Isnin, 4 Mac 2013

tian chua sudah goyang??? sekarang mau saman blogger pulak!!

yang terkeluar dari mulut dia bukan umno yang suruh pun, yang dia pandai-pandai mulut terlampau lancang pesal? dah kantoi mengelupur.. lepas tu tak puas hati kata dia tak sebut pun kata-kata "komando mati katak"  dan "tragedi di sabah adalah sendirwara kerajaan"... ek eleh.. bak kata orang kerana mulut santan binasa...

yang ni kira apa ek ??????????????????????????????????????????????????? dihack?, dia update sacara tak sedar atau ni bukan twitter dia.. ataupun dia lupa log off ttwitter dia dan orang pedajal dia.. hehe


ps: ini lah dia pemimpin yang nak diangkat sebagai pak menteri kalau pakatan rakyat menang di pru nanti.. silap haribulan kena maki senang-senang jelah kita orang melayu dengan malaun macam ni bro!!.. ada satu komen di facebook aku baca "apa takde unit amal pas ke yang nak back up tian chua kalau dia dihadapkan ke mahkamah nanti" hehe.. (dengar kata umno akan saman dia sebab tuduh umno dengan isu di lahad datu)  ai politik rakus semakin menjadi-jadi sekarang ni, sebab nak sangat mengangkat orang tu jadi pm.. gila gila.. memang gila weh!!!

7 ulasan:

  1. ooi PKR dimana kebebasan bersuara kau tohmah Najib n Rosmah OKey..Kau dgn pak jubur tak boleh..PKR akan bungkus..lahh dulu nkita benci Paklah dan kau dulu pun kutuk paklah sampai di terduduk

    BalasPadam
  2. KEHKEHKEH BIAR DIA RASE PANAS KT BONTOT LMA SKET..LG LAMA LG SRONOK KITE TGOK AKSI DIA MENGLUPOR BROO

    BalasPadam
  3. si tuan chua tu fikir rakyat malaysia semuanya bodoh mcm pencacai pr ke? blah la lu tian chua!

    BalasPadam
  4. Inilah dia antara pemimpin bengong pr selain daripada mahfuz bean.Jangan ingat rakyat boleh diperbodohkan lagi.Dulu aku sokong pembangkang tapi tidak lagi untuk pru 13 nanti.Selamat tinggallah pemimpin-pemimpin bengong yang tidak ada semangat patriotik selain daripada gila kuasa.Uwekkkkkkk!!!!

    BalasPadam
  5. gua orang perak.. sejak lepas pru 12 memang dah tak sokong PR.. walaupun sebelum ni pangkah PKR.. dapat MB pas jadi alat DAP.. ada ke patut semua exco penting habis bagi kat cina harbi

    BalasPadam
  6. tian chua @ tian vavi chua @ tiang jamban. ada sekor je ke org nama tian chua? sikit2 nk saman. haram sungguh!!!

    BalasPadam
  7. tiang chuak.....boleh belahhh

    BalasPadam