Sabtu, 2 Mac 2013

info baru diterima!!! puluhan ribu membanjiri putrajaya untuk trailer pas yang hebat tu!!!

tahniah!!
tahniah!!

bravo pas!!
bravo pas!!

dengar kata seluruh orang diputrajaya hadir dan memberi sokongan kepada trailer pas yang ada gambar atuk nik aziz tu.. perghhhhh!!! mana tak ramai, orang nak dengar penceramah yang akan mencaci kerajaan.. dan memaki hamun umno pasal isu lahad datu... melopong orang dengar ko... hehe





 yes yes ada orang main gitar, dulu tak salah aku kalau siapa dok petik gitar siap orang pas sound.. ini alat muzik syaitan.. 


ps: parking penuh, berasak-asak orang datang, siap ada orang terpaksa panjat pokok, ape korang tak nampak ke???? dashyat pas sekarang ek.. hahahaha... tapi sayang, ingat kan croud sampai puluhan ribu tapi sayang hanya ratus-ratus je.. ek eleh.. itu pun nak eksyen... haha

sumber kulaan niring

18 ulasan:

  1. PAS...PARTI BODOH SEPANJANG MASA.
    PARTI ANJING SURUHAN.........

    BalasPadam
  2. SETUJU BRO PENDAPAT LU.

    BalasPadam
  3. Woihh...ramai le tu. Xnmpk ke. Ratusan ribu serangga. Hiihhihi

    BalasPadam
  4. Media antarabangsa mendedahkan perbuatan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak mengupah media Amerika Syarikat untuk memburuk-burukkan reputasi Ketua Umum KEADILAN, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

    “Bayaran dibuat kepada beberapa wartawan konservatif Amerika yang bekerja di Huffington Post, San Francisco Examiner, Washington Times, Natinal Review dan Red State.

    “Maklumat diperoleh Jabatan Keadilan yang difailkan bawah Akta Pendaftaran Agen Asing untuk menyerang tokoh pro-demokrasi itu. Kempen itu bermula Mei 2008 hingga April 2011 dan ia diketuai oleh Joshua Trevino.

    “Trevino menerima bayaran USD389,724,70,” tulisan portal BuzzFeed bertarikh semalam, dipetik .

    Mengikut portal itu, antara 10 nama yang terlibat memburuk-burukkan nama Anwar ialah Ben Domenech; Pengarah Pusat Demokrasi Amerika, Rachel Ehrenfeld; Editor majalah Commentary, Seth Mandel; Penulis Red State, Brad Jackson dan beberapa nama lagi.



    Penulis taraf lembu tempatan dapat berapa ?



    wakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakak

    BalasPadam
    Balasan
    1. RM 3000, hehehe cuba teka sape "Penulis taraf lembu tempatan" Zuraidah bagi ler. Tak kesian ke penulis cecei PR tu hehehe..
      p/s: pecaya pula media luar, jadi ko pecayalah media luar Anwar terbabit dalam kes LD???

      Padam
    2. Kahak lu..spin doctor ni memang mainan abang ko sijuburi sejak dulu..di us tu ape pun ade..lobyists lah..penulis upahan lah..sume ade..nk senang ckpje awok tu sokong yahudi..mcm sbang non sial ko da buat..lg senang klu ko ngaku ko suke main bontot..lg settle gak..bang nuar tu bab2 menipu untuk kepentingan sendiri mmng pandai..tau tak, bodoooooooooh! Haha amek kau..btw lupe ke masa dia jd taikpm dulu..ari2 ade je muka dia, cerita dia..dasar penipu...

      Padam
    3. BUZZFEED? REPORT BUZZFEED NI CECEI NAK PERCAYA PULAK. SEDANGKAN YANG LEBIH CREDIBLE MACAM REUTERS BUAT TAK TAHU JE? MUNAFIK PUNYA CECEI PR..KAH KAH KAH

      Padam
  5. hahahaha PAS nak buat HARLEM SHAKE keh keh keh..

    BalasPadam
  6. ha..ha...mcm fitnah scorpene je...da tak jalan lah!!!

    BalasPadam
  7. PAS...buat ler Putrajaya kat Kelantan..buat ler FELDA kat Kelantan, buat ler LYNAS kat Kelantan...buat ler BR1M kat Kelantan..jangan cemuh dan ambil kredit atas usaha orang..kuasa memerintah ada pada anda, buat ler...biar BN belajar dari "kemampuan" anda..tunjukkan bukti..jangan asyik buat pecah tanah saja.., rasmi itu..rasmi ini, potong reben.. sekadar bahan kosmetik politik..Tunjukkan KOHALAL mampu menjadi konglomerat yg disegani..jangan bagi alasan "salah kira duit" bila rugi.

    Kenapa aku kata fokuskan Kelantan saja? Kerana Kelantan unik dalam pelbagai segi. Hanya di Kelantan..di negeri lain PAS hanya sekadar mencukupksan syarat/korum, tidak dominan..cuma boleh tolong jaga ceramah dan kutip derma. PAS sekadar tukang jawap DAP...

    BalasPadam
  8. Kahkahkah...

    Hishammudin Hussein mintak tentera Sulu letak jawatan?


    Kahkahkah...
    Apa hal pulak si Menteri yang jaga KDN neh mintak tentera Sulu pi letak jawatan?
    Jawatan apa yang depa nak letakkan??
    Kahkahkah...


    Menteri KDN erupa tahap lembu tempatan




    wakakakkakakakakakakakkakaakkakakakakakakakakakakaka

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dia ni bodoh ke ape...tulisan ala orang2 hospital bahagia..

      Padam
    2. Dia tgh tension nak siapkan research...

      Padam
  9. hahaha Nuar Berahim...Raja Fitnah kena fitnah...yang tambah tolol pencacai dia...huh..sawan APCO kembali. Apa pun Najib tak menjemput pengganas datang ke LD..tanya sama itu NUar hud..hud...

    BalasPadam
  10. Nallakaruppan BFF (best fren forever tu) tolong belikan brader Anwar rambut palsu dari chennai india hahahahaha.....nak goda jantan mana tu? kih kih

    BalasPadam
  11. Nampaknya doa yang di sampaikan oleh bekas MB Perak , Nizar Jamaluddin, di suatu perhimpunan di Kedah kini semakin terserlah kemakbulannya. Doa beliau adalah seperti berikut:
    “Selamatkan negara kita, selamatkan akidah kita, selamatkan negara dan masyarakat kita…perhimpunan di Kedah tanda kejatuhan PAS di semua peringkat bersama-sama dengan rakan-rakan kita Pakatan Rakyat”

    BalasPadam
  12. fuh.. siap melompat2 atas bumbung lori lagi... atas tu je dah hampir2 200 ekor..

    BalasPadam
  13. buzzfeed ?? first time aku dengar. apa credentials dia ni cam reuters gak ker yg report aljubs ngan pengganas sulu....

    BalasPadam