Sabtu, 6 April 2013

dengar kata ada yang hempas meja??? kenapa?? kenapa???

aku dapat info penampar siam akan diberi percuma oleh pekakas pr kalau bertanya soalan, soalan pasal menifesto bn yang ds najib bentangkan tadi ni.. hehe.. ada yang hempas meja, pecahkan kerusi, dan paling trill menjerit-jerit najib tiru!!, najib tiru!!... masalahnya mereka menjerit atas bumbung rumah lak tu.. tak ke naya... hehehe...

aku sakit hatiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii warghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

mana tak sakit jiwa, mana tak sakit hati, ramalan diaorang yang rakyat seramai 28 juta kompem menyokong mereka pru13 ni..pakatan rakyat adalah pilihan rakyat kesemuanya, tetapi bila najib membentangkan menifesto bn tadi ni, stadium penuh, mereka tak boleh terima kerana mereka anggap mana mungkin orang boleh ramai sokong bn.. mana boleh.... 

 edit edit

 mana mungkin rakyat menyokong bn la, tak boleh kata macai

ni semua di upah di upah..


lagi menyakitkan hati para pekakas... menifesto dari najib sangat mengejutkan... iaitu BR1M, semua ingat RM1000, TETAPI NAJIB BANGI RM1200 UNTUK YANG BERKAHWIN DAN BUJANG DAPAT RM600, perghhhhhh mana tak bernanah hati bai pekakas... kah kah kah...


ps: sakit hati!! sakit hati!! sakit hati!!... warggggggggggggggggggggggggggggghhh, hehehe.. kenyataannya rakyat akan bersama bn.. itu realiti.. IN SHAA ALLAH!!

13 ulasan:

  1. Kalau x da makan2 free, baju free, kenderaan free mana mungkin seramai ni nak dtg....lagipun kenapa guna TV1 utk mewar2kan pelancaran manifesto BN?

    mana keBEBASan media utk pembangkang?.....pembangkang dah KOYAKkan larangan utk TV3 n UTUSAN dr buat liputan tau....ini tak aciiii..kami nak TV1...nak TV1......wuaaaaaaaarggghhhhh!!!!!

    Oiiiii....jgn lupa ayat popular ni....U ULANG I SAMAN.....nasib la ada lg media nak layan kau...kalau x de?.....alsannya ofkos BN/UMNO kawal media....hahahahaha.....LAWAK!

    anyway.....BN's manifesto is much...much better than PR's manifesto JANJI DICAPATI!

    BalasPadam
    Balasan
    1. bakarline nampak wakaka

      Padam
    2. Alhamdulillah..

      byk kali dah kita bgtau puak2 pr kena terima hakikat bahawa kali ini takde lg undi protes terhadap BN in sya Allah..tapi puak2 pr tak nak terima hakikat..asyik2 nak salahkan org lain..salah diri sendiri dorang tak nampak.

      ayuh pengundi2 protes pada pru12 lalu (termasuk aku)..kita kuburkan pr pd pru ini. cukup2lah kemudaratan yg dorang lakukan selama ini..takbir!!!

      Padam
  2. ini gila!!! betul2 gila najib ni!! mana pernah ada kerajaan di dunia ni bagi macam2 pada rakyat macam yang najib bagi. so, apa lagi rakyat malaysia. sila pangkah bn untuk pastikan janji gila najib ini dapat ditunaikan.

    BalasPadam
  3. Alamak ni edit la......mana mungkin seramai ini, mana mungkin umno menang semua. tidak..tidakkkkk..tidakkkkkkkkkkkkkkk

    BalasPadam
    Balasan
    1. apa yg menang?.....sapa menang?...bila menang?...dah PRU-13 ke?.....TIDAAAAAKKKKKKKKKKKKKKK..NOOOOOooooooo...wuaaaaarrrggggghhhhhhhh....ehhhh jap2...ermmm apa maksud ko non?

      Padam
  4. Mereka akan kata manifestio Najib hanya untuk membeli undi... bila dapat undi dan kuasa tentu Najib buat u turn ... tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk... ini semua beli undi.. PR nak buat aduan kat SPRM, SPR, SPM, ATM, PDRM,APMM, TLDM WARGGHHHHHHH Tapi itu semua alat UMNO /BN...camner nihhhhhh..hahahhahahha

    BalasPadam
  5. Berita gempar ............

    Perkembangan terkini drp pejabat PKR.

    Berdasarkan maklumat intelligence, Melaka akan jatuh ke tangan PR. Oleh itu keputusan sepakat telah dibuat bahawa Anwar akan menjadi KM Melaka, dan demi memenuhi cita2 tersebut Anwar akan bertanding di DUN Bukit China Doll ....... opssss

    BalasPadam
  6. meleleh jubor....memang terbaik Najib kasi leleh...amacam bang Non?

    BalasPadam
  7. Mani_Festo Pakatan Ranjang.

    Kalau PR menang.

    1. Pakai Jamban dan dpt Aiskrim Free.
    2. Pakai Bilek Hotel beri Ceramah 3 pagi Free.
    3. Bilek 121 free pakej mantat bini Kawan Free.
    4. Allah free untuk semua Agama.
    5. Mendubur free.
    6. Air milo dari paip air free.
    7. ciom bau P_ki free.
    8. Raba tetek free.
    9. Tgk video melancap free

    Semua Free YANG TAK FREE IALAH WAKIL RAKYAT NYA MENJAGA KEBAJIKAN RAKYAT!!

    BalasPadam
  8. semua gambo orang ramai kat stadium tu tipu aje. mana mungkin najib buat pengumuman tu org ramai dtg.cuma abg non aje yg buat akan ramai org dtg hehehe...

    BalasPadam
  9. Memang bernanah hati cai cai pakatan haram bai...

    BalasPadam