia adalah matlamat dari zaman dahulu lagi nak dijajah all out, sedarlah wahai umat melayu.. sedarlah kau..

PERIHAL 1... DAN INI DAH TERJADI DAH PUN... DENGAR KATA DANA DAH DISALURKAN YANG NILAINYA MEMANG BOLEH MEMBELI APA SAJA...

bapa saiful dah pun buat u turn.. sungguh sadis bila wang boleh beli maruah.. shit

aku keluarkan satu-satu perihal dajjal ini, sedarlah kamu wahai umat melayu.. anda bakal dijual sepenuhnya sekiranya anda membiarkan makhluk ini menjadi ketua negara.... apakah anda tak sedar gameplan dia.. sangat jahat dan sial.. huh..

masa perang di iraq pada 2003, tahukan kamu hidden hand yang bermatlamat nak jatuhkan saddam hussain.. telah merasuah general-general tentera iraq.. dan kita tengok iraq masa tu tak melawan langsung... sangat bacul bila maruah negara senang di jual beli... inilah akan terjadi di malaysia.. duit akan menjadi raja dan ketua kepada mereka yang dalam keadaan terdesak... so gameplan anuar ibrahim semakin berjaya atau semakin di henyak-henyak... perancangan Allah sangat cerdik.. dan kita kena ingat Allah menentukan segalanya... MISI SELAMATKAN MALAYSIA...

1 ulasan:

  1. http://carstairslodge20.com/interesting_tidbits.htm link kepada freemason monument di atas.

    BalasPadam