Jumaat, 12 April 2013

SEBAHAGIAN "SPY CAMERA" YANG ADA DI PASARAN!!! TAKKAN TAK TAU KOT????

kita ni di era teknologi canggih.. malas sebenarnya nak cerita panjang dengan pekakas-pekakas pr yang tak reti bahasa serta otak dia dah tepu, mereka puas spin macamanapun tak mampu nak sorok bangkai gajah ooo.. asyik nak kaitkan umno... paling sedap kata video itu edit.. huk aloh.. hahaha

dalam syok-syok membalun.. rupanya ada orang nak ambil kesempatan.. sangat memeningkan kepada sesiapa sahaja (yang kaki makan luar lah)..  ini zaman teknologi yang kita sendiri tak pernah tengok gajet begini kan..

JOM TENGOK, CONTOH-C0NTOH "SPY CAMERA" YANG ADA DI MUKA BUMI INI.. .. kalau hidup zaman batu boleh lah kata video itu besi.. hehehe..



 pen sudah tentu..
 dekat lighter pun ada beb

 kualiti video spy.. terang tu.. 

 calculator??


kunci kereta pun ada tu.. 


jam tangan tu..

ps: erm tunjuk jela apa saja, takkan mampu menyedarkan golongan pekak bisu bebal, buta dan tuli.. so kita nak buat macamana... gambar edit diaorang percaya bulat-bulat, video besi anda haram mempercayainya...gila gempak siut..

1 ulasan:

  1. Apa kata kita mintak mereka edit video tu dengan tukarkan muka org lain. Kita tengok... jangan cakap asal cakap aja.

    BalasPadam