Rabu, 22 Mei 2013

nak buat lawak pun biarlah real..

ni kira lawak paling low class yang di buat oleh macai pembangkang demi nak tunjukkan kepada semua, spr tak betul.. keh keh.. apa korang tak perasan betapa cap ayamnya alasan... mengundi kali ke-2, dan siap boleh simpan kertas undi...

kah kah kah kah kah... fail!!

apakah begitu sempudalnya orang spr, langsung tak nampak macai ni keluar dengan muka seposennya tanpa meletakkan kertas undi di peti-peti undi, dah tentu pemerhati pun akan lihat, apa punya terer gila macai ni terus keluar dengan penuh bergaya? ek eleh, nak menipu pun kasi trill sikit, ni buat malu pr je ni.. hahaha..



ps: lepas ni akan ada saksi macam ni yang katanya dia boleh minta kertas undi sampai 18 kali, tengoklah, ni semua alasan orang kalah, dah kalah banyak bunyi, banyak alasan, poodaah!! wakaka.. fail, fail....

9 ulasan:

  1. patut la bn kalah kat selangor. macai2 pr ni yang undi byk kali

    BalasPadam
  2. YB kat sebelah budak tu patut cari, bawa dan perkenalkan polling ejen dan counting ejen PR yg bertugas dkt pusat mengundi tu. Tanya diorg mcm mana diorg boleh membenarkan penipuan ini terjadi didepan mata diorg. Wartawan boleh kemukakan soalan kpd polling ejen dan counting ejen tu apa prosedur yg diorg kena lakukan bila berlaku kes kertas undi dibawa keluar tanpa dimasukkan ke dlm peti undi.

    BalasPadam
  3. pada pukul 10.30 pagi dia tak mengundipun kalau mengundi mana buktinya, lain kali dakwat kekal itu dijaga dengan baik baik di balut dengan plastik janganlah dicuci supaya dapat dijadikan bukti bodoh kayu orang yang tidak ada integriti

    BalasPadam
  4. Sbb tu bila depa kalut sgt pasai isu dakwat kekal ni aku heran. Kalau dakwat tu hilang pun lagu mana depa nak masuk undi lagi sekali kalau nama depa dah kena potong.

    Lain la kalau depa curi ic org lain utk depa masuk semula, kmudian org yg depa curi ic tu depa katok kepala dia biaq mati. Kalau dak mati nanti org tu buat report polis kata ic dia kena curi plak.

    BalasPadam
  5. nak tanya puak2 pr.. nak dakwat kekal sampai berapa hari..hari ngundi kalau dakwat kekal utk sehari pun dah ok.. lepas pukul 5 bukan boleh guna dah kekal atau tidak.... yang penting kekal beberapa hari utk pengundi awal saja.. ini semua perancangan terutamanya cina dap dan pkr serta bersih utk menjatuhkan spr..bangang puak2 ni patut sumbat masuk dalam...

    BalasPadam
  6. SPR tahu kah kamu rata rata rakyat malaysia curiga dgn cakap cakap SPR di media utama, Sda baca ta media sosial, Byk pendyarah dan budak U dan cikgu pun tak yakin dgn SPR , Saman aja, meka ini, Kami fedUp jawapan bodoh, Meka tak acaya SPR cakap apa pun !!, org baca media sosial tak tengok TV dan analisa bodoh di Tv1 dan Tv yg lain..Hentikan mengunakan dakeat kekal HABIS CITE, jiamada piliharaya kecil nanti isu dakyat kekal akan di main kan lagi..gunakan Biometrik that its

    BalasPadam
  7. mereka2 ini mmg dah diajar oleh ajen2 zionis, so far taktikal nak mempertikai tu dah berjaya la juga tapi byk kantoi, byk negara di kacau oleh zionis ni, sblm malaysia venuzela dah kena kacau.. sama je kes dia mcm malaysia.. tak percaya undi.. sbb kalah.. zionis nak kawal all out semua.. tu la akhir zaman..

    BalasPadam
  8. Hahahaha...siaplah macai-macai dalam gambaq tu. Nak bohong pun patut-patutlah......Get ready to spend a fully paid holiday at Bamboo River atau yang setaraf dengannya. PDRM / KDN le ni is very efficient.....muahahaha

    BalasPadam
  9. 1 pertanyaan ikhlas...kpd pak lebai2 PAS/kakitangan kerajaan/semua kakitangan jbatan agama islam/penuntut pengajian IPTA/IPTS YG MENYOKONG PEMBANGKANG.Beri 10 kebaikan pakatan pembangkang yg didalam nya ada cina harbi diketuai oli kaki peliwat ambiga,LKS,choklat hacks welchair,LGE,assamin..pok nicky,setopa big spender...pastu senaraikan pula 10 kejahatan dan kezaliman BN yg diterajui olih najib/mahyudin dan semuanya kepimpinannya orang islam...ingat kembali dri sejak kamu dilahirkan hingga ke hari ni..anda bolih berfikir dimana2 saja anda berada...dlm kreta..rumah..pejabat..dlm kelas..tepi laut..rumah urut..dimeja laptop.....

    BalasPadam