Khamis, 9 Mei 2013

walau nampak benar bohongnya! tapi ramai pulak komen dan klik like!

perasan tak orang kita ni, kalau perkara tak betul, huh cepat je dia up to date, cepat je dia percaya, walau dalam hati tu dah kata, erm mana mungkin ia betul.. semua tipu je ni, tapi masalahnya walau dalam hati dok kata macam tu, percaya juga sebenarnya... haha

ini lah penyakit orang kita yang susah nak sembuh, percaya terus bulat-bulat!! haha..


hehe.. kan, dia kata cuma taip 1 dan lihat apa jadi, kalau logik la mana ada apa-apa pun.. hahah.. tapi tengok like dia dengan komen, amacam? haha..

14 ulasan:

  1. Terbaik

    Cuba bro crate macam ni pulak.

    Gambar Najib sedang menunjukkan jarinya yang dicalit dengan dakwat kekal sewaktu membuang undi.

    Taip 1

    Gambar Najib sedang menadah tangan bersyukur atas kejayaan BN mendirikan kerajaan

    Taip 2

    Dakwat kekal menjadi tidak kekal. Najib's Magic

    Taip 3

    Pengerusi SPR sedang ketawa dan menuding kepada penngundi



    wakakakakakakakkakakakakakakakakakakakkakakakak

    Taip 4
    Apalah punya baghal rakyat Malaysia. Senang kena tipu

    BalasPadam
  2. Tanpa Nama 9 mei 9.06pg. Memang dasar rakyat Malaysia yang celupar. Kalau tak puas hati buat laporan polis atau saman dimahkamah. Bodoh biarlah boleh diajar, jangan jadi bodoh sombong.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Laporan POlis?
      Dah buat pun

      Nampaknya masih belum ada apa-apa tindakan

      Kalau mengikut hotak kau yang geliga ni, adakah polis akan mengambil tindakan kepada pengerusi SPR yang menipu?
      dan adakah SPR akan mengisytiharkan bahawa di atas kecacatan dakwat kekal, pilihanraya baru akan diadakan?

      cer cita


      wakakakkakakakakakakakakakkakakakakkakakakakakakakak

      lain kali buat report polis, pilihanraya baru akan diadakan

      wakakakkakakakakakakakakakakakakakakkakakakakakakaka

      Padam
  3. cara pr mmg gini meroyan tk sudah

    BalasPadam
  4. warga kota bharu9 Mei 2013 9:29 PG

    Bila bangsaku Melayu sanggup jadi LEMBU oleh CINA .. kerana INGINKAN kuasa .. sanggup MENGUGURKAN ASAS PERJUANGAN YANG ASAL ..

    BalasPadam
    Balasan
    1. merintih sebab Kelantan tak jatuh ke?
      Perjuangan asal?

      wakakakakakakakakakakakakkakakakakakakakakakak

      cuba cerita sikit kat aku, apa tu perjuangan asal

      -----------------------BO LA WEI-------------------?

      wakakakakakakakakakakakakakakkakakakakakakaka

      Padam
    2. gelak lah...BN 130 (UMNO 89), DAP 38 PKR 31 PAS 21, 21 je...gelak berdekkah dan bersorak...tapi maruah tergadai...ekor bergelumang dgn tahi..setakat kejayaan di dunia je la anda...gelak la byk2..sah2 diracuni oleh syaitan.. :-)

      Padam
    3. Ok lah tu.
      At least maruah Melayu masih di tangan UMNO.

      cuma betul ke Melayu yang pangkah masa PRU hari tu?

      atau

      nasib negara ini ditentukan oleh pemegang project IC?


      wakakakakkakakakakakakakakakakakakakakakakakakakak

      Malaysia atau Banglasia atau Sulusia

      wakakakakakakakakakkakakakakakakakakakakakakakakaka

      Padam
    4. mana 'bangla2' yang puak2 pr 'tangkap' hari tu? tak nampak pun? yang nampak jelas adalah kafir2 kesayangan korang mintak maap sebab dah kantoi...kah kah kah

      Padam
    5. oh, tak ada dapat tengok video ke?

      Kan polis tengah cari 150 orang yang tahan bas bawa bangla.

      wakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakakkakakak

      Malaysiaku yang terbanglasia

      wakakakakakakakakakakakakakakakakakakkakakakakaak

      Padam
  5. Patutnye create mcm ni:
    Buat gambar Anwar buat facepalm-
    Taip 1 Anwar balun china doll
    Taip 2 Azmin makan ais krim
    Taip 3 Stopa Ali pakai spender
    Taip 4 Kit Siang terjun bangunan komtar

    BalasPadam
    Balasan
    1. terbaik bro

      Taip 5 - Mahathir suruh Najib letak jawatan macam Pak Lah

      Padam
    2. Taip 6- Anwar naik roket hehehe....

      Padam
  6. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
    Baca selanjutnya...

    BalasPadam