Sabtu, 13 April 2013

ISU VIDEO BESI STOPA!! SEMUA RAKYAT KATA ITU FAKE!!!

JAWAPAN YANG POPULAR SEKARANG...

UMNO FITNAH DENGAN MEWUJUDKAN VIDEO LUCAH TERBARU INI

VIDEO BESI TIDAK SAMA SEKALI DITERIMA,

PANDAI UMNO CARI PELAKON SEBIJIK MUKA MACAM STOPA

BLA BLA BLA BLA BLA UMNO, BLA BLA BLA UMNO, BLA BLA BLA BLA UMNO.... KALAU NAK JAWAPAN, NAMA UMNO YANG DISEBUT BERKALI-KALI... UMNO SINI UMNO SANA... huk aloh, penyakit sawan dah berjangkit kronik giler sekarang ni... hahaha semua kerana mu stopa... apekeheanyer PAS... dah jadi terlungkop dah... hehe


maka macai-macai terpaksa cari idea yang paling badas untuk mengaitkan umno dengan isu video si stopa ni.. alahai.. kalaulah video orang umno macam ni.. sampai ke subuh mereka berdemo rasanya, meminta siasatan diraja... tetapi apakan daya.. ini pemimpin maksum pakatan.. gile gempak haram jadah style pakatan..

pasal perangai si stopa ni, dah dah ikon ni pulak yang popular... hehehe...


ps: spender putih menjadi pojaan... hahahaha...

6 ulasan:

  1. alamak.... macam spender mr bean

    BalasPadam
  2. Hahahaha. Aku pelik betui la. Kalau ada mana-mana org yg buat salah dan dihadapkan ke mahkamah, bulih tak depa guna jawapan yg sama? Ini semua fitnah UMNO. Kmudian hakim pun lepaihkan dia tanpa perbicaraan. Kalau jawapan mcm tu bulih diterima pakai tanpa perlu memberi apa-apa bukti, maka ramailah pesalah yg ada dlm penjara la ni bulih dibebaskan. Dgn syarat depa kata ni semua fitnah UMNO. Betui dak?

    Hahahaha

    BalasPadam
  3. Aku memang suka lagu 'Big Spender'
    Sekarang ni bila dengar lagu tu tergelak aku terbayang Musapa Ali dok meng***** janda tu.. kekekekeke!!

    BalasPadam
  4. .

    ..

    ...

    Semua rakyat kata itu fake...hanya segelintir kata itu fuck!

    ...

    ..
    .

    BalasPadam
  5. Kalo rakyat biasa atau pengikut bawahan pas..
    Habis terus kena buang ti belum kena caj ngan jawi dan polis..
    Tapi bila high profile jea .. Fitnah spin sana sini..
    Polis kena ambil tindakkan sgn memanggil vip tu dan betina tu sekali...
    Jabatan agama islam pun kema ambil tindakkan dan panggil vip ngan pompuan tu sekali...
    Sebab pas and the geng akan spin kaw2...
    Pihak berkuasa tlg ambil tindakkan segera...
    Jgn biarkan maksiat bermaharajalela....
    Vip ke sapa2... Kalo dah salah tryap salah...
    Jgn diam kan aje.....!

    BalasPadam
  6. sunday.... monday.... tuesday.... thursday.... friday.... saturday....????????????????????????? mana spender Mr. Bean untuk hari wednesday....????? oh.... dipinjam stopa rupenye....??? Stopa.... stopa.... lain kali kalau nak pinjam spender Mr. Bean bagitaulah awal-awal..... jangan main makan curi je..... alahai stopa..... cantik spender you.....

    BalasPadam