Khamis, 7 Mac 2013

kalau belum tengok filem ini dipersilakan!!! anda akan faham tangan ghaib kerja dia macamana!!!

SIAPA SUDAH TENGOK FILEM NI BEB??? 

aku sarankan pi cari dvd dia.. dan korang akan faham.. kerja-kerja si pedajal hidden hand ni cukup licik dan teratur.. dan korang akan faham cara-cara hidden hand ini bernaung dengan 1 agenda... yahudi.. freemason.. dan paling trill di wujudkan sesuatu krisis itu kerana untuk membaik uruskan ekonomi... tripple demn..


PS: AKU CUKUP YAKIN, KES DI LAHAD DATU INI KERJA TANGAN GHAIB YANG AKAN DIBONGKARKAN SEDIKIT DEMI SEDIKIT...tunggu!!!!!! 

3 ulasan:

  1. U Ulang, I Saman U!

    BalasPadam
  2. Batman dark knight lagi best..cpnform joker tu al juburi u ulang i saman

    BalasPadam
  3. cerita ni pun best bro.. mmg ada satu masa selalu dalam 10 tahun, geng2 freemason ni kerja nya kena cari masalah kat dunia.. supaya ekonomi all out dioarng kawal.. licik oooo

    BalasPadam