Ahad, 31 Mac 2013

jam omega sah dah dijumpai!! akan ditunjukkan, habislah bn beb!!

habis, habis, dah ada dah beb jam omega, nampaknya sah lah beliau akan menjadi perdana menteri yang ke-7 lepas pru nanti, maka menjerit-jeritlah para pekakasnya sampai ada yang pengsan dan histeria kerana tidak mempercayai yang sebenarnya jam omega ada ditangan anuar sebenarnya, maksudnya kata jam omega hilang dari simpanan anuar ibrahim adalah tidak benar.. semasa melanggan china doll, keh keh keh


hehe taktikal seterusnya, iaitu yang ke-5, akan ditunjukkan jam omega oleh anuar ibrahim, demi membuktikan dia adalah betul, dan video china doll tu adalah fitnah.. hehe ait, dari dulu tak mau tunjuk.. hehehe.. apalah sangat nak tempah baru da.. duit dia kan banyak, yang boleh dipertikaikan ialah nombor siri jam tu.. ehehe.. sebab jam omega bukan calang-calang harganya da... ada faham... fail punya taktik.. tapi mecei pekakas percaya lah.. sebab otak mereka semua dah kena mandrem.. haha


ps: si licik ini akan lakukan apa saja beb, demi cita-cita dia nak jadi perdana menteri... apalah jadi kita semua ber pm kan dia ni weh... moral out... pui

1 ulasan:

  1. tak mustahil jugak dia order jam tangan baru palsu yang sebijik dgn no siri sama..tapi jika buat yg palsu, mgkn company omega blh proceed la kot..

    BalasPadam