Jumaat, 8 Mac 2013

nur misuari buat post di facebooknya!! geleng kepala anuar ibrahim!! kantoi kantoi.. huh!!!

ni apa sebab nur misuari dok posting hal anuar ibrahim ni?? eh eh.. tengah panas hal lahad datu.. apa tak pandai cover line lah.. kang puas anuar ibrahim nak menjawab ni.. haha.. apa punya tur da nur misuari ni!! siapalah wartawan yang berani nak tanya hal  ini kalau ada sidang media...

soalan wartawan: dato sri boleh bagi tau kenapa nur misuari... bla bla bla...

ds anuar ibrahim: u ulang i saman.. mau??

klik untuk besarkan

kantoi kantoi... kantoi... kantoi....... tripple demn... apa punya tur da... kah kah kah...

nak tau siapa yang dok menahan marah???????????

adus apalah nasib aku ni.. kantoi manjang... arghhhhhhhhhhhhhhhhh...


pesan aku.. taubat lah wahai insan... lagi banyak pekung busuk keluar.. lagi banyak kemaluan yang anda dapat.. udah la tu... cukup cukup sudah....

5 ulasan:

  1. Nampaknya doa-doa puak pas dimakbulkan sikit demi sikit. Siaplah ko nuar..

    BalasPadam
  2. Liwat kaki bontot , nak kakih isu Sabah..bapak saiful tu ..pentingkan rm rm rm itu aja..Allah Maha Kaya mat taik x boleh Beli..

    BalasPadam
  3. Soalan: Adakah kalau ANWAR bersumpah dengan AlQuran, dia akan bebas dari tuduhan liwat?

    Jawapan :Sumpahlah kalau berani

    Soalan : Adakah 2 Polis yang meletupkan Altantuya akan dibebaskan kalau bersumpah dengan AlQuran?

    Jawapan : Mahkamah dah mendapati mereka bersalah. Mana boleh lepas

    Soalan : Adakah Khir Toyo akan dibebaskan kalau bersumpah dengan Al Quran?

    Jawapan : Mahkamah dah mendapati dia bersalah. MAna boleh lepas

    Soalan : Mahkamah mendapati Anwar juga tidak bersalah dalam kes liwat 2. Ok tak?

    Jawapan : eh,...eh,....eh,....eh,.............oi kawan2, jom karok, aku nak nyanyi lagu Royalti............


    ---------------------------YA AMPOOOOOOOOOOOOOOOOOON---------------- ciri munafik yang jelas terserlah....wakakakakakkakakakakakakaka

    BalasPadam
  4. bole ke buktikan gambar tu baru diambil?

    kalu tak silap Wak itu gambar sebelum kes liwat berlaku, gambar dari Youtube le tu........

    BalasPadam
  5. photo tu diambil pada tahun 2008, sila kelaman Wak Labu untuk tanton Y0utube nye......

    BalasPadam