Jumaat, 12 April 2013

lokasi video stopa ali dah diketemui!! di sahkan sendiri oleh pengikut tegarnya... habis kantoi!!!

nampak gayanya, kena tempah topeng gaban le gamaknya.... hahahah.. ai macam-macam gelagat parti bulat ni ye.. apakah sekarang ini dikalangan ahli pas ada yang garu kepala, tepuk dahi, tampar bini, sepak batu, whelly motor, terjun lombong... atau gelak sorang-sorang depan cermin... hehehehehe

yum yum

roti canai kasi banjir.... stopa.. hahaha... 

ps: jangan mara aaa... kasi gurau kasar... alah.. mecei gurau boleh je.. bila kena batang idung sendiri dah terasa.. ek eleh sensitip tul hahaha

14 ulasan:

  1. kau ni buat ketawa aku menjadi-jadi...kahkahkah...hehehhe...sakitnya perut...kalau ia pun tak kan roti canai dengan spender.....hikhik

    BalasPadam
  2. roti kosong stopa spender special satu...!!!

    wokeh.. siap...

    kah kah kah kah kah kah kah

    BalasPadam
  3. alo mamak ni apa punya roti canai ada helai helai rambut, kahkahkahkah

    BalasPadam
  4. Mustapa kata bini dia tu ... tp apa ke jadah org nak rakan aksi laki bini..kelentong tk agak2..berzina masuk neraka la ko

    BalasPadam
  5. Pas dianuti oleh puak2 yg gila sex!
    PKR pun dianuti oleh spesis gila sex jugak tapi lebih advance.. depa siap main belakang!!

    BalasPadam
  6. Selagi ada PAS dan PKR selagi itu Malaysia x selamat kaki zina, balun bini orang kaki melancap kaki jubo jantan LGBT dijadikan pemimpin Dr M pilih mereka berti petaka utk Malaysia jom lelong spender

    BalasPadam
  7. spender Tok Pah kalau dilelong laku tak, masuk tabung PRU PAS

    BalasPadam
  8. Aku dah tak lalu la makan roti canai...asyik teringat kt stopa big spender laa...uweeekkkkk...maybe tak makan lagi kut...aparaa pemilik blog nie...lenkali letak la warning dulu...peminat roti canai dilarang keras utk nengok...cit!

    BalasPadam
  9. hahaha,,,roti jala ada ke...

    BalasPadam
  10. pak mus mula belajar tebar roti spender sebab dlm pru13 ni taknak bertanding. semoga perniagaanmu yg berteraskan roti spender putih melepak itu akan berjaya. aku kongsi kegembiraan. kebahagiaanmu kebahagiaanku jua....

    BalasPadam
  11. esok pagi.. nak order roti canai kedai mamak tu kena slow sikit..nnti kang ada yg naik angin....hahaha

    BalasPadam
  12. mamak roti sardin satu...

    BalasPadam
  13. oppsss silap..mamak!!!! roti sardin bentuk spender putih satu!!!

    BalasPadam
  14. PAS-piss-pus dan P'Gae'R perangai bos-bos depa sama saja, macam g*mp*ng. Udah lah tu, bila buat mengaku sajalah.....daaaak....dok spin satu negara habak BN / UMNO puna angkara. Memang bangkai dah tahappp gaban depa tu semua.....

    BalasPadam