Khamis, 7 Mac 2013

sumber dari facebook bertarikh 24 januari 2013!! siapa dalang????

hidden hand yang dah rasa kepanasan dalam diam, tak keruan dalam menjalankan rutin harian.. dah menjadi semakin bercelaru sebab makin panas makin panas.. kepanasan yang mungkin menjadi tak keruan apabila banyak bukti-bukti yang dah tunjukkan!!!... bila hidden hand ini semakin pening sebab perancangan sebenar tak menjadi kenyataan...

apa hidden hand ini harapkan

1. buatkan rakyat malaysia membenci kerajaan sekarang kerana lembab menangani krisis secepat mungkin
2. buatkan rakyat tertanya-tanya sebab apa dengan tetiba je pengganas itu boleh masuk ke dalam sabah..
3. nak menjatuhkan imej pasukan keselamatan negara...

apa yang kantoi.. dan hidden hand ini jadi pening

1. harap atm terus serang, dan jangan bagi ruang... dan pdrm sangat cerdik sebab bagi ruang dulu kepada pengganas sulu selama 2 minggu untuk keluar dengan cara baik... berdiplomasi sebab kalau terus serang ibarat tidak bagi pihak yang ceroboh ruang.. tetapi ruang dah diberi.. tetapi mereka tetap berdegil... kerajaan malaysia mengikut sepenuhnya undang-undang geneva...

2. dan mengaharapkan rakyat percaya ini adalah satu konspirasi terancang dari pihak bn kerana pru dah nak dekat, kantoinya... bila mereka mengharap pihak tentera dulu yang serang.. tetapi pasukan vat-69 pulak diserang hendap dengan kejam oleh pengganas sulu dan membuatkan 8 anggota keselamatan kita terbunuh...
-Al-Fatihah buat mereka yang terkorban..

3. kebodohan tian chua yang tak jaga mulut.. dan sekarang harap rakyat jadi marah dekat kerajaan persekutuan berpusing arah dengan menjadikan tian chua sebagai kurang ajar.. pkr jadi satu entiti yang paling dibenci oleh majoriti rakyat sekarang.. hambek ko ubat..

4. anuar ibrahim dalam sidang media tidak dapat mengawal emosi.. wartawan hanya bertanya kenapa tak saman juga reuters dan akhbar dari filipina... jawapan yang agak emo dari seorang yang konon nak jadi pm, u ulang soalan i saman... memalukan..

5. dan sekarang apa semua mereka nak kaitkan hal lahad datu ada kaitan dengan ds najib semua dah terkantoi.. dari harakah daily yang salah info berkenaan dengan mnlf dan milf.. terus buang link tersebut.. memalukan... dan terbaru gambar ds najib yang nak dikaitkan dengan ketua pengganas sulu pun kantoi.. rupanya edit.. klik sini

6. tertanya-tanya juga orang, apa sebab anuar brahim dok nyanyi lagu tanya sama pokok, apa sebab goyang, nanti jawab najib, sabah yang hilang... apakah tersirat nyanyian ini??? adakah sebab ini klik sini

kesimpulannya beb... hidden hand dah tak senang duduk dah... kah kah kah... jadi kawan-kawan.. kita tunggu lagi pembongkaran... kena ingat sabah 25% undinya kepada bn.. so faham-faham je lah.. hehe.. kena ingat perancangan Allah lagi sempurna dari perancangan syaitan yang bertopengkan manusia.. tunggu...



ps: jangan takut ceritakan kebenaran, sebab kebenaran itu agak pahit bagi mereka yang tahu kejahatan itu memusnahkan.. bangkit rakyat malaysia.. kita ajar kejahatan ini dengan sebarkan kebenaran... 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan