Khamis, 9 Mei 2013

MEREKA MENANG SAH! ORANG LAIN TAK SAH, TIPU! GILA BADAS!

kadang-kadang aku rasa puak-puak pakatan rakyat yang kalah dalam pilihanraya 13 ni adalah jenis otak yang ada masalah rasanya haha.. tak leh terima kekalahan, apa dia ingat dalam 13 juta pengundi tu sah mengundi diaorang ke camne, adakah ini juga dipanggil mental disorder (kalau salah ejaan ini kasi tau, english den fail, haha)


ps: hehehe.. lantak kome le yeop!

16 ulasan:

  1. double standard demokrasi ala anwar ibrahim

    BalasPadam
  2. dari semalam aku dah cakap pasal Zdakwat kekal
    apa masalah korang nak faham

    Tak tipu ke tu?

    BalasPadam
  3. ini semua salah umno...

    BalasPadam
  4. biarkan binatang dgn sifat kebinatangannya........hheheheeee

    asalkan bukan cina dap = abcd

    BalasPadam
  5. Hormati pilihan majoriti rakyat!!!!
    Jangan dilayan kerenah minoriti rakyat!!!!
    Masingmasing dah buat pilihan
    Ada menang ada kalah

    NAK APA LAGIIIII

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dalam PRU yang lalu, statistik adalah seperti di bawah ini:

      Jumlah peratusan kutipan undi mengikut parti

      BN - 47%
      PR - 53%

      Mana satu majoriti dan mana satu minoriti?

      Padam
    2. O nak kira camtu ke? Kat dalam dewan rakyat pula pecahan kerusi adalah seperti berikut:

      BN - 133
      PR - 89

      Sape yang suara minoriti dalam dewan rakyat eh? Perlembagaan Malaysia kata, nak bentuk kerajaan kene ikut kerusi dalam dewan rakyat, bukan ikut peratus undi rakyat. Tak belajar undang-undang Malaysia ke?? Ko hidup kat Bangladesh ke selama ni??

      Padam
    3. kalau ikut mcm tu cuba senarai UMNO brapa undi....PKR brapa undi....biaDAPigs berapa undi......hahahahaha.....jgn lupa PAS berapa undi....kita tgk siapa yg menang UNDI POPULAR

      PR??.......mana ada lambang PR masa PRU-13...tunjukkan, mana lambang so-called PR tu......yg ada BN, PAS, PKR n biaDAPigs

      Padam
    4. nak sambung skit....skit je

      PRU lepaspun BN menang UNDI POPULAR.....tapi yg asyik menyalak mcm ANJING tak dpt tulang siapa?

      PRU ni pembangkang menang UNDI POPULAR....tapi yg asyik menyalak mcm ANJING tak dpt tulang....SEKALI LAGI SIAPA?

      kalau nak sgt lawan Qada' & Qadar Allah.....nak buat mcm manakan....yg Maha Esapun sanggup dilawan.....inikan pulak hamba ciptaan-NYA

      Padam
    5. Cuba terbalikkan pulak dengan cara begini, BN dapat undi popular, tapi undi elektoral di parlimen adalah minoriti. Kemudian kita tengok siapa yang akan menyalak tak habis dengan mengutuk watpe ade undi popular, tapi tetap tak bentuk kerajaan....

      Bukan ke babi-babi, anjing-anjing, tenuk-tenuk dalam fuckatan juga yang bising satu dunia pasal tu...???

      Padam
  6. You win some, you lose some
    It is a fair decision
    You cannot win all, you cannot lose all
    Accept the decision made

    Try again next time

    U no mas

    BalasPadam
    Balasan
    1. Fair decision with the usage of dakwat kekal which suppose to be kekal but then disappear within hours.

      Does it sound fair to you?

      Padam
    2. disappear within hour? Ko hilangkan dengan celup dalam jubor anwar ke boleh hilang tanpa kesan?

      Padam
    3. disappear within hour?.....so u vote 9 times lah??....sooo..u n ur gang la what we call....pengundi HANTU or SYAITAN?

      Shame on u Chinese Racist!....u ask for indelible ink n u got wat u wan....then u LOST, n u start to barking...barking...n barking non stop.....STUPID biaDAPigs VOTERS from TAIWAN...opsss..HONG KONG..opss....TAIPEI...opss CHINA?

      Padam
  7. What? Disappear within hour? Any proof? I've met hundreds and thousands of voters..not a single one complaining of indelible ink disappear within hour..nak tipu pun agak2la. Lu celup jari lu dlm lubang jubur lu ka?

    BalasPadam
  8. Ribut berlalu, kiambang bertaut.

    Penduduk Malaysia mesti bersatu terutama sekali bangsa teras iaitu MELAYU DAN BUMIPUTRA. Ayuhlah kita kuatkan semula ekonomi MELAYU dan BUMIPUTRA. Kita dah tahu siapa gunting dalam lipatan kita sekarang ini. Sedar lah bangsa MELAYU DAN BUMIPUTRA semua. AYOH KITA BERSATU UNTUK MALAYSIA TERCINTA!!!!!!

    BalasPadam