Isnin, 15 April 2013

gila pork!! pelakon sebenar mustapa ali dah di ketemui!! boleh tarik nafas lega abang stopa.. yeaaa

gasaklah, tak sampai berapa hari tersebarnya video mirip stopa ali, dah pun terjumpa dah pelakon muka sebidik dengan muka stopa.. wah.. pekakas pas boleh senyumlah ye.. sebab dikatakan pelakon tersebut akan menunjukkan apa persamaan dia dengan stopa ali...

tapi tu mustahilah sebab takkan jumpa punya pelakon sebijik dengan stopa tu da, pelakon mirip mr bang non pun sampai sekarang tak jumpa-jumpa lagi.. ehehe...

sebenarnya aku saja nak kasi bakar je.. haha.. sebab blogger pakatan rakyat siap buat kajian menyeluruh tentang siapa pelaku dalam video tu.. hahaha...

menurut blog tersebut, kajian dia sangat saintifik, mengikut cara csi dalam menyelesaikan jenayah.. wakaka..



gila badas punya kajian.. wakaka




Ternyata tidak terdapat tanda seperti yang didakwa oleh blogger pro-pembangkang itu! Kantoi dan memalukan!

MiM tidak sangka blogger pro-pembangkang begitu desperado cuba berbohong untuk mempertahankan individu yang didakwa mirip pemimpin tertinggi PAS. Dan tindakan mereka yang cuba berbohong sudah pasti akan menyebabkan lebih ramai lagi rakyat tidak percaya kepada blogger pro-pembangkang.

Yang lebih peliknya ialah blogger pro-pembangkang sendiri telah menyebarkan foto-foto terlarang di dalam blog mereka. MiM telah tutup part yang tidak perlu disiarkan di dalam blog ini.

sumber DR MIM

3 ulasan:

  1. .

    ..


    ...


    "MiM tidak sangka blogger pro-pembangkang begitu desperado cuba berbohong untuk mempertahankan individu yang didakwa mirip pemimpin tertinggi PAS. "

    Jawaban: Desparado is too kind of words, tuan. Desparado is just like senak perut dan hendak terberak sambil terkentut kentut...but fror this haram group Its beyond Desparado. 

    Its like you are in a packed LRT & this Haram Idiot guy dah terberak besar dalam seluar dan meleleh basah serta bau yang kotor. LRT belum berhenti lagi ke station yang terdekat dan ramah penumpang tahu yang this Haram Idiot guy dah terberak dalam seluar. Muka si Haram Idiot di buat selamba dog sahaja. This is the exact situation. Checkmate. Finish. Done. History. Die. RIP for Stopa politik. 


    "Dan tindakan mereka yang cuba berbohong sudah pasti akan menyebabkan lebih ramai lagi rakyat tidak percaya kepada blogger pro-pembangkang."

    Jawaban: You are too kind MIM - since when Rakyat Cerdik percaya pada blogger pembangkang? Penulisan mereka like bau bangkai tikus tepi longkang - busuk, keji, hina dan jijik. Reading their stuff is just like melihat najis orang di dalam tandas awam - kotor.

    .

    ..

    ...

    BalasPadam
  2. VIDEO SEKS MUSTAFA ALI: JANGAN LUPA, KAMI YANG PERTAMA DEDAHKAN


    SUKACITA dimaklumkan, Suarapakatanrakyat.com adalah laman web pertama yang membuat laporan akan kewujudan video seks membabitkan Setiausaha Agung PAS, Datuk Mustafa Ali, Mei tahun lepas.

    Artikel tersebut boleh dirujuk DI SINI
    Kami telah beri amaran yang cukup lama, hampir setahun kepada pemimpin PAS untuk mengambil tindakan yang sewajarnya ke atas kumpulan tertentu dalam PAS yang menerbitkan video ini, tapi tidak dipedulikan. Maklum sahajalah, website kecil, tidak ada nama dan tidak terkenal pula.

    Tapi sekarang bila video itu tersebar, apa kata PAS?

    Kami ingin sekali lagi mengingatkan PAS supaya mengambil tindakan segera kepada kumpulan pro Kamarudin Jaafar yang menerbitkan video tersebut, yang mana kami dimaklumkan, identiti masing-masing diketahui pimpinan tertinggi PAS.

    Kami tidak mengatakan Kamarudin Jaafar terlibat, kami katakan kumpulan yang pro kepadanya.

    Kumpulan ini bahaya, kerana mereka bukan sahaja mempunyai video seks membabitkan Mustafa Ali, bahkan pemimpin-pemimpin lain PAS yang ada kecenderungan seksual yang tidak boleh dikawal ini.

    Apa sekalipun, PAS tahu tentang kewujudan video ini tapi tidak mahu mengambil apa-apa tindakan, baik kepada Mustafa Ali, mahupun kepada kumpulan yang berusaha keras membuatnya.
    Inilah yang suarapakatanrakyat.com kesalkan sangat. Kegagalan PAS bertindak dengan lebih awal, telah menyebabkan imej Pakatan Rakyat teruk tercemar

    BalasPadam
  3. muahahaaa..cacai seboleh-boleh nak mengcover..udah-udahlah menipu tu..ayuh..sarungkan spender di kepalamu..

    yang benar

    mirip stopa big spender

    BalasPadam