Jumaat, 19 April 2013

[edisi panas] HAL INI TAKKAN KELUAR DI HARAKAH ATAU KEADILAN DAILY!!!

bukan apa, selama 5 tahun kerajaan haprak pr memerintah, mereka berbangga hanyalah simpanan rm2 billion.. habis aset-aset orang melayu di jual kati, pentadbiran konon telus, cukai pintu naik 20%, air percuma bukan semua dapat... kesian kat orang yang tinggal di flat-flat... sewa tapak pasar malam pun naik, dulu lokasi tertentu mana ada charge untuk parking sekarang dah ada....

semua kerana nak sedut darah rakyat.. kata sembang telus memanjang... jalan-jalan di sekitar selangor mai pakat pi tengok, terutama di subang usj.. lubang sana sini, banjir kilat dulu tak pernah terjadi, sekarang bukan main senang air naik bila hujan lebat (banjir kilat di puchong, kajang, pjs)... rumah urut, pak lebai pas kemain syok duk tutup cerita hal ni, sedangkan di kuala selangor yang dulu masa pemerintahan bn, mana ada beb pusat-pusat rumah urut camni... sekarang bersepah...

itu satu hal. di shah alam, sampai kelab malam pun siap ada tu... macam harama jadah pr ni... masalahnya macai pas lah paling bongkak kata mereka kata selangor negeri paling Islamik... yelah ceramah je lah mampu.. himpun ramai-ramai.. konon Islamik tetapi hakikat.. kuasa Islam dan melayu hanya no-2 je.. tak faham-faham.. pui... judi, pelacuran kau senyap kan aja.. kerana dap ku sayang.. nate...


hanya bangga dengan terbinanya jamban.. pui

yang aku nak bercerita adalah BERKENAAN MENIFESTO AKU JANJI BARISAN NASIONAL YANG SANGAT TERBAEK.. harap rakyat selangor sedar.. bn mampu tunaikan janji.. dari pr yang kata menifesto itu bukan janji.. jadi KITA PILIH BN..

SENARAI AKU JANJI BN DI SELANGOR...














banyak manfaat oi.. harap bn menang lah di selangor... amin

ps: kepada yang nak sabotaj bn pada pru13 ni, pikirlah 2-3 kali, sebelum ni bukan main kita bantai pr, tetapi kerana tak puas hati sanggup kita gadai maruah kerana hal-hal calon.. tolonglah.. kalau dalam perang, kita hanya menang pertempuran tetapi kita kalah dalam perperangan... itu lagi memualkan... jadi kita menangkan bn... pr bukan kuat, mereka lagi banyak masalah.. jadi inilah masanya.. ayuh!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan