Rabu, 3 April 2013

INI LAH MASANYA PERANG SEBENAR SUDAH BERMULA!!!!!!!!!!!!!!!!!

SEBENTAR TADI DS NAJIB DAH PUN BUBARKAN PARLIMEN.. JADI RAKAN2 BN, KITA TEMPUR HABIS-HABISAN DURJANA PAKATAN RAKYAT, KITA BAGI MEREKA LUNYAI SAMPAI LEBAM..... KITA GEMPUR.....


21 ulasan:

  1. memohon kepada Allah supaya pemimpin yang baik diberi lebih kebaikan manakala pemimpin yang buruk diberi pengajaran, semoga mereka yang baik mejadi bertambah baik dan mereka yang buruk kembali ke pangkal jalan.

    BalasPadam
  2. Pakatan nak perang kini masanya..usah cakap PM takut sebab PM buat kerja..semua keja da selesai dia bubur bukan mcm king saman aka king taik ckapa besar abuk pun x ada,,

    BalasPadam
  3. HIDUP BN
    ABU = Allah Bersama UMNO

    BalasPadam
  4. SERANG HABIS-HABISAN......ini kalilah kasi lenyap sama pembangkang pengkhianatan agama, bangsa & negara!!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hidup BN
      Semangat membara data datang ni
      Akan ku tentang pembangkang dan pengkhianat habis habisan.

      Padam
  5. Ya Allah, berilah kemenangan kepada BN untuk memerintah negara Malayasia danmerampas kembali Kelantan, Selangor, Penang dan kedah serta mengekalkan kemenangan dilain lain negeri.
    Marilah kita bersatu untuk kemenangan BN. InsyaAllah.

    BalasPadam
  6. ALHAMDULILLAH..

    kami sekeluarga akan tebus semula kesilapan kami mengundi Pakatan Rakyat sebelum ini. Kami akan undi BN semula. In sya Allah. kepada BN, tampilkan calon yang baik untuk kami and rest assured 18 precious votes will be from my family and i.

    BalasPadam
  7. Kita semua tunggu apa tindak balas negeri2 bawah pembangkang.....TUNTUTAN & KEHENDAK mereka utk pembubaran parlimen sudah dipenuhi.....hahahaha

    ada ke yg akan buat U TURN sambil kemam telur masing2......atau BERANI menyahut cabaran UMNO/BN utk berdepan PRU-13 SERENTAK!

    Yg aku tau Kelantan je yg BERANI.....agaknyalah.....muaaahahahahaha

    BalasPadam
  8. semboyan telah berbunyi..inilah masanya sepak aljubs n the gang..

    BalasPadam
  9. kah kah kah kah kah... YA AMPOOONNNN.... mak lampir dah takde telor nak berperang ke??? oopss, lupe, mak lampir mane ade telor pun...

    WAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKAKA

    BalasPadam
  10. ayuh kawan seperjuangan, kita gempur

    BalasPadam
  11. KEHKEHKEH TAK SABO NK TIMBUS PR 7 KAKI DLM TANAH BROOO

    BalasPadam
    Balasan
    1. kita gempur habisan bro.. jgn bg chan

      Padam
  12. alamak..kami sekeluarga akan pergi menunaikan umrah tak lama. alangkah kecewanya kami jika tidak dapat mengundi. tapi takpe la. mungkin ada hikmahnya..

    BalasPadam
    Balasan
    1. bila bercakap pasal Umrah ni teringat pulak......hehe

      ingat tak apa HH kata dulu sampai MEROYAN pencacai PAS?.....PRU-13 buat masa Haji ke apa?.....Meroyan sakan, tergolek dog n terkencing, terkentut-kentut cacai pembangkang kutuk DSN.....habis mulut & satu badan bau NAJIS.....kahkahkahkah

      ni pro UMNO/BN relaks je nak pi UMRAH walaupun x dpt mengundi....jgn fikir pasal pengundin di sini, cuma berdoa semoga Malaysia terus aman & diberkati Allah....selamat menunaikan Umrah

      Padam
    2. In Sya Allah bro otak geliga..

      semoga semuanya berjalan lancar dan semoga ibadah kami diterima. AMIIIN. andai ditakdirkan kami tidak dapat mengundi, ketahuilah bahawa kami tetap menyokong BN. semoga BN menang. AMIIIN.

      Padam
  13. Bro Headbomb, gua tengah bersemangat ni hehehe..Ayuh Bro Headbomb kita GEMPUR BENTENG ANGKUH mereka..

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup bro kita gempur sampai bn menang, punah ranahkan pr beb

      Padam
  14. wooo smgatt2... seme...baguih2...

    BalasPadam
  15. ayuh bangkit pejuang2 yg cintakan kebenaran...........kita hapuskan pr . jgn bagi mereka melalak melolong lagi........demi agama bangsa dan negara kita. "bangun semua tajamkan kerismu dalam hati jadi kan hang tuah inspirasi"......(lagu wings)

    BalasPadam