Sabtu, 22 Jun 2013

BUKTI MEMANG RATUSAN RIBU PENUHI HIMPUNAN BLACKOUT505!! perghh

siapa kata tak ramai, memang betullah dalam portal pembangkang menceritakan betapa ramainya manusia berhimpun di padang merbok

JUMLAH DIKATAKAN HAMPIR 100,000... PERGHH.. ADA YANG KATA 500,000...

gilalah, power siut bang non...

betapa ramai gile orang wei.. penuh manusia, apa korang tak nampak?


dah satu malaya kena kencing lagi..

KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH KAH

ps: camni je ramai pengikut tegar dari 28 juta rakyat malaysia? hahaha.. buang karen..

5 ulasan:

  1. Cina tak berani pi pasai ramai tidak mempunyai dokumen sah... Kalo kena tangkap, selidik latar belakang keluarga, tengok2 mak dari golongan Cina doll (pelacur dari Negara Cina)..

    Dasar keturunan baling batu sembunyi tangan!

    BalasPadam
  2. gila ke apa cina nak merbahayakan diri setelah Husam kata sapa2 yang mati bole syahid. cina mana nak merbhayakan diri...depa dok pikir, kalau cedera, dah tentu premium insuran kesihatan aku naik, cover ker tidak insuran aku nak masuk sepital nanyi,....insuran nyawa cover tak utk aktiviti ni....banyak yang depa pikir. bukan macam bebudak melayu, pakat redah jer.

    BalasPadam
  3. Mrk mrk yg tak tahu bersyukur dgn nikmat keamanan, kemakmuran dan kesejahteraan negara. Mungkin teringin sgt hidup dlm negara yg sentiasa bergolak.

    BalasPadam
  4. orang kuat umno23 Jun 2013 2:34 PTG

    Mrk mrk yg tak tahu bersyukur dgn nikmat keamanan, kemakmuran dan kesejahteraan negara. Mungkin teringin sgt hidup dlm negara yg sentiasa bergolak.

    ----------------------------------

    Sangat benar wahai melayu islam apa yang anda sebut itu, tapi cuba check balik pada kita, adakah kita termasuk dalam golongan yang bersyukur atau golongan kufur dengan nikmat kurnian Allah. Cukup ke kita bertahmid sebagai tanda syukur atau bagaimana?

    BalasPadam
  5. Cukup ke kita bertahmid sebagai tanda syukur atau bagaimana?
    .............................................

    Cadangan tuan utk menambah rasa syukur kita?

    BalasPadam