Khamis, 7 Mac 2013

lawak spastik dari pekakas pakatun, cukup lawak!! kah kah kah..

spisis kartun yang sentiasa akan dikartunkan otaknya... itulah pekakas pakatan rakyat!!!

KAH KAH KAH KAH KAH KAH
KAH KAH KAH KAH KAH KAH
KAH KAH KAH KAH KAH KAH



ps: macam ni je ke standard macei pakatan, kah kah kah kah kah kah kah kah...

18 ulasan:

  1. kete mewah je pakai ron97. bodowwwww

    Si nuat nak turunkan harga minyak lintah. syok la tu pencacai pr

    BalasPadam
  2. kalau fuckatoon perintah negara, mereka akan hidangkan makanan Ala Carte atau penghantaran pizza delivery ?

    dah laa oiii...askar amerika pun makanan packing cam tu..

    nak undi dari tentera? suruh hadi,nik ajis,anwar,assmin,tian chua angkat senjata dan serang lanun sulu !!

    gen2felda

    BalasPadam
  3. Tanya sama Nuwar....mana jam Omega
    Nanti jawab Nuwar

    U tanya I saman U

    BalasPadam
  4. bapak AQA guna lori ferrari le sbb tu guna ron97. MAM memang bangang. ransum tempur memang le ringkas. npe x tunjuk ransum A. siap ada ayam dan daging dlm tin lg (budak penagih ni sbb tu tahu makanan kat serenti lg sdp)

    BalasPadam
  5. Mak aiihhhh...sejak bila lori guna RON97??????..betolla ...penganot pakatan haram neh mmg BAHALOL...

    BalasPadam
    Balasan
    1. lori jadi pentas untuk pemimpin mereka memang kene pakai ron97. Sape bayarkan duit minyak tu??? Ayam, kambing dan lembu peliharaan pemimpin mereka la. Tadah je tin milo atau kopiah... ayam, kambing dan lembu akan hulur duit lepas dengar lawak kencing dari pemimpin mereka, dapat duit boleh joli dengan pesawat peribadi mewah pulak....

      Padam
  6. parti tupperware7 Mac 2013 9:20 PTG

    Sengalnya... Mknan yg diberi utk pihk keselmtan sesuai dgn yg sepatutnya. Yg dok komen tu dah penah rasa ke? Ingat nk angkut n fikir psl mkn ke ms perang? Ms training pun kami takdr ms nk mkn, tp ttp semangat...lepas ni kuar pulak psl anggota kita tido dlm kemah buruk... Kalu pakatan perintah, dia nk bg tilam vono, bwk bekal mcm dlm kapalterbang mas, bantal busuk, pinggan mangkuk corelle, dll ler...best gak gitu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. mane le bangkai fuckatan tu tau. Mane pernah jadi tentera / palapes atau join PLKN pun. Yang dia tau, tiap2 hari layan ubat batuk lagi bagus... tu sebab otak lemah macam pinggang peliwat, depan chinadoll bersemangat, depan rakyat sakit tak habis2...

      kah kah kah kah kah kah

      Padam
  7. woi! berani kau kutuk si kote panjang tuu? dia kan nak bagi gaji penjawat awam sebulan rm4k! pastu hrg minyak ron97, 10 sen seliter! hhahahahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. 10 sen seliter?? mahal lagi tu... nak ngentot chinadoll pun pun si kote panjang dapat free je.. hehe...

      Padam
  8. Hoi mat pehong... aku tau la hang kat serenti makan sedap ari ari

    BalasPadam
    Balasan
    1. mat pit je yang sokong fuckatan... macam anak mat put bean. Tak caya lagi?? Boleh tanye carburator dung yang tunjuk ponggong kat konsert fuckatan tu, apsal leh jadi camtu?? Kene ganja sebelum hiburkan pemimpin gila punggung la... hidup mat pit, hidup fuckatan...

      Padam
  9. kah kah kah kah kah... lori mane yang pakai ron97 tu?? Lori yang boleh ubah-ubah jadi pentas ke???

    Kah kah kah kah kah kah... lori tu tak bawak sayur, tapi bawak banyak setan a.k.a BABI...

    kah kah kah kah kah... ron 97 dengan ron 95 pun fail ke? Tu la, banyak sangat hisap kencing Al-Juburi...

    BalasPadam
  10. Hahahaha

    dr hahahaha

    BalasPadam
  11. Memang bangang la budak cai fucksetan tu. buat malu pakai nama politeknik. menyamar saja belajar kat politeknik. mana ada budak politeknik bahalol macam dia.Bodoh macam telur. lori pakai RON 97. Huk alohhhh lawak betul. Nampak sangat bahalol. Tu lah hari hari makan najis . kan dah bodohhh.

    BalasPadam
  12. haha.. mesti mamat tu akan cakap acc fb dia di hack.. wakakaka..

    BalasPadam
  13. Rendahnya tahap pemikiran puak pembangkang. Terlalu bodoh.

    BalasPadam
  14. lori pakai ron97??? KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH...

    memang baghal punya pencacai pr. sebijik mcm pemimpin depa.

    KAH KAH KAH KAH KAH KAH

    BalasPadam