Selasa, 30 April 2013

[ALERT] APA ITU 'Cybertrooper Red Bean Army'

sememangnya aku rasa nyawa manusia Shen Yee Aun yang berani ni mungkin dalam bahaya beb! dan aku cukup perasan peranan cybertroop pakatan kalau ada posting video atau status fb yang panas dan gempar yang mengantoikan mereka, cepat aje unlike nyer, kalau video promosi diorang jangan cerita lah like macam air cepatnya, dah terbongkar yang tentera cyber yang bernama red bean army, mereka dah lakukan cara paling licik dalam membuat perang maya ini semakin kotor, katanya siapa yang berani terang-terang menyokong bn, ugutan yang sadis akan dilakukan terhadap mereka.

harap cyber troop bn alert hal ini!!


ps: makin dashyat permainan dap ek!! komunis style!! apa tak de panglima melayu yang ambil tau hal ini?

4 ulasan:

  1. Jika sampai ke tahap ini menandakan yg BN semakin menjadi ancaman kpd Dap dan perti2 yg bersekongkol dgn nya.. mereka dah kepanasan dan takut.. Rakyat kini semakin bijak menilai mana parti yg rasional dan mana parti yg memalu tong taik kosong!!

    BalasPadam
  2. takpa mereka nanti jadi macam Mr Bean jer...perasan hebat, perasan bagus tapi poyo.

    BalasPadam
  3. Rakyat Malaysia30 April 2013 8:23 PTG

    Salam.

    Saya salah orang pengundi atas pagar. Yg mana tindakan yg saya rasa tak betul (cthnya tindakan Hishamuddin KDN walaupun dia org BN)atau tindakan yg saya fikir betul & saya sokong walaupun lain ideologi (spt Ustaz Nasha PAS). Kdg2 selalu mengikuti you tube yg meyiarkan politik. Saya ada perasan, ada sesetengah komen yg saya rasa bagus dan bernas di'spam'. Dan yg pelik ID yang sama berada dimana2 video u-tube politik dan sentiasa update komen dari pagi sampai petang (kadang2 tertanya2 org ni tak kerja ke, tak sekolah ke).
    Sudah boleh agak ada sesuatu yg tak kena. Budaya jiran2 kita telah dibawa ke sini. Kita makin mengamalkan politik tidak sihat..

    BalasPadam
  4. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
    Baca selanjutnya...

    BalasPadam