Isnin, 4 Mac 2013

semakin kurang ajar!! pengikut pr yang jenis tak jaga mulut macam tian chua!!!

nampak gayanya pekakas pr dah mula menyerang dan membuta tuli dalam memberi komen dalam status fb mereka.. dan terbaru mamat ni.. apa dia ni spisis yang kita tau.. kalau dah pemimpin pr pun jenis mulut macam setan, apatah lagi pekakas mereka beb!!

dia ni jenis manusia kompem dah diberi kunci syurga pas ni.. tu pasal slumber badak je bikin panas tulis status yang agak bangsat di fb.. apalah nak jadi..


ps: ni jenis tahap ungka punya taksub dekat anuar brahim ni.. apalah jawatan dia dapat sok kalau pr menang ek.. budak-budak muda diajar jadi bangsat macam ni.. apakejadahnya lah ek.. mesti lepas ni kalau dah kena hamun kaw-kaw... akan kata fb dia kena hack.. takpun kata fitnah..

50 ulasan:

  1. budak kanyak lagi tu apapun tak tau... dia ambil jurusan "mengata dan Mengkritik" sapa tak kenal dia ni di kampung..

    BalasPadam
  2. Incident tu terbahagi dua..1.ditipu oleh pengganas yg. berpura-pura serah diri..2.di ambush atau diserang secara tiba2...(rujuk lakaran dlm.akhbar..)

    Cuba kita sekeh budak ni dengan tiba-tiba..sempat tak dia ngelak...

    BalasPadam
    Balasan
    1. cuba lah sekeh mamat tu....

      jangan kau dulu yang nangis, lepas tu ngadu kat bapak kau.


      kelakorrrrrrr lah Babi Negara ni

      Padam
  3. Raja SAMAN dianugerahkan kepada B.A.B.I hehehehe...

    BalasPadam
  4. mamat ni terlebih mkn babi...tu psl muka pn mcm babi..

    BalasPadam
  5. Betul gak mamat tu cakap.

    Perancangan kena betul, usaha kena betul baru bertawakal kepada Allah.

    Mamat atas cakap :
    1. pakai jaket kalis peluru
    2. Pakai helmet kevlar...(macam Counter Strike)

    Untuk operasi masa depan, harap lebih baik perancangan dan tiada kemalangan jiwa di pihak Malaysia.



    BalasPadam
  6. Insiden pertama menggunakan mortar. Hang ada baju kevlar yg bulih tahan mortar ka? Insiden kedua adalah melibatkan unit risikan. Bezakan unit risikan dgn unit tempur.

    Soalan aku mudah aje. Knp x dibawa Unit Amal PAS ke sana? Mungkin dgn kelengkapan baju maroon dan beret maroon diorg tu, lanun tu akan takut dan terus serah diri. Mana la tau kan?

    BalasPadam
  7. Yang aku musykil sampai sekarang, mengapa PDRM yang handle kes ni bukan ATM?

    Ada sesiapa professor kangkung nak jawab kat sini?

    1. Kenapa tak gunakan kereta kebal ?

    Unit amal ke sana? Kau jawab dulu soalan aku kat atas, beru aku jawab kenapa kena hantar Unit Amal?




    BalasPadam
    Balasan
    1. kau balik belajar dulu pasal SOP tentera, SOP polis dan hubunagn antarabangsa. bila dah faham, confirm kau tak tulis komen bodoh macam tu..

      Padam
  8. kene ingat baju kalis peluru dan helmet kevlar di cipta untuk perlindungan kepala dan bahagian badan dari bahu ke perut dan belakang badan...jika letupan mortar berlaku berhampiran dengan sasaran jarak membunuh bergantung kepada jenis mortar ...salah satu mortar ialah Mortar HE (high explosive) ....jarak membunuh bergantung kepada jenis mortar...dalam mortar terdapat bahan yang seperti bebola besi dan sebagainya ...letupannya berlaku berselerak dan tak mustahil bahagian badan yang tidak dilindungi oleh kevlar boleh terkena serpihan daripada mortar.....harap ade yang paham dengan penjelasan saya....secara ringkas....EX ROTU.

    BalasPadam
  9. 1. Hang kena paham yg menceroboh tu bukan angkatan tentera sebuah negara. Kalau tentera terus handle kes ni awal-awal, maksudnya kita dah iktiraf mereka tu dtg dr sebuah negara. Habih tu nak letak Filipina sbg apa pulak? Sbb tu mereka tu diistilahkan sbg lanun atau penceroboh bukan tentera.

    2. Hang tau dak demografi kawasan yg terlibat tu? Dgn lereng bukit, kawasan paya, belukar tebal hang rasa kereta kebal bulih masuk ka? Masa US perang dgn Vietnam dulu dlm demografi kawasan hutan dan belukar, depa guna kereta kebal ka? Kalau ikut logik hang tu, lebih baik kita bom teruih tempat tu dgn jet pejuang. Kereta kebal pun x payah masuk, askar pun x payah masuk. Lagi selamat.

    Unit Amal PAS bila mahu kesana da...

    BalasPadam
    Balasan
    1. jawapan bodo dari seorang yang bodo..
      tak apa..
      oh tentera tak boleh lawan penceroboh rupanya
      hmmm... atau "penceroboh" ada pegang IC biru?
      hehehehhehehehe

      Aku tak rasa unit amal sesuai dengan operasi ni..
      PERKASA adalah pilihan yang terbaik
      ops lupalah pulak
      mereka cuma boleh melompat sahaja........kacau ni
      Telur compem tak ada
      serupa tokey ikan bakar sekinchan mali

      Oh.BTW, banyakkan membaca. Kereta kebal dah mula masuk ke lokasi pertempuran. Tak tahu nak cari sumber? Tolong pandai sikit.

      lawak giler dari Babi Negara yang malas ni

      Padam
    2. Kau kata army tak boleh masuk
      apsal hantar RAMD?

      RAMD tu bukan sebahagian army ke?
      kau kata army tak boleh masuk

      Jet pejuang bom lokasi pertempuran?
      Kau kata army tak boleh masuk

      Patutlah sempadan bocor
      sebab army tak boleh masuk

      lawak giler dari Babi Negara yang malas

      Padam
    3. Dulu masa army perang pengganas komunis tu sebab Malaysia iktiraf pengganas komunis tu tentera negara mana?

      Kalau bangsa Moro datang serang Malaysia, kita kena gunakan polis juga ke? Tak payah pakai tentera?

      pening aku dengan jawapan Babi Negara ni

      Padam
    4. soalan best..
      Komunis dapat i.c atau tidak? Selepas dapat I.C ada tak komunis undi Barisan Nasional??? hehehe..

      Padam
    5. soalan tambahan best..
      Selepas ko dapat I.C, ko undi Barisan Nasional tak??? hehehe

      Padam
    6. kenyataan kau:

      Army digunakan untuk peperangan tentera antara 2 negara

      Soalan aku :

      Pengganas komunis di Tanah Melayu tu tentera negara mana bila mereka diperangi oleh tentera kita?


      p/s Zaman komunis dulu IC belum diperkenalkan kepada rakyat.

      Padam
    7. apa signifikan soalan kau antara IC dan undi B.N. (Babi Negara)?

      ko baru habis menyondol ke?

      Padam
    8. quote: ikut lojik, bentuk topografi Sabah bla..bla...bla...ikut.US perang vietnam...bla...bla...bla..

      macam profesor kangkung yang hebat

      Rupanya Malaon tertinggal keretapi...

      Tentera dah hantar pun kereta kebal ke Lahat Datu.. Berita dan sampai pun ke Piliphina, orang kat Malaysia tak tahuuu........ kasihannya


      Apa daaa... bru balik karok ke bro? hahahahahha

      Padam
    9. kah kah kah... pandai pula ko bubuh "signifikan" ye hahahaha ko fikir baliklah ye apa yg ko tulis balik selama ini hehehe.. Ko nak join menyondol ke? hahahaha

      p/a: Komunis masih wujud selepas merdeka kah kah kah...Apa perjanjian Baling tu?

      Padam
    10. Gua nak bagi lu refresh balik soal komunis ni,.... Ko ada datang HKR tak? Jgn pura2 tak tahu lak, pamphlet komunis pun tersebar hehehe... Kalu ikut stail Indonesia dah lama PAP or anak bulan DAP ni tak wujud..puiii..

      Padam
    11. perjanjian Baling? Tahun berapa tu haprak?
      apa kau melalut nih?

      Padam
    12. wakakakakkaakkakakakakakkakakakakaka
      terdiam kau
      dah tak boleh jawab
      sebab tak tahu diri sendiri bodo

      apa hal dgn Baling 55 dgn merdeka 57

      aku rasa kau jangan minum dan ulas, nampak bodoh

      Padam
    13. To :Tanpa Nama5 Mac 2013 1:46 PG
      Keh keh keh satu BARUA baru kena shoot peluru cili hehehe..Gua tanya soalan nape tak jawab? Banyakkan membaca ye, tapi tak reti nak menjawab..hmmm kesian.
      Amacam BARUA HAPRAK pedas arr...

      Padam
    14. TO: Tanpa Nama5 Mac 2013 1:57 PG

      Dah kena BARUA HAPRAK no 2 hehehehe (entah orang lain ke org yg sama)

      Padam
    15. To: Tanpa Nama5 Mac 2013 1:57 PG

      To: Tanpa Nama5 Mac 2013 1:46 PG

      Gua nak bagi kata nasihat best punya hehehe
      "baca yang tersurat juga tersirat" keh keh keh

      p/s: Entahler orang sama ke tidak ni....

      Padam
    16. sebutlah apa lu nak sebut

      sebab yang nampak bodoh memang lu

      dah fail, kantoi....mcm biasa..lu maki gua

      gua tanya apa hal lu nak cita pasal Baling tahun 1955 dengan IC selepas merdeka tahun 1957......

      gua dah ckp, lu kalau bodoh, jangan masuk ini forum

      memang kena ber das-das dengan gua. memang mulut gua pedas sikit

      supaya lu banyak membaca, jadi taklah nampak bdoh

      wakakakakakakakakkakakakakakakakakkakakakakakakakakakakka LAIN KALI JANGAN G KARPK ke haprak

      Padam
    17. bro

      sian dia bro...
      niat dia suci, nak hiburkan kita dgn lawak bodoh dia
      kau pun tak beragak..main hentam jer

      sian bro

      malam ni aku rasa, tido bawah ketiak mak dia minta nenen

      ____________________YA AMPOOOOOOOOOOOON------------------- sampai tersasul aku tgk lawak ni

      Padam
    18. bro

      Lu prasan tak....

      "hang" sudah hilang, mamat tu guna "haprak"

      "aku" sudah hilang, ganti "gua"

      lu tahu apa maknanya.........?

      Padam
    19. sape maki dulu arr bro, try check balik ye...

      Dah pandai sangat ke? Gua saje nak bagi "movie teaser" tu..sila lihat pada masa ye sape yg maki dulu...uuhhhhh kan dah kena lagi sekali ngan gua.. Gua tanya soalan kan, jawab jelah tak perlulah nak bagi jawapan Haprak. Dah bagi jawapan Haprak dapatler jawapan BARUA HAPRAK.

      p/s: Iyelah ko lah pandai hehehe...ko bayar ke masuk forum ni, atau ko dapat bayaran masuk forum ni....sape yg nampak bodoh skang ni..

      Padam
    20. maknanya........

      DIA SUDAH MARAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH


      hahahahahha

      kasihan dia
      kasihan dia
      kasuhan dia


      -----------------------YA AMPOOOOOOOOOOOOON---------------- hoi, mak hang suruh hang tidor la wei.... wakakakkakakakakkakakakakkakakakakkaa

      Padam
    21. 3 ribu gua dapat, member gua sorang lagi pun sama.

      lu pehal? apa hal nk cita wa dapat brape?

      jawab jelah soalan gua

      tu pn nak kena ajar ke?

      Padam
    22. Marah??? Entahler sape yg marah sebenarnya, hehehe...
      Gua baru cucuk sket dah melenting ye hehe.. Yes berjaya misi gua hehe..
      p/s: Gua tgk senyum n ketawa ni...nampak tak?

      Padam
    23. lu balik g study perjanjian baling, tarikh dan panel, juga kemerdekaan negara dan pembagian IC kpd warganegar

      Jus Soli tau?

      jangan kata tak tahu, saja kena back hand dgn gua

      Padam
    24. "gua tanya apa hal lu nak cita pasal Baling tahun 1955 dengan IC selepas merdeka tahun 1957..."

      Ni bro punya soalan kan? Cuba check balik soalan tu, betul tak? Sape yg nampak cerdik sket skang ni?

      Hehehe soalan gua tu
      .Apa perjanjian Baling tu?
      Ada tak soalan gua tu mengaitkan apa2? hehehe straight forward punya soalan tu..gua takde kaitkan dengan apa2 peristiwa pun...

      p/s:UNTUNG BESAR Zuraidah upah Rm3k kat bro berdua hehehe.. Entahler berdua ke ni or seorang jer..Pasni leh join sama Zuraidah main tong tong ceng..

      Padam
    25. "Back hand" wow manyak power arrr ini bro..

      Gua tak perlu "Back Hand", gua saje nak kacau minda bro..jangan sampai gila isim.

      p/s: Cedera dibadan takpe, kalu gila isim camner? Sakit jiwa susah sket nak diubat...Dah pernah tinggal tanjung rambutan ke?

      Padam
    26. "JIWA KACAU" ke bro? hehe

      p/s: Zuraidah please kasih UP gaji RM3k to kepada RM30k kepada bro "berdua" tu, masih tak cukup makan. Ingat jangan bagi manifesto lak, "MANIFESTO BUKAN JANJI"...Diorang tu tak setaraf gaji punaisihat B.A.B.I RM2 sahaja. Agaknyer kena gaji RM2 baru leh setaraf B.A.B.I hehehe...

      Padam
    27. Oppsss lupa lak ada orang tu sebut jos soli tu n pasal I.C tu..e Zuraidah ko jgn terasa ye hehehe jgn cakap kat Saifuddin Nasution lak keh keh keh..

      Padam
    28. sementara gua ada masa free ni gua tolong jawab soalan bro tu ye..
      Q: Dulu masa army perang pengganas komunis tu sebab Malaysia iktiraf pengganas komunis tu tentera negara mana?
      A: Malaysia time tu dah wujud ke kah kah kah kah...
      p/s Zaman komunis dulu IC belum diperkenalkan kepada rakyat.

      Q:Kalau bangsa Moro datang serang Malaysia, kita kena gunakan polis juga ke? Tak payah pakai tentera?
      A: Setiap negara didalam dunia terikat dengan konvensyen GENEVA. Kecuali kalu negara tu takde tamadun or undang2.

      Susahlah ini macam, kalu ada pemimpin or penyokong PR yg tak guna saluran yg betul or main hentam kromo..perghhh baik layan Cromok Another You..

      p/s: Dah tido ke yg bijak pandai??? Silalah baca wikipedia Parti Komunis Malaya..Ni petikan paling best, n persoalannya ada dibawah ini.
      "Selepas sekian lama dan atas kesedaran pucuk pimpinan Parti Komunis Malaya, maka pada 2 Disember 1989, Perjanjian Damai (Perjanjian Haadyai) telah ditandatangani di antara Parti Komunis Malaya dengan Kerajaan Malaysia dan Kerajaan Thailand. Perjanjian bersejarah itu telah menamatkan perjuangan bersenjata Parti Komunis Malaya selama 41 tahun dan mengembalikan taat setianya kepada Yang di-Pertuan Agong dan patuh kepada Perlembagaan dan undang-undang negara."

      soalan best..
      Komunis dapat i.c atau tidak? Selepas dapat I.C ada tak komunis undi Barisan Nasional??? hehehe..


      Bro "berdua" tu dah tanya Parti DAP ke pasal ni "Parti Komunis Malaya selama 41 tahun dan mengembalikan taat setianya kepada Yang di-Pertuan Agong dan patuh kepada Perlembagaan dan undang-undang negara." Apa jawab Karpal soal ni, gua tahu mesti bro "berdua" tu cakap Karpal tu bukan komunis, ye memang betul Karpal tu bukan komunis, tetapi.....(kan bro "berdua" tu bijak pandai silalah jawab.

      Padam
    29. "memang kena ber das-das dengan gua. memang mulut gua pedas sikit"

      Peeewwwiiittt...Mulut pedas tu hehehe mulut pedas APA BARANG BRO, kalu kosong n riak heheh.. Gua bagi asap kelabu jer ni hehehe...diharap tido bro "berdua" dibuai mimpi komunis bintang tiga hehehehe..

      Padam
    30. seblum gua nak tido ni gua lupa nak tambah ni
      "Oppsss lupa lak ada orang tu sebut jos soli tu n pasal I.C tu..e Zuraidah ko jgn terasa ye hehehe jgn cakap kat Saifuddin Nasution lak keh keh keh.."
      Gua lupa nak bubuh brader Assmin hehehe ooppsss gua lupa sebab td gu pi JAMBAN hahaha..
      Nak tambah lagi soalan BEST ni

      Zuraidah, Saifuddin n Azmin serta Azwan dah dapat I.C biru n jadi warganegara, mereka tu UNDI BARISAN NASIONAL tak??? Jawab jgn tak jawab..

      Padam
    31. Walaupun Tian Chua takde pistol apatah lagi Heavy Machine Gun, dengan gagah beraninya, hanya menggunakan GIGI. Tian Chua berjaya mengigit anggota polis. Fuhhh ganas ooo serupa itu ANJING BULLDOG peliharaan Karpal Singh. Tu belum masuk lagi kes langgar seorang anggota askar.
      p/s: Baik hantar cecei PR diketuai Tian Chua, jimat sket PELURU askar kat sana hehehehe "bagai anjing menyalak bukit" Who let dogs out??? Jeng Jeng Tony Pua mana mau lari arrr pasni.

      Padam
    32. Pengeras sodapp sket tuk cecei PR..

      Masa mendiang Teoh Ben Hock dikebumikan siap buat "PERSEMBAHAN LILIN" yg diketuai Nizar serta cecei PR..fuhhh bukan main hormat lagi tu..Tapi bila ada anggota polis yg terkorban hmmmmm SENYAP jer. Jgn nak kata lilin, nak "TWEET" tanda sokongan pun takde. Poodaaahhh ini PR, SIAL BIN CELAKA hehehe Khalid Ismeth ko dah pi mana ye, sama itu Adam. Main polis sentri ke?

      Padam
  10. unit amal pas jadi sniper haha

    BalasPadam
    Balasan
    1. QUote dari mamat haprak bari siap karok

      2. Hang tau dak demografi kawasan yg terlibat tu? Dgn lereng bukit, kawasan paya, belukar tebal hang rasa kereta kebal bulih masuk ka? Masa US perang dgn Vietnam dulu dlm demografi kawasan hutan dan belukar, depa guna kereta kebal ka?


      kakkakakakakakkakakakakkakakakkakakakakkakkakakkakakakakaka

      --------------------YA AMPOOOOOOOOOOOOOOON---------------------- bodoh tak boleh diajar, cerdik memang tak ada

      Padam
    2. Hahaha, hang dah buat research pasai demografi kawasan yg terlibat tu ka belum? Kereta kebal tu hang nak suruh masuk ikut utara ka selatan? Ka hang nak kereta kebal tu di turunkan dr udara guna kapal terbang pakai payung terjun? Makin byk la hang punya research lepaih ni.

      Hahahaha

      Padam
    3. Hang dah siapkan research pasai demografi kawasan tu ka belum? Kalau ikut research hang, kereta kebal tu hang nak suruh masuk ikut mana? Ikut utara ka selatan? Berapa bacaan bearing yg kereta kebal tu kena ikut utk sampai ke kawasan musuh? Ka hang nak kereta kebal tu dijatuhkan dr udara guna kapal terbang pakai payung terjun? Makin byk la research yg hang kena siapkan ni. Ish ish ish...

      Hahahaha

      Padam
  11. ai baru perli unit amal pas jadi spinier dah melalut.. kesian pekakas dap.. haha..

    BalasPadam
  12. Hahaha, itu la, research pasai puluh-puluh kes tu pun dak siap lagi bulih pulak buat research baru pasai pertahanan negara. Kan dah merapu. Ada ka disamakan dgn komunis, Komunis dulu nak memerintah Tanah Melayu. Penceroboh la ni nak menuntut Sabah. Hang bulih beza dak? Polis dulu sama ka dgn polis skrg? Cuba hang buat research polis dulu ada berapa unit? La ni punya polis ada berapa unit? Polis la ni dah ada unit komando depa sendiri. Dulu mana ada. Salah ka polis pegi berunding dulu dgn penceroboh tu? Cuba hang buat reseach komunis dulu letak senjata hasil dari rundingan ka hasil dr tindakan ketenteraan.

    Hang cuba samakan penceroboh tu dgn komunis hang dak takut ka kena marah dgn Timb. Presiden PAS hang tu. Kalau ikut kepala dia, komunis dulu bukan pengkhianat, tp pejuang kemerdekaan. La ni penceroboh dr Sulu tu hang nak kata pejuang kemerdekaan serupa mcm komunis tu ka?

    Hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. spot on bro..kah kah kah..research dia berterabur dah tu...kah kah kah

      Padam