Rabu, 20 Mac 2013

ni kira tempeleng tanpa sedar lah ni!!! haha terbaek gomo!!! kah kah kah!!!

erm, pernah kawan aku kata, bro kalau kau nak bagi orang yang berlagak jadi sewel... kau tempeleng dia tanpa dia sedar... ait.. macamana tu bro.. haha.. kau ni kiasan pun tak tau.. mula-mula dia punya berlagak mengalahkan panglima rakus yang nakkan darah segar... tapi sebenarnya dia takut dengan lipas rupanya, apa lagi kau baling je lipas dekat dia, gerenti dia jadi bacul.. hahaha..... ei kau faham ke idak ini woi..!!!! aku faham la walau aku kurang mengerti.. ahh lantak lah.. yang penting korang buat-buat faham je lah...


keh keh keh... sama je dengan pekakas paling eksyen dalam alam maya ini.. pekakas pr yang sentiasa mendabik dada konon merekalah teragung kerana cybertroop umno/bn takkan mampu melawan arus tentera maya mereka... alahai... yang aku heran.. tak payah umno/bn hantar sedozen pun... kira general bahagian depan iaitu gomo sorang pun dah buatkan mr mansuh tersasau kejap.. hehe.. terbaek gomo.. haha

petikan ayat ganas dari papagomo

GOMO: aku tak kira lah apa pun esok aku nak Anwar Ibrahim saman aku dengan amaun RM100 juta tu. semalam bukan main lagi cakap besar tetiba pulak hari ni nak buat U TURN serah pada peguam sama ada nak saman aku ataupun tidak.

Pundek punya Al Juburi, aku ingat berani sangat. Ptuihhhhh.... Lawan tetap lawan. Kalau berani kau saman  lah wahai Al Juburi. Juak pakatan tolong suruh Anwar Ibrahim saman aku terutama puak puak blogger dan cybertrooper pakatan tu. takkan kau orang taknak tengok Papa Gomo disaman Anwar Ibrahim? Hahahaha 

Psssttt..... Apa pun esok kita tengok berani ke tidak Anwar Ibrahim saman Papa Gomo

klik sini yo

17 ulasan:

  1. Telor al-juburi sudah hilang sebelah. sebelah lagi ade kat kedutaan turki. Esok al-juburi akan pergi kedutaan turki untuk simpan sebelah lagi telor yang ade padanya, supaya dapat dia tunjuk bahawa JANTANnya telah hilang angkara UMNO...

    kah kah kah kah kah kah

    BalasPadam
  2. kalau macai2 pakatan masih tak faham2 jugak...mmg bodoh tahap gaban la..

    BalasPadam
  3. kalau BABI itu tak saman dah sah lah apa yang kita fikir buruk pada BABI itu benar, suka rakyat Malaysia yang benar cinta keamanan Malaysia negara akan aman semula,, betul lah BABI ini terlepas dari kandang menyondol apa saja,politik,ugama, pungkoq, benda depan, entah apa lagi you name it,..selamat Malaysia...BABI tu Brother Anwar Bin Ibrahim...nick name given by someone earlier...

    BalasPadam
  4. kalau di Indon di panggil Bapa Amwar Bin Ibrahim.....

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau di Malaysia dipanggil SYEIKH AL-JUBURI. Gelaran termahsyur sepanjang hayat dari Mat Syabun keminih...

      Padam
    2. Dulu Karpal Singh sendiri berkata di dalam Parlimen ...

      "Anwar Ibrahim has created enough trouble for the country. Anwar Ibrahim harus bertaubat ... "

      Sekarang mereka berdua adalah member kamcing dalam politik. Dua-dua pun hipokrit.

      Just a marriage of convenience.

      Padam
  5. KEHKEHKEH MAT SABU MSTI BANGGA PUNYER SBBKN GELARAN YG DIA KASI KT ANUWAR MELEKAT SMPI SKRG BROOO...BESAR JASA MAT SABU KT KITE HUHUHU

    BalasPadam
    Balasan
    1. kita kene berterima kasih pada Jembalang Presideng keminih tu... hehe

      Padam
  6. lagi 17++ jam cabaran papagomo kepada papahomo akan diketahui. Eh, bila pulak cabaran 48jam papahomo kepada papagomo akan berakhir ye? Nak tengok jadi saman ke atau sekadar gertakan...

    BalasPadam
    Balasan
    1. go papahomo go..kembangkan kotemu..takkan kecut kot dengan papagomo?

      Padam
  7. maknanya video budak Sabah kena toron tu betui la. Dahla lagu Sabah nak hilang, keterunaan budak Sabah pun hilang. Apa sial punya Nuar, inikah huguan siou?, buat malu orang Sabah!

    BalasPadam
  8. tak saman salah, saman salah. kalau tak saman semua org tahu yg video tu memang ada kat gomo. kalau saman pulak gomo pasti siarkan video untuk tontonan semua. pening abg non

    BalasPadam
  9. dah takut dengan bayang2

    BalasPadam
  10. Tu la tang 'menyondol' tanpa kira jantan betina, halal haram wkupun dah ade bini itu la jdnya.. Allah S.W.T tu Maha Kaya... sesungguhnya org yg berzina itu telah mencarik-carik 'baju' agamanya sendiri..dan Allah telah memberi balasanNya di dunia lg...hidup tiada aman, sentiasa huru-hara kerana Nur Ilahi telah terpadam dan dipadam dari hatinya... MasyaAllah..semoga apa yg berlaku menjadi pengaharan kpd kita semua.. Anwar harus bertaubat...memetik kata-kata hikmat Karpal Sinki...eh silap Singh...

    BalasPadam
  11. SURUH HADI AWANG NIKI AZIZI TENGOK DULU VIDEO TU ..LEPAS TU BAGI HAK PANAS-PANAS KEPUNYAAAN ABBY WHAT HAVE U DONE DI LONDON TU...LEPAS TU GOMO WAJAR MENAYANGKAN SEMUA VIDEO TU SAMADA SAMAN ATAU PUN TIDAK. SELAMATKAN MALAYSIA DARI MANUSIA DURJANA INI, KALAU TIDAK RAKYAT AKAN SIMPATI DAN MEMBERI UNDI KEPADA DIA NANTI. LEPAS TONTON TERPULANG KEPADA RAKYAT MENILAINYA. DEDAH JANGAN TAK DEDAH YEA. SELAMATKAN BUMI TERCINTA INI.

    BalasPadam
  12. Teruskan bang non, selagi fatwa najis membenarkan.

    BalasPadam
    Balasan
    1. fatwa pope N.Ajis akan berkumandang dari bilik hospital sebab pope N.ajis termakan doa pecah perut yang dibuatnya sendiri...

      Padam