Isnin, 24 Jun 2013

abby abadi setuju cina kiasu hina Islam!! ko biar betul abby?

aku rasa abby ni dah tahap akidah terpesong ke laut.. rosak rosak.. ko nak back up cina kiasu menghina Islam pun agak-agak la, bila umno ko tuduh macam-macam, tapi bila cina dap dok hina Islam kau back up pulak... apa mangkuk bhagal kau ni abby... pui

klik kasi bosa

ps: dia ingat bila dia buat status camtu, atasan pas akan bagi dia pangkat la.. so dapatla menjadi ikon ostajah hebat didalam pas... poooodah... ni soal orang menghina Islam, dah-dah kau kata hak dia pulak.. kejadahnya.. mentaliti style bahlul..

19 ulasan:

  1. Siapa Abby Abadi tu?? Guru agama? Ustazah? Bukannn....jawapannya musang berbulu ayam.

    BalasPadam
  2. Cuba masuk FB Sally Yen tu ... Sally Yen ada puji si Abby ni cantik dengan pakaian Blacknya.... Sebab pujian, agama tergadai... bertaubat dan bertakwa kepada Allah.

    BalasPadam
  3. Abby gi la sex ke? Ada ke orang hina nabi saw kata gila sek dia sekor ni sokong? Jom kita tulis dlm FB pula kata tuhan tuapek kong simpan gundik bela anak haram gila sex ada tahan ke sally yeh tu? kalau dia terasa bahang agaknya baru ada akal tak mcmana kita rasa

    BalasPadam
  4. Betina yang dah lama tak dapat batang.

    BalasPadam
  5. Sebagai muslim kita wajib mempertahankan kesucian agama dari dipersenda puak kafirun, hairan jika abby si janda norman langsung tidak mempertahankannya.

    BalasPadam
  6. dikalangan orng islam yang islamnya cetek memang suka menunjuk pandai dan memandai. umpama tin yang kosong. jagalah keislaman kita dengan berhemah dan bermaruah. jangan kita gadaikan agama untuk kepentingan diri... kembalilah kepangkal jalan......

    BalasPadam
  7. Nauzubillah! Klu 2 betina ni ada kat dpn aku sah aku tampor si ebi ni dlu, kerana apa? kerana dia seorang muslimah.

    BalasPadam
  8. orang kuat umno24 Jun 2013 8:28 PTG

    Mana perkasa, mana pekida, mana jati,....ajar le cukup-cukup dua ekor tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dh semua benda nk suruh org lain buat, apa la guna wujudny pejuang-pejuang islam yg byk kt Malaysia ni? Kita ni sendiri apa yg kita buat?

      Padam
  9. Tolong bagi tau sama Abby, dia tu tolong jgn jadi bodoh... Beza antara "mempertahankan diri", "mempertahankan pendirian" dengan "menyerang orang" pon xreti ka... JGN BERLAGAK PANDAI...

    BalasPadam
  10. makin teruk ostazah ni.

    BalasPadam
  11. mansuhkan sahaja SKMM cina ni da melampau lagi pula disokong ostazah puak PAS...jahanam ajaran sesat ni.

    BalasPadam
  12. Biaser la dia tu bro... Tanah lama x dipajak... Rumput da panjang2.. X dipotong.. Meroyan lah dia

    BalasPadam
  13. Ermmm... Ni lah masalah org2 islam di malaysia.. Lebih2 lagi org pAs.. Kononyer perjuang agama tulen.. Tapi hamPAS.. Ingatlah wahai nik aziz.. Hadi awang dan anwar.. U all la punca org islam di malaysia berpecah dan mudah dipijak dan dihina oleh org2 kafir harbi.

    BalasPadam
  14. Ala bako aje butik dia tu kadi ajor cukup2

    BalasPadam
  15. so what?fuck you la abby

    BalasPadam
  16. Kepada Zed Zaid , tlg ambil tindakan pada Abby Abadi ni.kalau dia ahli persatuan anda.Diharap RTM,ASTRO dll gam dia.

    BalasPadam
  17. dari twitter2 dia kita bley baca mcm mana tgginya education otak dia ni. TERBUKTI sgt

    BalasPadam
  18. kurang ajar ..biadap ..anak gampang c sally yen ni. Patut hukum hudud aje atau x pas pd kjaan Iran atau syria baru dia tahu duduk atas bara api bakar babi.

    yg c Abby ni dah biol, bangang dan gila meroyan....entah2 dia x kenal siapa rasullullah. Ni pun patut hukum hudud ..umpama..tarik lidah panjang2 ..potong sikit...sikit sampai pendek..lps tu kopak tempurung kepala...sula otak dgn bara api lembutkan besi.

    BalasPadam