Jumaat, 22 Mac 2013

kan aku dah kata!! penyakit kronik ni hanya ada dekat pekakas pr sahaja!!!

erm, ohh lupa, bukti besi.. hehe.. kalau lukisan atau dokumen mungkin golongan pekakas otak kat lutut akan percaya.. hehe, bukti besi ni walau ada warna.. dan terang-terang muka sipelaku.. haha.. geng-geng gini tetap akan nafikan.. sebab apa agaknya...

1. kurang kasih sayang..
2. tuli
3. mungkin stress
4. dalam hati kata ya.. luaran terpaksa kata no.. hehe
5. situasi yang hanya berlaku dalam jemaah pakatan rakyat sahaja... hihihi

ni aku ada terbaca blog pakatan rakyat.. hehehe aku jadi pelik... fitnah? hehe..


fitnah yang macamana agaknya mereka dok katakan ek.. mukanya ka, suaranya ka, percakapannya ka.. atau rakaman berwarna ka.. haha.. ai macam-macam pesen dah geng-geng pekakaisme sekarang ni bro.. semua kena cover up baik punya tuan dia ooo, kalau tak gaji tak dapat.. kih kih kih... jangan mara aaa..


kejadahnya otak korang ni????? 

ps: bila betulnya kalau katalah video tu orang bn yang punya, kan kan.. kekekekeke.. tapi apakan daya.. sekali semua dari pakatan rakyat punya pemimpin yang buat onar.. keh keh.. 

5 ulasan:

  1. Bukan sekadar besi tapi asas pembuktian..

    http://www.youtube.com/watch?v=qFaw1lefOII&feature=youtube_gdata_player

    BalasPadam
  2. video lingam dl lagi la kabur...audio pn tenggelam timbul...tp percaye plak puak2 pr nie yg tu adalah lingam...

    BalasPadam
  3. biase la bro..kena cover kote boss..nanti tak masyuk pulak..dasar barua pemakan sampah..

    BalasPadam
  4. video CSL yg gelap dan takde audio tu bleh plak diaorg percaya...pencacai najis PR ni kalau ditakdirkan ANUwar tgh suntot jobur diorang pon tiba2 ANUwar ckp bukan dia yg suntot tadi, confirm percaya terus...ANUwar yg ckp, tkkn bohong kot.. Surah Al-Ikhlas berkenaan kalimah Allah diaorg boleh pertikai...tp kata2 ANUwar diorang terus ikut...Mana la dia letak aQidah diaorang ni...

    BalasPadam
  5. lepas ni orang awam boleh lah borak guna I..YOU...I...YOU je dengan bang non. toksah la panggil DSAI. itupun kalau tak takut kena suntut laaaa. kah kah kah

    BalasPadam