Rabu, 10 April 2013

gambar sebenar ceramah tian chua yang tidak sesekali keluar di blog-blog pro kerajaan..

ramai gile.. tapi ni hanyalah gambar hiasan da.. haha

ramai kata, ceramah tian chua tak dapat tarik ramai penduduk untuk menghadirinya, tetapi ramai tak tau, sebenarnya puluhan ribu yang melihat ceramah tersebut di tingkap rumah pprt tersebut... semua malas nak turun.. dan hanya mendengar ceramah maki hamun melalui tingkap rumah... tu pasal kurang je orang... tapi hakikat ramai.. ini adalah kiraan matematik dari pengikut tegar pakatan sendiri... jadi apa kata kita percaya je lah... hehe

hehe alamatnya jadi sasau la kau tian chua... hahahaha, golongan cap ayam korang selalu mendabik dada kononnya sah keseluruhan rakyat malaysia tetap akan menyokong pakatan rakyat... sebab pemimpin pakatan rakyat semuanya telus.. telus atuk dia.. keh keh

lokasi: parlimen batu
kehadiran : 30,000 orang termasuk penduduk disekitarnya yang tak hadir ceramah tian chua..
jantina : tidak dapat dikesan
keadaan pekakas pr : muka ketat... derma kurang.. haha




ps: hehehe... itu pun ada juga pentabsub-pentabsub kata, yes.. putrajaya sah kami semua akan tawan... erm yo lah...

2 ulasan:

  1. depa pasang khemah sesuai untuk 40 org ja.cuba pasang khemah 6 biji lagi best bawa la Abby Abody sekali usung je minah janda tu, lagi ramai beb org nak g tgk..tgk minah janda.

    BalasPadam
  2. Tolak semua calun-calun PR - Pakatan Rasis!!!!!
    Tolak semua calun-calun parti "Manifesto BUKAN Janji"!!!
    Tolak semua calun-calun parti sokong kaum sesat LGBT!!!
    Tolak semua calun-calun parti yang sangup nak gadaikan kalimah Allah SWT!!!

    SELAMATKAN MALAYSIA!!!!!

    BalasPadam