Khamis, 9 Mei 2013

siapa makcik ni? jeng jeng jeng

liciknya, uish, aku pun rasa cukup licik agenda puak-puak dap ni, mereka cukup hebat dalam propaganda sampai ramai dikalangan orang melayu terlena dibuai mimpi..

jom tengok gambar dibawah

siapa makcik ini yang berlakon dalam video keluaran dap untuk kempen ini kalilah semasa pru yang lalu..






ps: orang pas tak mau komen? janganlah mudah ditipu lagi rakanku.. janganlah mudah kena jual apa saja tanpa melihat keadaan sebenar, sedarlah umat Islam!

sumber klik sini

18 ulasan:

  1. Ribut berlalu, kiambang bertaut. Kuatkan semula ekonomi MELAYU dan BUMIPUTRA. Put MALAY and BUMIPUTRA product FIRST. Kita dah tahu siapa gunting dalam lipatan kita sekarang ini. Sedar lah bangsa MELAYU DAN BUMIPUTRA semua. AYOH KITA BERSATU DAN MENJADI TERAS UNTUK MALAYSIA TERCINTA!!!!!!

    BalasPadam
  2. kita orang melayu tak boleh salah kan DAP mempergunakan orang melayu..itu strategi cina DAP..gambar wanita mangkok diatas adalah barua DAP, pengkianat bangsa & negara...NGO2 melayu & UMNO bangunlah dari tidur, jgn hanya pandai cakap saja..

    BalasPadam
  3. berapa banyak RM masyuuuuk makcik ooooi?

    BalasPadam
  4. nyonya lah tu, bukan makcik

    BalasPadam
    Balasan
    1. jadi fawzia arif tu tipu je ke?

      jahanam punya dap dan pkr!

      Padam
  5. dalam blogger2 pro kerajaan, banyak para komentar dengan penuh semangat memohon agar umat islam bersatu.. tapi dari blogger pro pembangkang, allah, xda suara2 minta bergabung, malah memuji plak kemengan DAP kemudian salahkan BN plak sebab Rasis.. apa pun yang maha ingin melihat kita bersatu ni masing2 jangan putus asa.. kita doa byk2... fikir, mungkin Allah uji kita sejauh mana niat kita nak bersatu tue... ikhlas ke tidak... kerana Allah taala ataw sebab duniawi.. Doa banyak2 okey semua! Pas lagi hentam, Kita Lagi Banyak Doa oke!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Gua sokong kenyataan bro ni 200%. Jangan kita bersatu dalam hal POLITIK SAHAJA, KITA HARUS BERSATU DALAM SOAL EKONOMI, SOSIAL DAN PENDIDIKAN. Kesatuan dalam POLITIK sahaja tidak mencukupi bagi kita memajukan tahap ekonomi dan mentaliti orang2 KITA.

      Padam
    2. Salam saudara Nazri

      Saya ada soalan:

      1. Nak ke UMNO bersatu dengan PAS selepas menlabe PAS sebagai PARTI AJARAN SESAT, PARTI AJARAN SONGSANG, aa elemen syiah dalam perjuangan

      2. Nak ke UMNO bersatu dengan PAS setelah ada yang menggelar kami sebagai KAFIR?

      3. Mahukah UMNO menjilat kembali ludahnya setelah menendang PAS dari komponen Perikatan pada tahun 1974 setelah bergabung pada 1969;

      Saudara tak payah bersikap bias dalam memberi hujah dan hukum. Kaji senarion dan situasi sebenar, baru buat kesimpulan.

      Semak posting lama blog ini, saudara akan dapati perkataan keji dilemparkan kepada PAS. Dan --tadaa-- saudara dengan selamba menylahkan kami.

      Fikirkan ini:

      1. Melayu undi UMNO - tidak rasis
      2. Cina undi DAP - rasis

      Berdoalah. itu senjata orang mukmin. Semoga apa juga yang diminta dimakbulkan ALlah SWT


      wakakakakakakkakakakakakakakakakakakakakakakkakakaka

      Depan - BERSATU semua umat Melayu..............
      Belakang - kasi tendang itu PAS dari Perikatan

      wakakakakakakakakakakakkakakakakakakakakakakkakakaka

      Padam
    3. Pas bukan engkau yg punya.. semua keputusan di tangan hj hadi. Terpulang pada dialah nk bersatu dgn umno ke tidak., dia lebih tahu daripada engkau.

      Padam
    4. UMNO tak bersetubuh dgn PAS tak mati pun...PAS boleh berzina dgn DAP apa cerita......keh..keh...keh....

      Padam
  6. pmpuan ni yahudi... mcm anwar gak, boleh jadi sesumpah.. berubah wajah dilokasi dimana die berada.... Allah laknatkan pegkhianat Islam dan negara ku Malaysia. amin3 ista'jib doa ana ya Allah.

    BalasPadam
    Balasan
    1. saudara/i

      check semula ayat saudara/i:

      petik: Allah laknatkan pengkhianat Islam dan negaraku Malaysia"

      Kau biar betul


      wakakakkakakakakakkakakakakakakakakakakakkakakak

      sedey sangat ke sebab kalah sampai tersyasuuuuuull

      wakakakkakakakakakakakakakakakakakakakakakakkakaka

      Padam
  7. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
    Baca selanjutnya...

    BalasPadam
  8. Syukur Alhamdulillah, ramai sudah orang Melayu dan Bumiputera Sabah dan Sarawak sudah menyedari permainan politik orang2 CINA. Gua sokong, kalu ada MP CINA dari MCA coz mereka pun bekerja keras untuk memenangi hati pengundi. Kita jangan lupa, sokongan dari orang2 CINA pada tahun sebelumnya membantu BN memenangi pilihanraya. Cuma ada satu kesedaran yang utama bagi kita, kita jangan bersatu dari segi politik sahaja, kita harus bersatu dari segi ekonomi,sosial dan pendidikan. Selagi kita tak bersatu didalam hal ini, selagi itulah kita akan sentiasa diperkotak-katikkan. Nauzubillah, kalu misalnya PR memerintah negara, boleh jadi kita menjadi HAMBA pada bumi bertuah ini. Oleh itu marilah kita bersatu dalam kempen BUY MALAY FIRST, BUY CHINESE LAST.

    BalasPadam
  9. Aku dak setuju bila dgr cadangan bw DAP masuk BN. Jelas PRU lepas depa tolak BN. Buat apa kita dok hegeh-hegeh nak bw depa join plak? Mana maruah kita kalau lagu tu?

    Aku pun la ni dah dak suka sgt bila sebut penyatuan UMNO PAS. Kita ja dok melalak nk bersatu-bersatu, tp dia nk ludah plak kita. Kita biarkan maruah kita dihina sampai lagu tu sekali. Depa puak ulama, patut depa lebih paham kepentingan bersatu, tp awat kita yg ja yg hegeh-hegeh? Pd mata depa kita ni dah hina, buat apa kita nk hina diri kita sendri plak?

    BalasPadam
    Balasan
    1. ingat tak kisah Nabi saw yang selalu diludah oleh seorang yahudi tua setiap kali Nabi saw lalu depan rumah dia?

      mamat tu ikut perangai yahudi tu kot? hehe

      Padam
    2. ye ke Nabi diludah?

      check balik sirah tu bro

      Jangan semborono

      tolong yaa

      Padam
    3. Hehe, kalau suruh mamat fuckatan sakit otak tu ceritakan balik perihal nabi kene ludah dengan yahudi, mesti mamt tu terus senyapkan diri. nampak sangat pandai buat cerita sendiri je.

      Padam