Khamis, 21 Mac 2013

lawak di petang hari... hahaha..

malaysia semakin kalut kerana diberitakan blog papagomo dah keluarkan season 1 untuk kita sebagai insan normal melihat dan pikior lah sendiri... muka macam dia, suara macam dia... tapi macam biasa mecei-mecei yang sokong lgbt standart le.. ahh mana ada.. ini konspirasi umno.. hehe.. bila hati dah dibutakan.. maka ubatnya kena bagi tempeleng tanpa sedar yang aku rasa sangat berkesan, biarkan pekakas dengan dunianya.. mecei dah terkena dah tempeleng halus dari gomo.. so biarkan.. haha

walau apapun, meh layan lawak ni.. ni aku ambil dari fb ips.. macam haram lawak... hahahaha..


ps: kelanthoian bila bergabung dengan kebebalan maka wujudlah segerombolan manusia yang takkan terima kebenaran yang banyak tak terkira... biarkan... diterbalik Malaysia nanti, sama-sama lah kita rasa ye!!!... bukan apa, bukan niat aku nak cerita cam hampeh.. kebenaran apa lagi yang nak... erm.. aku pun tak pasti.. spisis macam ni wujud setelah pakatan pembangkang jadi berlagak sebab dapat 5 negeri mereka menang masa pru12 dulu.. kalau dah dasar mecei dan pekakas tunjuk lah apapun.. apa ingat diaorang nak heran ke beb...

7 ulasan:

  1. yg jd kemusykilan ialah..ada ke mahasiswa ber i..you..i...you dgn seorang pemimpin? bukan ke dia ada gelaran? aku pun pernah jd mahasiswa..tak pernah pulak aku ber i...you...i...you dgn wakil2 rakyat yg aku jumpa..

    BalasPadam
  2. Laa..... Boyfren sama 'boifren'.., takkan nak ber Datuk Seri-Datuk Seri lak... Hahahaha..

    Tak lomentik laa u ni, Tanpa Nama...

    Auuuww..!!

    BalasPadam
  3. U Olz berdua..
    Jom makan karipap?..

    BalasPadam
  4. KEHKEHKEHKEH ADOIYAIII..MANTAP BROO!!...TAK SANGKA LU PUNYE IDEA TIP TOP...ANUWAR BLEY BERAK DARAH SEYHH HUHUHUHU >XD

    BalasPadam
  5. Hai bro tanpa nama 8.00 mlm,cara you tanya soalan tu seolah2 macam you sikit pun tak caya yg video sembunyi tu boleh terdedah kpd tontonan umum bkn????Memang sangkaan you tu tepat sekali tapi ingat ,Itu lah kebesaran yg maha Esa yg telah membuka pintu hati papa gomo serta menguatkan tekad beliau walaupun diugut dengan saman yang berratus juta ringgit demi menjaga kesucian Agama terakhir yang Allah swt turunkan kepada umat Muhammad saw bukanlah ianya sesuatu yang mustahil.Jadi jangan kamu lupa akan kebesaranNya hanya semata2 kerana kesenangan dunia yang penuh dgn pancaraboba dan tipu muslihat ini.Tapi masih belum terlambat sekira tersedar untuk memohon keampunan dariNya jua!!!!

    BalasPadam
  6. hehe daku ambik dekat ips ni haha.. macam haram lawak.. itupun pekakas nak terasa pulak hehehe

    BalasPadam
  7. Masa papahomo nak meng'ayat' bini orng yang bernama Norlaila dalam telepon pun dia pakai I, u... i,u. Dah lama kantoi, bangkai dalam fuckatan je yang tak percaya...

    Kalau susah tak mau terima kenyataan jugak la sebab hati-hati korang tu dah benak sangat dengan air kencing papahomo sekali pun. Aku bagi ayat papahomo yang paling simple, bukan perbualan dalam bilik seromantik papahomo dengan siswa tu, korang pernah dengar tak ayat cilanat ni....:

    "U Ulang, I saman U"... hehe.

    Takde pulak papahomo tu cakap, awak ulang, saya saman awak.... masih benak lagi?? Kesian betul la buat bangkai-bangkai dalam fuckatan ni...

    BalasPadam