Sabtu, 30 Mac 2013

gambar edit photoshop paling fail dalam sejarah!! wakaka..!!!

hehe, ini orang panggil ngok ngek kepala kemek, terutama yang gambar last tu.. siapalah edit ek.. yang gambar last tu masalahnya yang cerdik pandai pun boleh percaya tau tak..  kah kah kah... kelakar tul.. dunia dunia..













gambar najib dengan altantuya adalah satu gambar edit yang fail, tetapi ramai mangkuk ayun duk percaya.. ades.. aku kelakar betullah mangkuk jebon minda pakatan ni.. kah kah kah kah kah.. ai macam-macam.. huh

sumber penpatah blogspot.com

3 ulasan:

  1. Kalau ikut kitab PAS Bodo & Ilmu Sungtut Jobo PKR Kencing gambo yg last tuu gambo tulin....errr kalau bideo Anwar Kote Bengkok super impose....
    cerrr tanya macai2 kalu x caya

    BalasPadam
  2. Jika diperhati betul2, kepala altantuya dlm foto ini pun di paste/edit.

    BalasPadam
  3. tahniah taik chua kerana kehebatan yb mengedit foto ni,x sia2 majoriti undi tuan jd mp batu

    BalasPadam