Rabu, 29 Mei 2013

[edisi mampos] aksi mat rempit yang sangat kuang ajaq di china!! pui

malas aku nak komen, kah kah kah... cam haram...

harap mat-mat rempit jangan sesekali angko cuba ini macam punya style aaa, chirakak yang super orang panggil da, haha.. pui



ps: punya romantik tahap jamban, keh keh keh...

sumber pen patah blogspot

12 ulasan:

  1. Perghhhh !!! ingatkan Stopa Ali

    BalasPadam
  2. MAT REMPIT BOLEH BUAT APA SAJA YANG DIA MAHU, ASALKAN KAMU SOKONG BN, APA YANG KAMU BUAT, IA DIBOLEHKAN!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Diorg takut kt BN, tp x takut kt Allah... Sape la yg ngajar mcm tu...

      Padam
    2. Aik, jadi cikgu puak dh BN ni? Kejap perompak duit rakyat, kejap kroni, kejap zalim, kejap tolak islam. Skrg dh naik pangkat jadi cikgu pulak ke bang oii?

      Padam
  3. oi santai2 pun nak politik, haha, cam haram la lu orang ni...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Santai santai jugak bro....yang haram tetap haram...
      Anda upload gambar yang macam tu, adakah anda tidak terfikir adakah perbuatan itu haram atau sebaliknya....cuba tanya ustax yang anda percaya....

      Padam
    2. Aku dh ckp dh headbomb. Kalau ko buat mesti jatuh hukum haram punya. Tp kalau sebelah sana buat...

      Padam
    3. mampuih hahaha... pening aku dgn pesen orang yg tak faham santai2 dalam blog ni hahaha..

      Padam
  4. Hampir sama dengan aksi stopa the spender man dan anwar aljuburi!!!kah!kah!kah!!!!!

    BalasPadam
  5. STOPA SPENDA DAN CHINA DOLL DAN ICECREAM DEPA BUAT2 TAK TAHU PULAK..

    HAHAHAHA

    BalasPadam
  6. Aku dh ckp dh headbomb. Kalau ko buat mesti jatuh hukum haram punya. Tp kalau sebelah sana buat...


    mampuih hahaha... pening aku dgn pesen orang yg tak faham santai2 dalam blog ni hahaha..









    Oooo lupa pulak aku, lesen dah dapat dah....boleh buat apa sajs dan dikecualikan dari sebarang hukum syarak....sori bro aku lupa lah....

    BalasPadam