Isnin, 11 Mac 2013

utusan takkan berani pamerkan gambar ini!!! tahniah pekakas pr!!!

aku rasa, jangan kata utusan, harakah dan keadilan daily pun takkan nak siarkan gambar gempak ni.. gile beb.. dikatakan konvensyen pakatan rakyat terakhir di pulau pinang yang berlangsung baru-baru ini membuktikan mereka boleh menawan putrajaya... kenapa tak percaya ke?? hehe

 bravo pakatan rakyat bravo.. bn sudah goyang tau... hehe.. agak-agak siapa yang goyang? hehe

perghhhhhhhhh ramai gilos.. kerusi.. pelik? aku lagi pelik.. menjadi persoalan ni.. majlis lum start?, atau saja gambar ini diedit?? keh keh keh keh

Konvensyen Pakatan P. Pinang hambar
GEORGETOWN: Konvensyen Pakatan Rakyat (PR) Pulau Pinang yang diadakan di Komtar hari ini dilihat agak suram berikutan ramai ahli yang hadir 'lenyap'.

Konvensyen yang dihadiri pemimpin tertinggi PR termasuk Ketua Pembangkang, Datuk Seri AnwarIbrahim itu diserikan dengan ucapan aluan serta ulasan manifesto PR yang diumumkan baru-baru ini.

Antara pemimpin tertinggi yang hadir, Setiausaha Agung DAP Lim Guan Eng, Pesuruhjaya PAS negeri, Datuk Salleh Man Mat Aji dan Ketua PKR negeri,Datuk Mansor Othman.

Pada mulanya kira-kira 300 hadirin yang hadir namun dilihat meninggalkan dewan dalam beberapa jam.

klik my massa

ps: sembang berapi bakal pm kita sah akan jadi pm lepas pru nanti??? apakah ini jawapan dia.. kah kah kah kah kah kah.. dan aku ambil pengkomen dari blog my massa memang cukup sadis tersiratnya.. hehe... komen ini khas untuk pekakas pr yang taksub... hihihi

apabila terjatuh ke dalam sungai bersama motorsikal, bila ditanya "kenapa terjatuh?" mereka akan menjawab "bukan terjatuh, tapi kami nak basuh motor dalam sungai".

KAH KAH KAH KAH.. FAHAM TAK MAKSUDNYA... ANDA SENDIRI FAHAM ANDA SENDIRI GELAK JE LAH..

KAH KAH KAH KAH KAH... 

6 ulasan:

  1. Gua ternganga n terkesima melihat gambar ini...oooo tidak, maybe ramai yg pi jamban time kena amik gambar hehehehe..

    p/s: dah disediakan tempat yg elok pun ramai gak yg tak datang hmmmm baik ler PR ni buat kat jamban baru ramai agaknye hehehehe...huhuhu ada yg panas lak pasni keh keh keh..

    BalasPadam
  2. Betol tuh...masa gambar di amek ..derang tuh ramai2 g makan AISKRIM dlm jamban.......

    muahahahhahahahhahahahahahahahhahahah

    BalasPadam
  3. telor diaorang yg bergoyang sebab lapang sgt tempat tu

    BalasPadam
  4. Dah mcm ni pun ade hati nak tawan PutraJaya! baik jaga Penang jgn sampai terlepas..kekekekeke!

    BalasPadam
  5. Konvensyen atau kerusisyen?

    BalasPadam
  6. penuh dewan tu, sape tak nampak jawabnya panjang umur....hehe

    YAA AMPOOOONNNNNN.... KENE BUAT BERSIH 4.0 PULAK LA CAMNI...

    BalasPadam