Isnin, 22 April 2013

[pokok pisang] cara paling sengal dilakukan oleh penyokong bulan hijau!! hehe

apalah salah pokok pisang tu ek.. haha.. asal semua warna hijau, ia ada kaitan dengan pas da.. hehe... apa kata semua daun kasi buat logo bulat.. baru trill pas.. hehehe.. ini lah dia demam pilihanraya hanya berlaku 5 tahun sekali..


ps: pkr dan pas bertelagah sekarang ni.. hehe.. saja nak kover up sebab putrajaya...

7 ulasan:

  1. Nak lg thrill bubuh kat kahak hijau baru best hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Banyak lagi, muntah hijau, katak hijau, dan paling baik lalat hijau. Bising banyak tapi takde guna- itu lah org pas

      Padam
  2. adalagi2.. tong sampah kaler hijau tu kita taruk cat putih wat lambang bulan kat tengahnye kah kah kah takebeer!!!

    BalasPadam
  3. ini Noh Omar punver kerjalah nie! Klon baru pisang Mas campur pil kuda....kah3x

    BalasPadam
  4. Pas parti tak berwang so ini le satu cara nak jimat belanja! Duit kutipan tin milo dah habis buat langgan p*****r!

    BalasPadam
  5. Bro Headbomb sila buka blog ni http://mountdweller.blogspot.com/
    Baik punya Ismath sound itu Hadi. Kalu boleh masuk dalam blog ni ye. TQ

    BalasPadam
  6. Bangang punye bebudak PAS..
    Ko dahlah tak bg makan kat pokok pisang tuh..
    Ko kacau lagi periuk nasik dia..
    Bodo cam tak belajar ADAB,TAUHID,TASAWUF,MUAMALAT.....

    BalasPadam