Rabu, 29 Mei 2013

bila red bean army pedajal zahid hamidi!!

red bean army, makin ligat ye kerja entea semua, tapi tak pe bak kata orang, setakat mana taktikal red bean army ni jadi ikutan keseluruhannya..

ada soalan mesti ada jawapan...

kita tengok soalan dari red bean army... eee takutnyaaaa i...


dan kita tengok pula jawapan paling hensem dari media maya bn, hehe.. cool...


ps: negara ini bukan mak bapak red bean army yang punya!!

15 ulasan:

  1. RED BEAN KILLER29 Mei 2013 2:51 PTG

    YANG PASTI NEGARA INI BUKAN BAPAK RED BEAN PIGGY PUNYA..MEMANG SAH-SAH DATANG DARI TONGSAN!!! PHUIHHH!!!!

    BalasPadam
  2. INI TANAH MELAYU LAH.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kelakar....

      masih bermonolog?
      masih bernostalgia?

      Dulu ya Tanah Melayu
      Sekarang Bumi DiPijak Milik Orang

      Teruskanlah mimpi indahmu

      Padam
  3. RUBBISH BLUFFER ARMY

    BalasPadam
  4. roti kacang merah29 Mei 2013 3:34 PTG

    pigi mampus semua angkatan askar kacang merah! ko ingat tanah melayu kepala bapak ko punya????

    BalasPadam
  5. RBA ni buduh ker aper..saper rakyat majority 5.5 juta tuh?? Tongsan piggy mari ka?? Setakat ko dah mengundi ko claim negara ni bapak piggy ko yg punya ker cinabeng oiii..dasar piggy.....pegi mampuss la ko little piggy spring tail... dasar cinabeng....ptuiiihhhhh...balik tongsan la lu piggy....

    BalasPadam
  6. RUBBISH BLUFFER ARMY!!!!
    RUBBISH BLUFFER ARMY!!!!
    RUBBISH BLUFFER ARMY!!!!
    RUBBISH BLUFFER ARMY!!!!
    RUBBISH BLUFFER ARMY!!!!
    RUBBISH BLUFFER ARMY!!!!
    RUBBISH BLUFFER ARMY!!!!!!!

    Tongsan bangang...lu boleh balik tognsan klu x mau duduk Tanah Melayu la macai DAPig piggy...haaaiiiiikkkkkkk ptuiiiiiiiihhhhhh...

    BalasPadam
  7. Kita lancarkan perang saraf supaya keturunan dan penyokong red babi kepanasan duduk di TANAH MELAYU ni

    BalasPadam
  8. Jangan bagi muka kat Cina. Lihatlah Melayu di Singapura, Melayu di hina Islam di pijak. Kerajaan di Singapura pun tak bagi kesian dengan membatalkan permit masuk ke Singapura kerana tidak menghormati undang2. Apa lagi, tunggu apa lagi, mari kita bangun dan bangkit

    BalasPadam
  9. Biar wabak JE datang melanda semula maka hapuslah spesis pemakan babi ni.

    BalasPadam
  10. Kita banyak bercakap banyak sangat. Tidak ada tindakan yang akan menggekang serangan RBA. Kalau dah tahu bertindak untuk memeberitahu yang undang undang negara harus dihormati olih semua.

    Selagi tiada tindakan diambil selama itu macam gejala akan berlaku.

    Kepada yang berkenaan - kami harap gejala ini dapat dihentikan dgn serta merta sebelum terlambat.

    BalasPadam
  11. sampai ke hari ni, aku tengok tak ada apa apa action pun????
    sonyaaaapp yo....kalau berkokok kemain lai....ayam jantan pun
    tokojut......aku nak tengok action yg dah di buat.....bukan nak dongar ekau zahid berkokok mcm monteri lamo dulu....paham tak????

    BalasPadam
  12. KDN & Kementerian Multimedia di persilakan utk menggunakan segala kuasa dan akta yang ada untuk menghapus & membersihkan RBA. Kami penyokong UMNO,BN & Rakyat Malaysia berada di belakng anda

    BalasPadam
  13. dah sampai masanya pegi gegar tempat majoriti bangsa DAPIGS and buat pemutihan...saya percaya ramai x de ic n klu ada pun dibeli...makin melampau..kat pangkor x de roti gardenia sbb tokeh DAP x nak bwk masuk

    BalasPadam
  14. orang kuat umno30 Mei 2013 6:59 PG

    Jika Benar Mahu Membendung Hasutan, Ambillah Tindakan Menyeluruh

    Jika benar polis dan Zahid ingin mewujudkan keamanan dan membendung elemen hasutan, lakukanlah secara menyeluruh dan tanpa pilih bulu. Sesiapa saja, tak kira pro UMNO atau pro PR, mereka harus diambil tindakan yang bersesuaian.

    Melakukan tindakan kepada sebelah pihak manakala sebelah pihak lagi seolah-olah diberi lesen untuk terus menghasut tidak akan mewujudkan keamanan yang sebenar-benarnya. malah akan menyebabkan UMNO dan kerajaan terus terseret ke kancah yang lebih dibenci rakyat. Ingatlah bahawa rakyat kini semakin cerdik dan mereka juga sudah memperolehi maklumat yang pelbagai, jadi tidaklah semudah dulu untuk terus menutup perkara yang sepatutnya diambil tindakan.

    Hanya setelah Zahid dan polis bertindak adil dan menyeluruh, barulah semua rakyat akan menyanjung mereka. Jika tidak, bukan saja mereka yang dibenci dan ditohmah, malah UMNO dan kerajaanlah yang paling terbeban menerima kesannya. 

    BalasPadam