Rabu, 6 Mac 2013

raja drama..!!!! terpukau ku melihat!!



RAJA DRAMA
RAJA PUSING
RAJA SEGALA RAJA SAMAN
RAJA SEGALA RAJA.... ATAS KEPADA ATAS ATAS RAJA.. RAJA DRAMA....

kang perli lebih-lebih kang

u tanya soalan i saman.. i saman i saman...

bayangkan kalau dia jadi perdana menteri... hari-hari ada je orang kena saman.. keh keh keh keh.

15 ulasan:

  1. kalau PR perintah negara rasanya pendapatan negara byk dtg dari saman kerajaan kepada sesiapa yang menentang kerajaan..

    BalasPadam
  2. kalo Pakatan memerintah negara...rakyat marhaen langsong xbole bersuara, sapa yg tentang pakatan akan terpinggir langsong,,,,bkn mcm skrg..biasiswa, ptptn, br1m semua dpt xkire apa ideologi mrk...

    Kadar rasuah meningkat berkali ganda..kroni di utamakan...akan wujud beberapa dinasti yg berebut kuasa.....jurang perbezaan taraf hidop makin meluas...

    Yg penting org Melayu akan semakin trpinggir di halau ke hutan xpon di lenyapkan...tgkla skrg...DATUM Jelatek contoh yg trbaek...kat Pulau tokongok lgla...akan jadi pulau milik kaum dajal mata sepet...

    Jadi kalo sokong PAS = sokong PKR = sokong DAP = sokong komunis + gadai agama , bangsa dan negara....

    BalasPadam
  3. Pendapatan dari saman patut dikenakan cukai hasil..

    BalasPadam
  4. Tanya Sama Anwar, Macamana Dia Tahu Sabah Nak Hilang,
    Nanti Jawab Anwar, U Ulang I Saman U.!!!!!,

    BalasPadam
  5. nnti akan ada kementerian saman dalam negeri kekeke

    BalasPadam
  6. You Tanya I Saman !, ini lah kebebasan bersuara yg diperjuangkan oleh penyokong totok.

    BalasPadam
  7. buatlah keputusan yg betul dan baik...jangan perjudikan nasib kita dan anak cucu kita....nak membina..bangsa yg merdeka dan maju dan berjaya...mengambil masa yg ...LAMA...tapi utk nak memusnahkannya.....SEKELIP MATA SAJA....jadi beringatlah...semua keputusan di tangan kita... kita yg menentukan masa depan kita....nak senang utk beribadat kpd ALLAH...dapat membina keluarga,dapat bekerja dgn aman,damai ...melayari kehidupan yg...baik..ingatlah akan nasib ...anak cucu kita...mereka jugak berhak utk hidup aman dan merdeka seperti kita....jangan kita musnahkan ...harapan dan peluang...mereka juga perlu merasa apa yg kita telah ..rasa...terasa bangga menjadi RAKYAT MALAYSIA...

    BalasPadam
  8. setuju sangat ...dah jadi trade mark.....You tanya...I saman you.....amboi....megah konon....kalau menang pun...TAK BERKAT.....

    BalasPadam
  9. Lahat Datu

    anita : bang jom kita kawin
    Nuar : Sabar lah sayang.Kenapa ni sayang?
    Anita : i mengandung anak abang ?
    Nuar : apa !!!
    Anita : jom kita kawin, I mengandung
    NuaR : U ulang lagi i Saman u

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kah kah kah kah kah kah...

      listen, listen, listen......kalau Chinadoll yang mengandung camner lak abang??

      Padam
  10. Datuk Seri Anwar Ibrahim disahkan telah menggunakan pengawal keselamatan daripada Filipina sejak daripada Pilihanraya Kecil Permatang Pauh lagi, kata Muhamad Rahimi Osman, bekas Setiausaha Sulit Ketua Umum PKR.

    “Ya. Anwar guna bantuan keselamatan Filipina sejak PRK Permatang Pauh, pada tahun 2008,”kata Rahimi sambil menambah,”anggota-anggota itu terlatih khas setaraf dengan pasukan komando dan mempunyai pelbagai kepakaran.”

    Rahimi dihubungi untuk diminta mengulas tentang laporan laman ini yang mendedahkan Ketua Umum PKR itu menggunakan empat orang pengawal keselamatan daripada Filipina yang dicurigai latar belakang dan pembiayaan mereka.

    Empat individu itu adalah Daniel Cruz, Noel Del Rosario, Alfred Sese dan Bong Oteyza.

    Laman artemisdefense.com mendedahkan Cruz dan Noel adalah pelatih mereka bersama pelatih lain yang pernah mendapat latihan daripada FBI (Federal Bureau of Investigation), U.S. Marine Corps dan Tentera Israel.

    Ketika diminta mengulas, siapakah pembiaya pengawal keselamatan dari negara asing itu, Rahimi enggan mendedahkannya, namun mendakwa mengetahui sumber-sumber dana itu.

    “Ada beberapa orang ‘kawan’ Anwar yang mempunyai pengaruh di Filipina yang telah mengaturnya. Saya ada maklumat terperinci, akan dedah jika perlu,”katanya lagi.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Noel

      Noel served with the Philippine National Police for over twenty years with a majority of his tenure devoted to being part of Special Weapons And Tactics (SWAT). He has attended numerous training seminars and workshops here and abroad to hone his skills in weapons employment, investigations, martial arts, and other counterterrorism skills.

      He is also an award winning competitive shooter and has represented the country in the International Practical Shooting Confederation (IPSC) and at the International Defensive Pistol Association (IDPA).

      Padam
    2. Daniel "Snooky" Cruz

      Snooky, served for five years as a Case Officer with the National Intelligence Coordinating Agency (NICA) and five years as a Criminal Investigator with the US Drug Enforcement Administration (DEA) at the US Embassy in Manila. The first Filipino citizen to undergo the Hostage Rescue and Explosive Entry Course at the Tactical Explosive Entry School (TEES) in Memphis, Tennessee in 1992 and the Combat Tracking Level 1 & 2 Courses under the Tactical Tracking Operations School (TTOS) held in Guam under the US Marshals Service (USMS) Program in 2002. Inventor of the “Pinoy Peek” tactical rappel method which is recognized here and abroad.

      Is a member of both the National Tactical Officers Association (NTOA) and the International Association of Bomb Technicians and Investigators (IABTI) since 1992. Has been conducting quarterly trainings nationwide on Threat Awareness and Personal Protection for the field reporters of GMA7 Network News as well as the Court Judges under the Philippine Judicial Academy (PhilJA) and conducts annual PSO and Tactical Rappel Courses for most of the SWAT and PSO personnel of the Banko Sentral ng Pilipinas (BSP) since 2004.

      On occasions provide Protection Service Operations (PSO) for visiting expats in the country to include Bill and Melinda Gates and have provided PSO support for Malaysian Opposition Leader Anwar Ibrahim during the By-Elections in Penang in 2008. Authored two tactical articles, Tactical Rappelling: The Pinoy Peek – A New Ingress/Egress Technique Developed in the Philippines (1994) and First Explosive and Tactical Entry Course in the Philippines (1995), both published on the Tactical Edge, a quarterly publication of the US National Tactical Officers Association. Is also currently the Senior Security Consultant for Orion Support Incorporated (OSI).

      Padam
    3. Dari mane sumber yang diperolehi Al-Juburi untuk membiayai bodyguard aka spy-spy ni??? Rasanya takkan diberi gaji RM1 sebulan setiap seorang seperti jawatan Al-Juburi sebagai punaisihat ekonomi Selangor kot? Kenapa harus bekas komando dari Filipina? Kenapa tidak cari bekas komando Malaysia yang bersimpati dengan perjuangan politiknya????

      Padam
  11. Daniel "Snooky" Cruz

    Snooky, served for five years as a Case Officer with the National Intelligence Coordinating Agency (NICA) and five years as a Criminal Investigator with the US Drug Enforcement Administration (DEA) at the US Embassy in Manila. The first Filipino citizen to undergo the Hostage Rescue and Explosive Entry Course at the Tactical Explosive Entry School (TEES) in Memphis, Tennessee in 1992 and the Combat Tracking Level 1 & 2 Courses under the Tactical Tracking Operations School (TTOS) held in Guam under the US Marshals Service (USMS) Program in 2002. Inventor of the “Pinoy Peek” tactical rappel method which is recognized here and abroad.

    Is a member of both the National Tactical Officers Association (NTOA) and the International Association of Bomb Technicians and Investigators (IABTI) since 1992. Has been conducting quarterly trainings nationwide on Threat Awareness and Personal Protection for the field reporters of GMA7 Network News as well as the Court Judges under the Philippine Judicial Academy (PhilJA) and conducts annual PSO and Tactical Rappel Courses for most of the SWAT and PSO personnel of the Banko Sentral ng Pilipinas (BSP) since 2004.

    On occasions provide Protection Service Operations (PSO) for visiting expats in the country to include Bill and Melinda Gates and have provided PSO support for Malaysian Opposition Leader Anwar Ibrahim during the By-Elections in Penang in 2008. Authored two tactical articles, Tactical Rappelling: The Pinoy Peek – A New Ingress/Egress Technique Developed in the Philippines (1994) and First Explosive and Tactical Entry Course in the Philippines (1995), both published on the Tactical Edge, a quarterly publication of the US National Tactical Officers Association. Is also currently the Senior Security Consultant for Orion Support Incorporated (OSI).

    BalasPadam