Rabu, 8 Mei 2013

azmin ali nak lawan tokey ke?

ait, betul ke azmin selamba sound tepet bang non beb, aku pun tak pasti, tapi kalau baca twitter dia dah macam lain, yang bang non ni pun satu, kalah tak leh terima, lepas tu nak ajak rakyat demo tak puas hati, najib dah nak start keje dah, ai tak habis-habis, dari sebelum pilihanraya, sampai dah dapat keputusan pilihanraya tak habis-habis poyo oo nyer bang non ni!

twitter azmin yang menjadi tanda tanya!


dan dibawah ini penyokong pakatan rakyat yang hadir di stadium kelana jaya.. 

sumber gambar dari blog apa

ps: lantak le kome hea.. bn menang pun..

29 ulasan:

  1. Kita tengokkan aje apa jadi, ni lah pilihan majoriti rakyat selangor, dah lupa ke datum jelatek?

    BalasPadam
  2. ada aku kesah apa bahlol,bahlol,bahlol tu nak buat, yang amat,amat,amat penting BN DAH MENANG WEIIIII.ULANG LAGI, BN MENANG WEIIIIII, DOK RETI RETI KE. Gi balik lah wei , terjun sungai ke, laut ke drpd dok nyusoh ke org lain.

    BalasPadam
    Balasan
    1. BN memnag dalam kekalahan. Berapa banyak kerusi hilang. berapa ramai menteri dan timbalan menteri kalah. Berapa ramai Menteri besar dan Ketua menteri kecundang.

      Lu nak bangga apa? Sokongan BN kat semenanjung merudum. Harap Sabah dan Sarawak jerlah.

      Tak lama lagi, Dr Mahathir akan desak supaya Najib letak jawatan macam Pak Lah. Al maklumlah, prestasi Najib lebih teruk dari Pak Lah.

      Menang tapi pahit senyuman



      wakakakkakakakakakakakakakakakakakakakkakakakakakka

      Padam
    2. menang dalam kekalahan? itu jauuuuhhhhhh lebih baik daripada kalah. selama ni punyalah gempak cakap rakyat sokonglah, rakyat nak ubah lah,,,ini kali lah..yakin gila masuk putrajaya. last2 KALAH.. itupun harap undi dap si kafir harbi...kalau tak, melopong...kedah pulak bye-bye...malu weh..

      wakakakakakakakakakakaaaaa

      Padam
  3. Biarkan aje si luncai ni turun dengan labunya. Anwar memerlukan crowds untuk terus menjadikan dia lebih relevan lagi walaupun dah kalah..sebabkan tu dia memilih kelana jaya studium tidak dijalan raya, bimbang takda pengikut. Dia nak test market aje tu..sebab tulah...sebelum habis perhimpunan, dia dah war-warkan akan di buat di Penang pulak dah.Di kelana jaya nampak ada sambutan..Percayalah selepas ini dia akan turun di jalan raya bersama pengikut taksubnya dan masa itulah...beliau akan terkenal sebagai Bapa Kemusnahan Malaysia....

    BalasPadam
  4. yo bro headbomb

    Kalau itulah gambar yang kau rasa sesuai digunakan bagi menggambarkan sambutan di Kelana Jaya, then kau FAIL bro.

    Kalau kau rasa kau masih hidup di zaman 50an, dimana sumber hanya TV dan radio, then kau FAIL bro

    Jadi bahan lawak jenaka sebab kau FAIl nak update maklumat bro

    Kau rasa boleh kencing pembaca kau ke dgn gambar tu, then kau FAIL bro.

    BIG FAIL

    Aku nasihatkan kau bercakap benar walaupun pahit.

    Kau cilok dari blog APA? Mamat tu masih tak hilang amnesia lepas kena sauk dengan Papagomo. Aku tak salahkan dia bila judgement dia ada sikt out of alignment. Tapi kau kena stands on your wise and just judgement. Baru ada cara bro.


    Truly Synclair

    BalasPadam
    Balasan
    1. tak perlu emo pun bro, aku tak de komen sikit pun berapa ramai org datang kat kj, yg kau terasa kenapa.. lek la. santai2. kalau kat kj ramai, ok la, hak korang nak kumpul, sama gak dalam blog ni hak aku nak cakap apa.. aku nak lampirkan apa azmin cakap..betul ke dia kata camtu kat twitter dia.. kadang2 aku pelik orang yang cepat emo ni.. lek la..

      Padam
    2. gua tahulah lu nyer game...
      tapi nampak sengal

      gua emo?
      nasihat pun tarak boleh ke bro?
      agar lu nampak updated

      lu emo ke gua nasihat?
      rileks bro
      2018 nanti BN bru tumbang
      masa tu lu emo manjang pun tak apa

      Padam
    3. haha u turn nampak, udah2 la cakap nak ego cam bagus gila bro.. haha.. sekurang2nya majoriti rakyat tidak memilih cara protes 24 jam.. kalau game aku dalam blog ni boleh menterkasima kan lu, so ok la.. kira berbekas juga la.. hehe..

      Padam
    4. sekurang-kurang yang berakal taklah kena tipu Dakwat kekal...


      wakakakakkakakakakakakakakakakkakakakaka

      pagi mengundi
      melam dah hilang tanda di jari
      Pengerusi SPR jer buat temberang


      Tengok jari Najib malam selepas pilihanraya
      bersih dan suci

      wakakakakakkakakakakakakakakakkakakakakakakakakka

      dah menang, buat apa nak bantah walau kena tipu

      wakakakakakkakakakakakakakakakakkakakakakaka

      Padam
    5. menterkesimakan
      terbaik ayat tu

      lama aku tak dengar perkataan terkesima
      Mari aku cuba buat contah:

      "Saya terkesima melihat jari Najib dan Muhyiddin yang bersih tidak bertanda walau telah dicalit dengan dakwat kekal sebelum membuang undi walaupun Pengerusi SPR berkata bahawa dakwat tersebut akan kekal sehingga 7 hari"


      atau


      "Saya terkesima melihat keputusan Pilihanraya yang menyaksikan BN menang setelah lampu blackout sewaktu pengiraan undi yang menjurus kepada kemenangan BN walaupun sebelum blackout, Pakatan Rakyat sedang mendahului BN"


      amacam bro headbomb, ayat aku ok tak?

      Padam
    6. petugas dap yg bertugas di kawasan dikatan black out tu pun kata mana ada berlaku black out, itu strategi geng2 red bean army la..

      Padam
  5. Whatever!!!!!! Janji...bn dah menang!!!! Nothing can erase the fact! Hidup bn hidup najib hidup bumiputra hidup malaysia....

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tahniah atas kemenangan BN

      Selamat menerima Perdana Menteri yang baru
      itupun kalau cakap Mahathir tidak dicapatikanlah

      wakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakkakakaka
      BN kalah 7 kerusi Parlimen
      BN kalah 70 kerusi Dewan Undangan Negeri


      Tahniah kepada Pakatan Rakyat yang berjaya melahirkan anak sulung di Parlimen Batu Pahat - tempat lahir UMNO

      wakakakakkakakakakakakakakakakkakakakakakakakakakakakka

      Padam
    2. WAKAKAKAKAKA

      DULU KEMAIN LAGI KUTUK UMNO UMNGOK UMPORNO..

      SEKARANG BN? KAH KAH KAH

      UMNO MAKIN KUAT LA BHAI.. YANG KALAH TU CINA JUGAK. TU PAS DAN PKR KORANG TU APECER? TAK NAK CERITA KE BERAPA DAH KALAH? DENIAL SYNDROME KE BHAI? KAH KAH KAH

      Padam
  6. MENANG TAPI PAHIT SENYUMAN AGREED....TAPI LEBIH PAHIT DAN TAK BOLEH TIDUR DIBUATNYA KEMPUNAN TAK DAPAT JADI PM BRO! TU YANG MELALAK MEROYAN DEKAT STADIUM....HE NEEDS MEDICAL HELP.

    BalasPadam
    Balasan
    1. really?

      satu soalan bro...
      mana pergi dakwat kekal di jari najib dan muhyiddin pada malam keputusan PRU?

      p/s: boleh tolong jawabkan?

      Padam
    2. Dia dah cocok kat buntut anu war pasal tu tak kekal. Ko ni bodoh macam biawak la

      Padam
  7. tu ko bahalol Tanya spr. buat la petisyen.ha ha ha dia bukan spr klu jawab pun lu tak terima ha ha ha baik lu Tanya anwar mana pi jam omega dia ha ha aha

    BalasPadam
    Balasan
    1. wot...marah?
      dah panik lah tuh

      wakakakakkakakakakakakakakakakakakkak

      en azman jangan marah-marah
      jawab jer soalan aku
      itupun kalau bijak lah

      takkan nak menang tapi terpaksa senyum pahit


      wakakakkakakakakakakkakakakkakak

      Padam
    2. lawa blog kau
      1 perkataan pun belum ada
      kenapa?
      rasa gundah gulana nak menulis ke sebab tak tahu mana dajjal dan mana zionis?

      pergi belajar banyak2
      nanti mulakan dengan Bismillah

      nak bagi cantik
      letaklah ayat Al Quran di mukaddimah
      biar nampak warak dan alim


      wakakkakkakakakakkakakakakakakkakakakakkakaka
      tiusyen percuma dari cucu tersayang yang celik internet

      wakakkakakakkakakakakakakakkakakakakakakakkaka

      Padam
  8. rul..tidolah nak oiii..takyak nk gelak mcm hantu bungkus bahlul..

    BalasPadam
    Balasan
    1. takkan dah nak blah
      tak rock lah mcm nih

      ni tahap dangdut

      wakakkakakaakkakakakakakkakakakakaakak

      Padam
  9. adik!! gi tido!!

    BalasPadam
  10. YANG PASTI MAMAT ANUGERAH TUHAN TETAP MEROYAN TAK DAPAT JADI PM. KAH KAH KAH

    JENIS TAK BERIMAN PUNYA ORANG MEMANG CAMTU. QADA' DAN QADAR PUN TAK NAK PERCAYA. ITU KE PEMIMPIN KESAYANGAN PR? BO LAH WEI!!!

    BalasPadam
  11. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
    Baca selanjutnya...

    BalasPadam
  12. apa yang kecoh2 ni..yang aku tahu pembangkang telah membuat perancangan sejak 5 tahun dengan berbagai rusuhan,demostrasi,mengupah tentera siber dengan imbuhan 3 ribu hingga 8 ribu sebulan,menerima perbagai sumbangan dari luar dan dalam negara,melemparkan berbagai fitnah dan tuduhan tetapi akhirnya tetap tidak dapat menjadi kerajaan pusat...itulah kejayaan bn mempertahankan negara :)

    BalasPadam
  13. Alahai si bangang2 yg penyokong pembangkang nih?! Geli geleman aku baca komen korang mcm org xde akal nk pk..memula kata BN main kotor menang PRU kalini tp pastu gelakkan lak kata menang tp kalah teruk kt PRU kalini..ni lah bezanya org yg pk pakai kepala lutut! Tp xpe..kite bg peluang dorang ni sedar cpt sket dari alam fantasi dorang nih..ada hati nk ubah kerajaan..perangai sendiri pun mcm siyalll!!! Sbb tu jd pro pembangkang..spesis bodoh bangang otak sempit mcmni ajek yg byk sokong pembangkang ni! Looser!!!

    BalasPadam