Jumaat, 31 Mei 2013

alkisah cerita perhimpunan blackout!! memang goyang bn!!

hebat! hebat! pukulan perhimpunan blackout selepas pakatan rakyat atau cerita senanglah, anuar ibrahim tak leh terima kenyataan yang dia tak jadi pm, dia tuduh spr tak telus, sebab ada unsur undi tipu atau senang cerita jugalah ada pengundi hantu... dan paling best cerita blackout...

jeng.. jeng.. geng-geng otak hitam pun berkumpul... perhimpunan pertama di stadium kelana jaya, eeeeeee... gerunnya i... habislah bn camni... eeeeeee... di kelana jaya sahaja 38 juta orang hadir...


 lepas tu buat kat batu kawan, 25 juta hadir!! gulp....


 mr anuar iblahim melambainya pun tangannya ke atas worang ramainya adui..

 berikut adalah perhimpunan di seluruh semenanjung, cuma di amcorp mall je tak letak.. malas.. hehe

nak dijadikan cerita, punyalah haram gempak buat perhimpunan blackout, di jaja punya haram power kata memang ada blackout sewaktu penggiraan undi berlangsung, sampai macai sanggup beli t-shirt hitam gelap gelita macam negro semata-mata percaya memang sah blackout berlaku. berhimpun sampai sanggup berhujan panas.

sampai hari-hari perkataan blackout ni dah jadi sinonim, makan, tido, berak, kencing, menguap, tak lekang perkataan blackout ni... sampai ada yang lupa asal usul, lupa keturunan, lupa anak bini.. hehe lupa jalan pulang dan macam-macam lagilah.

maka pada hari di tunggu-tunggu untuk si ketua penipu itu buat laporan polis hal berkaitan penipuan pilihanraya, masa tu semua dah kata "yes yes yes" dah, ada yang melompat-lompat riang di luar balai polis kerana anuar ibrahim akan membuat laporan polis berkenaan bukti panas. siap bertepuk sakan macai-macai dan berkata habislah kau bn, bukti dah ada dah ni, nak buat report je ni.. habislah kau najib!!!

tup tap tup tap, ingatkan hal blackout yang dia jaja satu malaya tu yang dia laporkan, sekali hanya dakwat kekal yang tak kekal je dia buat report? huk aloh.. keh keh keh... mana cerita dan bukti blackout? bukti 40 ribu bangla? kenapa tak buat laporan sekali wei? hahahahah... terlopong macai.. ada termencarut dalam hati.. shit, aku kena tipu ke camne ni.. hahaha...

 anuar ibrahim membuat laporan tentang dakwat kekal yang tidak kekal..

mana ada kekal dakwat ni, kata anuar ibrahim.. 

jadi kesimpulannya saja nak buat hot je cerita propaganda blackout kau ye, oii dah kalah dah lah, tunggu lah pru14.. huk aloh woii.. hahaha..

jom kita bersenam ketawa bersama.....

 eeiiii bhegapa besar da lubang idung... hahahah
 hahahaha.. semua kena toron, hahahahahah
kau hade? selalu kan kena tipu? alah biasalah.. syok ape.. kah kah..

meh kita tengok kucing ni gelak.. kekekekek...

22 ulasan:

  1. Tp lagi lawak klu abg polis yg amek statement tu tetiba hulur Quran suruh nuor bsumpah kes zina tu..kahkahkah!

    BalasPadam
    Balasan
    1. OOO baru aku tahu, kalau nak bersumpah kena gunakan Al Quran.

      Sunnah Nabi tak mungkin, sebab Al Quran hanya di dada sahabat.

      Ada dalam ajaran Islam, bersumpah kena memegang Al Quran?

      Padam
    2. yang gelak sakan tak terasa ke Al Quran sedang dipersendakan?

      Tahniah

      Padam
    3. mmaf ye, kita gelakkan bang non, cepat sgt jatuh hukum.. huk aloh..

      Padam
    4. sunah nabi pn tak ajak orang ramai wat huru hara

      Padam
    5. orang kuat umno31 Mei 2013 7:17 PG

      Sumpah sambil pegang quran....ikut syariat mana tu?

      Padam
    6. Lagi teruk pada yang takut nak bersumpah. Tu pun ada pengikut lagi .

      Padam
    7. Pork Nick: Bersumpah junjung al-Quran tentukan kebenaran

      KOTA BHARU: Menteri Besar Kelantan Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat berkata "mubahalah" atau bersumpah dengan menjunjung al-Quran adalah cara untuk menentukan kebenaran dan juga sesuatu yang dituntut dalam Islam.

      Sambil menyokong cadangan Mufti Perlis, Dr Mohd Asri Zainul Abidin berhubung perkara itu, beliau berkata melalui cara demikian, Allah SWT boleh melaknatkan manamana pihak yang bersalah.

      "Dalam Quran sudah menyebut, setelah sudah tiada ikhtiar lagi dalam menyelesaikan kemelut yang memalukan itu, siapa yang tidak bersalah Tuhan tolong," katanya kepada pemberita ketika ditemui di sini, hari ini.

      Beliau yang juga Mursyidul Am PAS berkata demikian sebagai mengulas cadangan Mohd Asri supaya keduadua individu yang dikaitkan dengan kes liwat iaitu Penasihat Parti Keadilan Rakyat Malaysia (PKR) Datuk Seri Anwar Ibrahim dan bekas pembantunya, Mohd Saiful Bukhari Azlan "bermubahalah" atau bersumpah.

      Dalam kenyataannya semalam, Mohd Asri berkata isu liwat yang membabitkan Anwar sudah semakin rumit dan rakyat pula menjadi keliru

      Padam
    8. AMEK KAW..terus terdiam yang dok kutuk orang pasal guna Al-Quran tu... nak buat camne..Pok Nik yang kata. so diaaaaaaam je la. malu wei...kah kah kah

      Padam
  2. TAK ADA BUKTI NAMANYA FITNAH..... FITNAH ITU BERDOSA, LEBIH BESAR DARI MEMBUNAH ORANG....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Yang Nuwar Jubor tu kata ada blackout, 40 ribu pengundi bangla, tak buat laporan pun, sebab tak ada BUKTI..BUKAN FITNAH KE TU..HAHAHAHAHA..kehkehkehkeh

      Padam
  3. Ingat nak tidur tadi....

    Tup-tup,terbaca komen diatas,ha ha ha.

    Terbaik.

    BalasPadam
  4. SALAM 1 BLACKOUT
    SALAM 1 DAKWAT KEKAL TAK KEKAL
    SALAM 1 BANGLASIA
    SALAM 1 UNDI KITA BAYAR
    SALAM 1 PETI UNDI HILANG

    AKUJANJI JADI AKU KAJI

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ko byk cakap ko jd ejen ke.?
      Ejen ko pun senyap je tak buat report polis..tertidur kut..hahaha

      Padam
  5. Alah anon 1:09.. Kes video pakcik spender tu ko x mo jawab.. Siap video hd lg tu. Bukti dpn bjik mate pon ko x nmpk.. Smpai arini, 1 report polis pn tak brani buat.
    Yg si anon 1:13 pulak, dh sah2 pencacai smpai ke mati. Dr 5 yg ko bagi tu, abg nuar pemimpin tersohor hgpa pn cume wat 1 je. Nk kekal lama sgt, pkai inai lah bro...
    Elok la rasanya anon 1:13 ajak anon 1:09 dok kaji dlm lgi knp hgpa itam ati. X gitu?

    BalasPadam
  6. Yea.. Klu bukan polling agent, bukan counting agent, lu duk snyap2 je boley?

    BalasPadam
  7. Aku dok pusat ngundi dari pagi sampai malam...tarakpapa pun..boring sampai nguap ! hanya orang bodo saja yg percaya cerita2 rekaan tu!

    BalasPadam
  8. orang kuat umno31 Mei 2013 7:31 PG

    Anon 2:56 PG......kan bukti video dah ada, kenapa tak dakwa orang berkenaan dimahkamah, bior mahkamah menentukan.
    Bawalah vudeo-video itu sebagai bukti....aku pon jijik jugak dengan orang yang macam tu...

    BalasPadam
  9. Suruh pkcik spender bwk la. Kata konspirasi umno sgt.
    Dasar xde maruah. Pegila report polis, org nk jatuhkan maruah ko tu.
    Klu kata bukan pakcik, tkut sgt knp.. ?
    Btul kata anon 6:51, contohnye mcm si anon 1:13 tu la, pcaya x tentu hala. Pdhal abg non wat report ttg dakwat x kekal jea. Hiahahaha

    BalasPadam
  10. 10 bintang utk tulisan ni.!! hahaha..TERBAEK!

    kan? Semua kena TIPU dgn dia. tapi jom percaya lagi..dan lagi..dan lagi..ditipu sampailah korang mati..hahahaha

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dari Kota Singa....TERBAAAAAIK bro

      Padam